Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut băieți,care mai e treaba pe aici?

Nu ești singurul,și eu abia aștept vara.Eu nu sunt elev model și las invățatul pe final de semestru.

Luăm teritorii azi.

Edited by Z E R O

Rog pe Salde sau alt cineva cere se pricepe, sa ma ajutati cat mai repede, ca am schimbat si gta-ul si tot nu imi merge, ore de ce?cand dau connect imi da crash...va rog sa ma ajutati sa pot veni la waruri

Hai salut
Astazi 26:05:2014 am luat permisul de conducere!

La revedere, ne auzim maine.. ma bag la TV.

PS: Niste waruri foarte slab, URASC PERSOANELE CARE MERG RAMBO, la fel si pe cele care nu asculta, ori stati cuminti si ascultat ori... 2 ore de antrenament, pentru astia care se dau cocosei pe zona de war.

@, Vezi ca mara007 ala al tau, e cam post hunter, si nu cred ca tu si membrii SP sa faca cearta cu membrii RDT, si sa ne facem post din orice, se vede clar in reclamatia lui mara007 ca si wishh ne face codati, am si eu poze destule cu astia din SP, dar nu-s de-ala sa fac posturi, asa ca zi-le sa stea in banca lor, daca au ceva de zis, sa dea PM la lider, nu sa faca reclamatii din orice.

Ba fratilor,nu va inteleg sa mor. Toti ziceti pe forum "Hai sa luam LV" sau "Luam noi LV ma lasa" cum ma? In fiecare zii cand avem war vad peste 10 invoiri si daca veniti la war stati numai sa faceti secunde,nici de cum sa castigam turfu,voi veniti numai sa nu fiti sanctionati. Pai ce sa zic....luam LV mai mult ca sigur cu asa activitate...:-J

Salut baieti ce faceti? Acusica am ajuns si eu de la liceu.Baa ce cald e, cand veniti pe la Constanta va fac cinste cu o limonada rece sau o bere calda :X.

Salut all

@

StarTrack Hameras , Cemil ala e batut de soarta , ieri eram la hq cu cicerone si s-a urcat pe o cladire si a inceput sa traga in noi cu rifle , pacat ca nu i se vedea numele ca ii faceam ss :| - stiu sigur ca el a fost pentru ca m-am tinut cu heli dupa el

Salut all,se pare ca de azi suntem colegi.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic