Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna :) vorbim maine, incercati sa intrati mai multi, chiar daca este vacanta, incercati sa intrati toti in acelasi moment, nu unu acuma, altul peste 3 ore.

Bafta Barzini, vad ca acum sa de uninvite din prima, nu se mai tine cont de abateri.

Imi pare rau ca am stat 3 saptamani degeaba aici si ca am pierdut timpul asa aiurea, mai bine imi vedeam de treaba in TCC.

Bafta celor care mi-au fost alaturi: Eddx, Blind, kvb_bv, skyty, radu, mrbig, anonim, mirabit si inca cativa. >sper sa ne intalnim si cu alta ocazie<

Bafta si celor care nu m-au suportat si s-au rugat non stop sa fiu dat afara: oaky, ktk si alecs. >ktk si alecs, am avut o relatie neutra pot spune; oaky sper sa nu ne mai intalnim niciodata, nu stii sa lucrezi in echipa, dupa parerea mea esti neghina din lanul de grau, sper sa isi dea unk seama ca bagi raca intre ceilalti.<

Render, stii foarte bine ca dm-ul nu este singurul motiv pentru care ai fost dat afara, bafta

Salut Barzini, vreau astazi la 21 sa va prezentati toti la sedinta, cine nu este prezent nemotivat va fi sanctionat cu FW.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic