Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, nu am putut intra astazi deoarece am avut un program foarte incarcat. Sper ca a fost bine pentru toti. Seara placuta in continuare, si somn usor. Eu personal ma pun in pat sunt frant. Bafta.

Ba baieti ,voi ati intrat in factiunea asta sa stati si sa frecati menta ?.Chiar nu v-ati saturat sa tot pierdem war-uri si pe voi sa va doara undeva ?.Din 29 de membri doar 7 au fost online in seara asta cand am avut war cu stracci ,acesta fiind pierdut.Andrey cred ca a fost destul de clar in ceea ce a zis ieri la sedinta.Voi intrati doar la sedinta si la antrenamente sa nu va dea afara din factiune ,asa ceva nu se mai poate si nu ca ma dau eu mare sau ca sufar de ceva dar asta este realitatea in aceasta factiune.

Sunt foarte dezamagit de voi, din 15 membrii pe server, 11 erati afk pe la ora 20:00.

Ati fost anuntati ieri la sedinta, sa fiti on de la ora 19:00, daca vreti sa stati afk, stati fratilor civili, nu mai incurcati factiunile degeaba.

De acum cand se va anunta sa fiti on la ora nu stiu care (ex, ora 20:00) cei care vor fi afk va primi fw, sa va fie clar

Buna ziua. Astazi o sa incerc sa ajung la ora 20:30 sa tin atrenamentul, deoarece am spectacol la ora 18:00. Nu stiu cat o sa stau pe acolo, sau ce chef o sa am dupa. Daca nu voi reusi o sa il tina Nielsen. Bafta, sper sa ajung.

Deseara la 20:30 Antrenament, am facut un efort si am ajuns si eu. Sper sa fiti cat mai multi sa facem ceva cat de cat OK. Ne auzim.

Welcome tuturor celor care au intrat speram ca vom castiga inapoi toate turfs-urile ba chiar mai multe,asta nu putem fara activitate,si munca in echipa,eu am iesit noapte buna...abea astept ziua de maine :)) best member estrada =)) hai ca m-am pus la somn verzisorilor

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic