Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Te bate forumu' ba. =)) Nu e forumu' de vina, e mult mai bun decat ala vechi, TU esti de vina, PROSTIA din tine. >:)

#Neata! A revenit server-ul?

Da ba,e mai bun , de aia sunt mai putine fonturi de scriere , 10 acum e mult mai mic , de aia inainte , daca ma duceam la profilul ciuva nu puteam sa scriu ceva,trebuia sa dau refresh la pagina..E foarte bun :-J

Da ba,e mai bun , de aia sunt mai putine fonturi de scriere , 10 acum e mult mai mic , de aia inainte , daca ma duceam la profilul ciuva nu puteam sa scriu ceva,trebuia sa dau refresh la pagina..E foarte bun :-J

Ia nub! Cu "dedicatiune".

Cand o reveni server-ul? :|

Daca nu au ce face ,,,

Trebe sa faca lumea +1 :))

Ca tine, nu? Doamne... Se pare ca iar vreti sa fie Topic Closed... ma, vi s-a mai spus ! Deschideti si voi un subiect, vorbiti despre ceva, nu scrieti doar "Ce faceti" "Cand se deschide serverul" "Ce este nou despre server" numai asta scriu unii. Sper sa nu se inchida iar...

Edited by Turner

Ca tine, nu? Doamne... Se pare ca iar vreti sa fie Topic Closed... ma, vi s-a mai spus ! Deschideti si voi un subiect, vorbiti despre ceva, nu scrieti doar "Ce faceti" "Cand se deschide serverul" "Ce este nou despre server" numai asta scriu unii. Sper sa nu se inchida iar...

@Catalin - Nu ma intereseaza cate posturi am pe forum, NU MA INTERESEAZA daca am 1 sau 2000 !

@Turner - Ba,tu esti PadVlad ? Ce te freaca grija daca eu cu yonutz ma cert sau glumesc ? Nici macar nu stii ca nu ne certam,si asa vorbim noi,ca nu suntem niste fetite care nu injura ca dupa stau in casa 2 luni , nu te mai baga aiurea ! Si daca intreaba cand se deschide serverul ce ? Care'i problema ? Zici de alti ca fac posturi pentru +1 dar vad ca nici tu nu esti mai prejos . Daca o sa se inchida iar topicul ce? Vrei sa'ti spun ce am facut in TCC cand a inchis balon discutiile ? Am vorbit la poze , ce zici de asta ? Tu nu vrei sa se inchide topicul ca sa faci +1 sa ajungi si tu la 1000 de posturi sa'ti schimbi member title .. Mai bine taci ca nu stii daca X se cearta cu Y sau daca nu se cearta ! Si nu te mai lua dupa ce vezi si ce crezi ca, poti sa vezi un act de iubire dar sa fie viol asa ca taci!

Ca sa stii si tu , nu imi pasa ce imi spun altii, te credeam un prieten, de atunci, te-ai schimbat mult, ok fie ca tine, lume lume, sunt PadVlad ! :)) Cu ce sunt? Ti-am facut tie ceva? Am spus eu ca ai facut tu nu stiu ce? Nu ma intereseaza ca sa intelegi si tu. Si las-o mai usor, nu am chef de cearta, eu nu te-am jignit. Si atunci hai sa postam toti, "Salut", " =))". Vom ajunge departe ca sa stii, vom fi cei mai cei :-J, las-o balta. Te-ai schimbat mult.. numai esti acelasi cum te cunosteam eu. Si multi iti pot confirma ca sunt un om cu capul pe umeri, un prieten adevarat, nu PadVlad. Cu toata lumea cu care am vorbit, am lasat o impresie buna, ca sa stii si tu. Si inca ceva, nu sunt pupin***ist, nu am de ce, eu ma multumesc cu ceea ce am. Vei zice ca vorbesc cu majuscule la inceput, pun punct si astea ca sa creada Micku7zu ca sunt mai serios decat altii, nu, stai linistit ca nu e asa. Crezi ca ma intereseaza pe mine daca Qwerty de exemplu are rank 2 si eu 1 ? Ma inteleg la fel de bine cu el, si tot in Barzini suntem amandoi, pentru mine conteaza cu cine am de a face nu ca e mai mare in "ceva" ca mine. Imi dau seama foarte repede cu ce persoane vorbesc, si daca vad ca nu imi poate fi prieten o persoana, ma retrag incet-incet. Eu nu am dusmani pe aceasta comunitate . Si cu asta am incheiat, sper sa intelegi ceva din tot ce am zis aici, poti sa ma faci PadVlad, James.Capone, Razvan14, nu ma intereseaza.

Edited by Turner

Salut!

Se zvoneste prin *sat* ca sar inlocuii LV q SF

De unde atat de multa bucurie ? Ar fi mult mai frumos dar nu cred ca o sa se intample..La inceput a fost San Fierro ,s-a mutat in Las Venturas,acum sa-l mute din nou ? Cam greu , trebuie sa scripteze si alte smecherii [ eu si cultura mea de scripter =)) ] .

@Turner - Nu mai sunt acelasi om pe care il cunosteai ? Nici nu te cunosc , nu ma cunosti,de unde stii cum eram eu ? Tu joci din octombrie,eu din aprilie 2010 ..

Edited by Real Slim Shady

De unde atat de multa bucurie ? Ar fi mult mai frumos dar nu cred ca o sa se intample..La inceput a fost San Fierro ,s-a mutat in Las Venturas,acum sa-l mute din nou ? Cam greu , trebuie sa scripteze si alte smecherii [ eu si cultura mea de scripter =)) ] .

@Turner - Nu mai sunt acelasi om pe care il cunosteai ? Nici nu te cunosc , nu ma cunosti,de unde stii cum eram eu ? Tu joci din octombrie,eu din aprilie 2010 ..

Sa te ajut, joc de un an, am fost cu tine PhenoKid,Cosmin95 si MiRaBiT in Paterno family si stateam in conferinte. Nu vreau sa spun cine am fost in trecut, nu dau nick. Doar spune daca iti mai aduci aminte sau nu.

@Tărnăr-Chill ca nu ne certam. Daca vezi ca-i zic BITCH inseamna ca ma cert? Eu asa vorbesc cu el pentru ca e nub. Vorbesc cum vreau cu el atata timp cat e si el de acord. Si chiar daca ne-am certa, ce daca? Vrei sa vorbesc cu "dumnevoatra"? Ok. Stimate domn, AnonimUser, nu ma enerva ca te bag la origini. Bun asa?

@Anonim-Da buzz pe mess sa te injur de toate cele.

Turner, daca nu ma insel esti kNNr. In fine, nu-mi pasa.

@Coolio ar fi bine sa se bage SF-ul. E mai mare si are multe cladiri care pot fi folosite ca HQ. Si LV-ul ar putea ramane oras pentru war-uri.

Edited by MrYonutz

Nu sunt kNNr, MrYonutz, si nu, nu trebuie sa vorbesti asa. Din ce scriati acolo parea a fi o cearta, marog.. las-o balta acum.

Tie nu ti-am spus nimic oricum... Anonim sarise...

Stiti ceva? Hai sa ne impacam.. acum am stat sa fim niste..

Eu imi cer scuze... nu ma mai bag in "glumele" voastre.

Edited by Turner

Pai a venit odata cineva la mine si a zis ca e cine cred eu ca esti tu dar nu erai tu cel care mi-a zis :-? .

Eu eram, m-a chemat HawKeR, si ti-am spus. Acum, am dat 3E si mi-am schimbat numele.

Te-ai luminat "Iuzere" ? Acum sigur ti-ai dat seama.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic