Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@IoNeL RapiD,Aham.

@@d b k a l y ySILENT,

1. Eu

2. Darklordb1, G.Unit, Cămătarul.

3. Eu

-----------------------------------------------------------

Ce admini nesimţiţi. L-au banat pe Aquarrio că nu le-a dat datele de la nu ştiu ce program. Bă, dacă avea cod, mai ziceam, dar aşa.. Alţii rup codurile de ani buni şi tot nu primesc ban. Aquarrio cu scoruri decente ia ban pentru "refuz teste". Dacă i se blocase sampul, ce voiau? Să bage mâna prin ecran? Placa video o are buşită, de aceea i s-a blocat, dar ce să înţeleagă Kelton. Kelton se înţelege doar pe el, nu există "altcineva" pentru el. Puteau să îl lase 5 minute, nu 2 min sau cât i-au dat timp de aşteptare. E nesimţire curată.. revenise imediat pe Skype, dar când să între şi pe joc, surpriză, ban.

@@South Max, Kelton din cate il stiu e baiat bun, dar sunt unii care strica toata treaba, sunt multe comploturi si nesimtiri. Pe unii nu-i ia la teste mai deloc iar altii stau in fiecare zi la teste. Urat din partea lor. Asta ar fi si unul din motivele care as vrea sa ma las.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic