Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, E de la modu` snow, dă-mi ţinta.

PS: Baftă tuturor! Remember Old Generation, Andreilolzaa & Slade. Succes celor care au plecat până acum, dar şi celor ce vor urma să aplice. A fost fain, 10 luni de gangster, 2-3 besturi (şi nu sunt disperat după aşa ceva), dar de.. :)). Eu zic că m-am distrat, mă bucur că m-am simŢit bine alături de prieteni.

Bafta mai departe,max!Ai fost si vei ramane unul dintre cei mai buni membri RDT,chiar daca nu aveai tu scor prea mare.A fost o onoare sa fiu in factiune cu tine.Mult succes in ce iti propui sa faci.

P.S.: Iti dau banii inapoi,stai calm.

Salut. Felicitari pentru war-urile de astazi. Deoarece numai aveam posibilitati de attack in lv, am decis sa attack VTB. Ati vazut cum 2 zile la rand am castigat in SF de ce nu am faceo si in LS!?

Edited by AndreyCiubotariu

Neata!

Felicitari geniului care a dat attack in LS!
Eu plec la sala vorbim cand ajung acasa pe la 14-15:00

Salut am ajuns si eu acasa, ce nashpa o fost si ziua asta, adica din mare parte ma bucur ca e vineri ca stiu ca maine e sambata si nu mergem la scoala !!

Ne vedem in joc

Fasth, încă nu am luat ţinta. Acesta va fi ultimu` meu post, din păcate. Am glumit cu acea persoana, iar ea, a început să ne demonstreze într-un mediu virtual, că l-am atins la sentiment. De, ăsta e românu` pe B-Zone, începe să facă post.

Câte un mesaj celor prezenţi.

1) AndreyCiuotariu - Ai fost un băiat de treabă, până când ai primit funcţia de lider. De atunci, totu` s-a schimbat la tine. Ai început să dai FW pentru secunde, ceea ce nu era bine pentru gang, având în vedere că erai nou şi veneai cu reguli dure. Încearcă să te gândeşti mai bine la facţiune, cât şi la membrii. Poate ne auzim într-o lună.

2) Kaine. - Te ştiu de pe RPG 2, ai grijă de Sublider şi uşor cu nea Gigel.

3) Alex[DOUD] - Cel ma vechi din facţiune în acest moment. SPer să rămâi în continuare, şi să ajungi şi lider. Sper ca la revenirea mea, să te văd lider sau sublider.

4) M1H41 - Un membru sută la sută Red Dragon Triad. Baftă, prietene!

5) BigDevil - Un nab. Sper să rămâi în continuare şi să te văd mai sus, că de, eşti nab valoros!

6) Bizon - Bâzon. Nu prea ai fost la waruri, dar, eşti un prieten vechi. Ne ştim de când aveai alt nume, multă baftă, boss!

7) ToxicMinimaLl - Baftă, bos! Sper să rămâi alături de nabeţi şi să evoluezi.

8) Darren - Tit-tit :))

9) .Vampire - Mult succes, prietene! Ţinem legătura.

10) Prototype_hemeras - Membru sută la sută Red Dragon Triad, sper să ajungi rank 4+!

11) sabzeroo - You are one of the best english players. Good luck in future, bro. I`ll miss you, bă :(.

12) WhitePoint - Mult succes, nab! Ai grijă că te dărâm.

13) Silviu. - Mult succes cu funcţia pe 3!

14) Kevin.. - Nab ftw.

15) Maokai - aka Moaka! :))

16) bolbol - Good Luck, bro!

17) Calderon - Vincente Calderon, mult succes!

18) RacketZzZ - Mult succes, cici!

19) Sh1n3 - Nab.

20) Dovakhiin - Nu prea te-am cunoscut, dar îţi urez baftă!

21) Cristi95 - Ai grijă cu fw-urile =))

22) .Fasth - Baftă, nab! Păcat că nu am fost colegi mai mult, poate învăţai de la maestru! :))

23) Extreme09 - Eşti nab!

24) Sisulina - Mult succes, dragă!

25) .Andrew - N-ai de cine face mişto, a? Ştii bine că eşti nab, dar uneori exagerezi şi iasă urât, p@.

26) Evilseph - Baftă, bro! Păstrăm legătura!

27) eFFFacer - Ţinem legtura şi pe Steam, pwp, bbro!

28) qub1x - Baftă!

29) Iulian1996 - Ai grijă, bă! :-W

30) Andreilolzaa - Un prieten adevărat! Mult succes frate, mersi pentru tot ce ai făcut pentru moi.

31) PudraMentolată - Mult succes!

32) MMIcugaby - BaftĂ!

33) Semk - Cya!

34) Teech - Dacă eşti nabu` ăla din Craiova, call me, rsm.

35) Dre.Jr - sal.

36) Slade - Mersi pentru tot ce ai făcut pentru mine, cyaaa mariane!

37) Castiel aka Castel, omu` cu valoarea mondială!!!

Mult succes tuturor! Poate ne vom vedea ca rivali. Eu am vrut să se creeze în RDT o facţiune unită şi distractivă. Dar, acum.. cu plecarea mea, sper să o ţină cei de rank 4+ cum o ţineam eu. Ce pot să vă mai zic, este că, ne vedem în joc! :)) Nu am fost eu mare +++-er, dar, ata ete.

Da... Maxtreme munca mea se v-a vedea in timp si o sa imi dai dreptate. Imi place in mare parte doar 1 chestie

- 3) Alex[DOUD] - Cel ma vechi din facţiune în acest moment. SPer să rămâi în continuare, şi să ajungi şi lider. Sper ca la revenirea mea, să te văd lider sau sublider.

- 1) AndreyCiuotariu - Ai fost un băiat de treabă, până când ai primit funcţia de lider. De atunci, totu` s-a schimbat la tine. Ai început să dai FW pentru secunde, ceea ce nu era bine pentru gang, având în vedere că erai nou şi veneai cu reguli dure. Încearcă să te gândeşti mai bine la facţiune, cât şi la membrii. Poate ne auzim într-o lună.
... ciudate ultimele cuvinte spuse mie.... vrei sa spui ca intr-o luna numai sunt lider? :-?
Ok ai fost un membru red dragon. Succes in continuare ! Restul diseara sa veniti la war !

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic