Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda... La ora 22:00 la chemare in HQ, doar 3 ON. Deja mi se face rau, cand atacam Tattaglia scadea numarul nostru considerabil, la un atac 15, la urmatorul 11, la urmatorul 9 sau 7. Frumos, nu am ce zice :). Multumesc celor care au stat ON si m-au ajutat cand au venit Corleone la HQ. Majoritatea il rupeti pe AFK toata ziua, veniti la PC, nu cascati si voi ochii putin la chat sa vedeti ce facem, intrebati aiurea, o faceti expre sa ne enervati? Pentru ca da, e enervant... noi ne chinuim sa facem ceva si vine unul "DAR CE FACETI?".

Cam asa e unkx, poti enumera membrii aia 3 care se zbateau pe viata si pe moarte cu corleone? :-<

Edit: A si unkx ai un plus pentru ca ai zis lucrurilor pe nume.

Edited by coolio

Cam asa e unkx, poti enumera membrii aia 3 care se zbateau pe viata si pe moarte cu corleone? :-<

Va stiti voi singurei, nu este nevoie de laude. Doar gandul ca ati facut o treaba buna ar trebuii sa fie de ajuns, cel putin pentru mine e.

Mda... La ora 22:00 la chemare in HQ, doar 3 ON. Deja mi se face rau, cand atacam Tattaglia scadea numarul nostru considerabil, la un atac 15, la urmatorul 11, la urmatorul 9 sau 7. Frumos, nu am ce zice :). Multumesc celor care au stat ON si m-au ajutat cand au venit Corleone la HQ. Majoritatea il rupeti pe AFK toata ziua, veniti la PC, nu cascati si voi ochii putin la chat sa vedeti ce facem, intrebati aiurea, o faceti expre sa ne enervati? Pentru ca da, e enervant... noi ne chinuim sa facem ceva si vine unul "DAR CE FACETI?".

Frate ai tot respectul meu si toata increderea , ce zici este foarte adevarat din 30 si ceva de membri doar 15 on laso in ... de treaba , cand i chem sa facem ceva vin decat 5 .. 6 pai de ce ? pentru ca unk nu baga frica in ei ai gresit FW direct nu stai la discuti asa trebuiesc invatati acesti membri care sunt in prezent in barzini , eu am spus sa dea wipe , eu si acum zic sa se dea wipe , nu ma ascund eu vorbesc totul in fata , cu membri care sunt acum nu facem nimic , degeaba ne tot f... asa in cur ca nu facem nimic , cu exceptia unora nu sunt multi doar vreo 7 care sunt buni in factiunea aceasta . Eu nu sunt lider sa dau ordine cum a spus loli dar eu ti-am dat un sfat o vorba , o parere . Daca unkx va cheama in hq dc nu veniti ? va trebuie chemare speciala sa se roage lumea de voi ? da pana la urma de ce ati intrat aici ori sa ascultati de lider / sublider si de cei cu rank mai mare ca voi ori ati intrat sa faceti ce vreti si panarama la concluzia asta am ajuns ca va bateti joc de munca noastre si va bagati p.... in ea de munca . Sincer eu nu mai zic nimic .. nu mai fac nimic uite imi bag si eu ceva in ea de treaba ca voi si gata si am facut totul praf . Asa ganditi voi .

Edited by TomB

Asa e.. noi suntem cei de jos,cei mici si prosti care vrem sa facem pe activii, pentru ce?.Pai va spun eu,pentru un nenorocit de rankup, asta este romania(parsiva).Majoritatea membrilor din The Barzini Family au parasit aceasta mafie din cauza nedreptatii, M-ai e ceva:culmea cei care macar vin la un antrenament iau FW peste FW iar cei care fac o amarata de cerere de invoire sunt scutiti de tot,pai da doaR au facut cerere de invoire,

Stiu ca voi fi demis pentru acest post,dar macar POATE VA INTELEGE CINEVA CEVA

Aici ai un pic de Dreptate Alex uni Intra Doar La Antrenament / sedinte !si nu le face nimeni nimic , unk ar cam trebui sai pui pe Foc pe astia care nus activ mane dejaba avem 40 membri si 10 sunt on tota ziua :|

ex: antre de azi am fost doar 15 sau 16 din 35 si cv membri Dc? poi uni isi permit , ar trebui Dati afara

Eu unul incerc mereu sa fiu activ Si imi iese Deoarece Tin la Mafie dar daca nu suntem uniti nare rost

Aveti toti dreptate .... Ar trebuie ca Alex si Unknownx si Unk si LiLLiPoP sa faca poze cand are activitate mafiile ..... Si sa vedem atunci cn nu e on si cine e....Azi ne-au atacat corleone si numai eu cu unknownx eram la hq :)) . Apoi au venit si BlackRp si Gang$tar. si Don.Stanfa..... Si ne-au ajutat.. Unk trebuie sa iei masuri drastice ... Acum a venit si spawnel ne-a dat maxim cu intrarea lui... Sper sa revina barzini in picioare :X

Salut bine ai venit , cum te comporti asa vei fi tratat , esti respectos activ cuminte vei avea numai de castigat toata lumea va fi alaturi de tine !

Aveti toti dreptate .... Ar trebuie ca Alex si Unknownx si Unk si LiLLiPoP sa faca poze cand are activitate mafiile ..... Si sa vedem atunci cn nu e on si cine e....Azi ne-au atacat corleone si numai eu cu unknownx eram la hq :)) . Apoi au venit si BlackRp si Gang$tar. si Don.Stanfa..... Si ne-au ajutat.. Unk trebuie sa iei masuri drastice ... Acum a venit si spawnel ne-a dat maxim cu intrarea lui... Sper sa revina barzini in picioare :X

Intrarea lui Spawn facuta de mine?:)) Spawn, auzi, ti-am facut intrarea =)) scoate berea :)).

Unknownx intrarea a fost buna ... Trebuia cu mai multa pasiune trebuie sa iti vina din burta...Dar a fost buna !!!! Am iesit nb all Welcome Gaby !!! Spawn bafta la redtube !!

ZotG nu te mai numesc bro,Ai uitat cand eram in duel cu corle,cand te-am omorat din greseala :))

Unknownx intrarea a fost buna ... Trebuia cu mai multa pasiune trebuie sa iti vina din burta...Dar a fost buna !!!! Am iesit nb all Welcome Gaby !!! Spawn bafta la redtube !!

dapoi eu ma uit la ......... sti nu no :))) nam ce face :))))))))))))))))))))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic