Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

N-aveam cum sa nu postez aici cand retragerea lui Don Barzini [F4L]Oasis9 a avut loc.In primul rand vreau sa-l felicit pentru rabdarea de care a dat dovada, sa-l felicit pentru modul in care isi organiza mafia si pentru imaginea pe care si-a creat-o, dar cum spuneam, fiecare lucru are un sfarsit.. si se pare ca a venit momentul in care Oasis9 a renuntat la lider.As vrea sa spun, fara suparare, dar incet si sigur a disparut generatia de playeri care puteau fi numiti 'Don' cu adevarat, oameni ca Spawn,Oasis9,Zeby,LeThaL si altii.. in fine sa speram ca vor aparea noi oameni care sa demonstreze ca isi merita pozitia sau o imbunatatire a Doni-lor actuali.

Bafta colega, Paterno & Barzini unifamiliari.

Dupa o perioada de un an si jumatate, dupa ce i-ai creat familiei Barzini un nume , dupa ce ti-ai facut atat prieteni cat si dusmani , dupa ce ai dus "razboaie" crancene , cot la cot cu Paterno family , imi aduc si acum aminte cand mergeam inainte San Fierro peste Los Santos si de clipele cand ma uitam pe irc si te vedeam pe tine injurandu-ti membrii ca nu erau organizati , ai dat dovada de o mare responsabilitate , ai luat familia Barzini de la 0 si ai aduso unde este acum , pintre cele mai bune , te felicit ca ai ramas integru si neclintit in decizile pe care le-ai luat cat timp ai fost leader .Pentru mine , esti un adevarat "Don" in adevaratul sens al cuvantului.Vreu sa iti urez mult noroc de acum in colo.Cu drag al tau amic TazZmAniA.

Edited by TazZmAniA

Dupa 1 an si 5 luni, am decis sa las acest lider. Imi pare rau ca am ajuns la aceasta decizie dar sper sa intelegeti. Doresc sa nu uitati ce ati invatat in aceasta factiune si sa nu va schimbati. Cand veti auzi de aceasta mafie, vreau sa va ganditi la clipele frumoase petrecute in aceasta factiune. Nu uitati niciodata ce s-a intamplat in aceasta factiune si vreau sa povestiti cum a fost sa fiti un membru Barzini. Ii urez succes noului lider Barzini, treaba mea aici s-a incheiat.

Nu am sa uit niciodata clipele frumoase petrecute alaturi de tine . A fost o perioada lunga , dar foarte speciala , unicata alaturi de tine . Pot spune ca acea perioada m-a schimbat cu mult in bine si tin sa iti multumesc din nou !

Felicitari pentru tot ce ai facut cu aceasta mafie si iti urez succes in noua ta functie :*

ce sa fac ma plictisesc...

si astept sa vad cine ia lider barzini :)

si presimt ca ies din barzini si nuj dc :|

parca vad ca vine unu si da wipe :)) si reaplic barzini si scrie OiL09-respins :|

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic