Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In sfarsit forum on. Ce faceti? Am postat skinuri pentru Barzini, pentru toate rankurile. Luati-le si voi.

Forumu merge de mult timp =)) Pune si tu niste poze la skin`uri ..

Gata, am postat si poze, dar din clothes, adica se vede doar din fata. Nu se vede si din spate, au multe accesori, chestii cu verde de la Barzini. Este doar o prima vedere, daca le luati veti observa si voi. Pytyk le-a luat si ii plac.

Bafta baieti . Sper sa ne mai reintalnim candva intr-o factiune . Va pupa Norby :*

Bafta Norbert... Ce s-a intamplat? De ce ai iesit?...

Ramanen frenzi.

Gata, am postat si poze, dar din clothes, adica se vede doar din fata. Nu se vede si din spate, au multe accesori, chestii cu verde de la Barzini. Este doar o prima vedere, daca le luati veti observa si voi. Pytyk le-a luat si ii plac.

Mie nu-mi merg pozele. Pune-le pe imgur.com.

Btw, cum le instalez? Spark?

Edited by MrYonutz

Mai mare ca TraTec e oricine :)) Am incercat sa imi pun niste moduri si mi'am bulit gta3.img .. am uitat sa fac backup.

Acum astept sa se downloadeze backupul da nu am seed ..

Ps: care ma ajuta cu seed..

Edited by sToD bOdOs

Mai mare ca TraTec e oricine :)) Am incercat sa imi pun niste moduri si mi'am bulit gta3.img .. am uitat sa fac backup.

Acum astept sa se downloadeze backupul da nu am seed ..

Ps: care ma ajuta cu seed..

Dai ma reinstall la joc :))

Bafta in continuare Norbert ne mai vedem ;) numai am cu cine sa ma distrez noaptea tarziu :(( decat cu Trateck Micku si Oantza :))

Mickule uite iar aici un film jmecher e vazut de mine merita vazut

Micku , uite filme: The Expandables , 8 Mile , The Mechanic , Trasnporter 1,2,3, , Transformers 1,2,3 , Yes Man , Norbit , Death Race 1,2 [desi 1 e de 10 ori mai tare]..

Neata Barzini,ieri la antrenament,adica aseara,am luat crash si dupa nu-mi mai mergea serverul .. MA rog,oricum era la sfarsit cand ne-ai chemat in HQ !

New movie - Life of Los Santos -, multumiri: Kanye,Turner,PhenoKid si Rawel. Speram ca va place, am bagat si putin cu Barzini, cand primeste unul droguri si il omoara ca i-a mintit.

Super film felicitari

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic