Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Toti care cred ca intoarcerea lui Razr si Alin.Maest ar fi benefica pentru comunitate sa isi puna ca si mine semnatura. Este un fel de campanie.

Edited by ByMageS

• Nick: Turner.
  • Rank: Sgarrista
  • Vechime: O luna si cateva zile
  • De ce doresti sa pleci din Barzini Family: Vreau sa incerc sa intru intr-un departament si nu mai pot veni in fiecare seara la antrenament(sunt c-am inactiv si nu vreau sa tin un loc ocupat)
  • Sunt de acord ca voi primi faction punish 60 in caz ca se dovedeste ca nu am stat 2 saptamani in Barzini Family: Desigur
  • Alte Precizari?: Cateva vorbe? Pe scurt, BARZINI FAMILY nu poate fi descrisa. Deci, de cand joc eu pe B-Zone nu am vazut o asa familie unita si organizata. Membrii respectuosi, de treba, glumeti cand trebuie. Liderul?!Nota 10, daca ar exista mai mare, ar primi cea mai buna nota. Probabil ca in viitor voi reveni, sper sa dau tot de un asa colectiv. Succes in continuare, fiti si mai buni !

Succes in continuare!Pastram legatura.

The latest post here..

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic