Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@NeaCamataru, Daca tu max si thedarklord puteti ridica factiunea asta aveti tot respectul , dar nu prea cred.

Singuri nu o sa putem, dar asa se creste o factiune ... cu mai multi membrii buni, ce trebuia noi sa facem era sa asteptam sa vina un val de membri buni si asta era sansa noastra dar o sa dureze destul de mult ... bafta la cucerit LV, GSB e destul de greu sa-i bateti :D

Nu o sa avem prea curand LV daca noi ca mafie nu ne coordonam si daca liderul si sub-liderii nu spun nimic pe /f, trebuie sa se schimbe sub-liderul actual si sa se aleaga 2 sub-lideri foarte buni, devotati si capabili sa mentina o factiune in picioar. Cat despre palete este necesar ca unii sa paraseasca factiunea, nu dau nume sa nu va suparati. Ne trebuie niste sub-lideri gen G.Unit sau pe undeva pe acolo ca sa cucerim ceva si noi...oricum...asteptam, poate mai incolo o sa cucerim noi LV si SP o sa fie cei care o sa aibe 0 turf, pana atunci bafta la cucerit SP! P.S. GSB sunt foarte greu de batut, aveti grija de voi si de corpurile voastre bai praduitorilor!

Bate vântul pe aici... :))

Ce fac dragonaşii?

Csf...plictiseala...saptamana asta nu cred ca o sa avem vreun war din moment ce nu sta nici un rank 4+ sa dea.

Deci practic.."Waiting for new leader" :D

@, Te-ai saturat de mine deja a ?

Numa la prostii te gandesti Cosmin :( Cum sa ma satur?Numa ca e plictiseala fara Wars..:D

Edited by xEpicalPlayerx

@@South Max, M-am gandit ca o sa va chinuiti asa.

Pana nu ne revenim cu membrii sau pana la celalalt lider nu prea o sa avem war-uri pe bune. Deci pana atunci mai ales ca este si "saptamana altfel" (pentru elevi) puteti sa va relaxati mai mult seara. Poate mai tineam de lider si sa ma implic dar nu se merita deloc. O seara frumoasa.

@@Ragnar C, ce-ai patit ma iar te-ai lovit la cap si delirezi?. Nu lasi nici un lider luam noi LV stai linistit, nu te mai consuma si tu atat asteapta sa ne vina membrii buni pana atunci stam in standy-by si cand ii lovim le dam decisiva. Gandeste-te la ce ti-am spus si nu fii nab, crede-ma stiu ce spun.

Scriu aici ca sa vada si Squatch si cu ocazia asta ii zic ca-i un nimic si ma pis cu jet pe el. Prietene ce legatura am eu cu ala de ti-a facut post si de cand ma acuzi asa pe degeaba? Ramai acolo in jungla si nu mai te da caine daca nu esti in stare sa musti.

Edited by d b k a l y ySILENT

@@Ragnar CMeh..

@@BaniMulti Sictir Pufos GEN, Multă baftă, nab!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

@@BaniMulti Sictir Pufos GEN, Frt, mai ai răbdare o săptămână. De luni o să atacăm, mai ai răbdare puţin.. dacă nu evoluează lucrurile, bagi demisia definitiv.

@@Ragnar C, Mai lasă-l în facţiune, nu îi da uninvite!

Edited by South Max

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic