Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Sper ca de luni sa avem tot aceeasi prezenta si sa fim la fel ca saptaman asta. Rank 4 dati attack pe materials deliver si pe aeroport 1

Rank 4 fiti pregatiti de attack, materials deliver si aero 1, Ps: Cica mai nou sunt codat, check my signature!!! :*

Chemati-va prietenii sa ne facem 41/41

Baieti eu am iesit, gg pt attack, maine luam 4/4.Noapte Buna.Playhard ->W.C.

Sper sa rezolv odata problema asta cu filmatu. Mi-am facut windowsu si acum am lag cand ma filmez. De 2 zile ma chinui sa remediez situatia dar nimic. Pana atunci. Maine sa fiti prezenti la war, deoarece avem zi grea si trebuie sa continuam forma foarte buna in care suntem. Nu va speriati ca am luat eu Av la lider, asta este. Nu vreau sa discut despre asta. Deci maine 19:50 toata lumea in hq cu job Arms. Succes !

Waru' asta de acum a fost un fail total. Vreti best sa puneti la signature ma? :|, acuma o sa ziceti ''uite-l si pe nabu' asta, are mereu - la war'', da macar eu ascult, nu doar eu mai multi. Da na' unii vor best, se duc rambo si dupa suferim toti cand pierdem in fata la SP cu 13-2, cand puteam sa-i batem extrem de usor cu 15-0. Poate s-au coordonat mai bine ca noi, dar nu conta oricum i-am fi batut, ca Cioaba si Mihai cand ne zic sa mergem undeva nu zic degeaba, da na' ....

Eu am iesit, hai noapte buna.GG Pentru waruri.GG pentru attack, maine luam 3/3

@, Da, inteleg, dar s-a invoit, astfel eu l-am trecut acolo sa nu fie probleme.

2 live, daca nici astazi nu vin va fi invoit, am vorbit cu el si mi-a spus.

Salut Red Dragon Triad. In seara asta avem 3 war-uri, 2 attack si 1 deffence, e mai bine asa pentru ca nu riscam mult.

Incercati si voi sa veniti la war, nu putem tine mereu piept adversarilor.. mai mereu sunt mai multi si ne bat. Incercati sa veniti.

Va salut.

Vom trece la sanctiuni deoarece unii nu prea dau la war-uri si na. Deci va rog frumos sa postati evidenta war, si cine a lipsit fara a avea cerere v-a primii fw. Chiar vorbeam zilele trecute cu musiqq ca imi e frica sa mai dau calumea la war. Am stat la discutii cu el, in jur de 30 de minute si l-am cunoscut destul de bine. Pana atunci noi nu vorbisem. Deci atentie ce faceti cu teamviewer.

Rivali doar in timpul war-urilor. Restul timpului prieteni !

Atentie mai avem 4 war-uri destul de grele. Trebuie sa gestionam foarte bine fiecare turfs in parte.

Succes la scoala!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic