Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare acuma am venit si eu de la scoala.

Azi nu cred ca voi ajunge la war din cauza unui bug la server am primit ban, acum il astept pe kelton cu unban-ul :))

Edited by nB ClaxXx

Salutare acuma am venit si eu de la scoala.

Azi nu cred ca voi ajunge la war din cauza unui bug la server am primit ban, acum il astept pe kelton cu unban-ul :))

Naspa,ce bug e?

Salutare,acum am venit si eu de la scoala si astept warurile.

Edited by Mr Bobec

Naspa,ce bug e?

Salutare,acum am venit si eu de la scoala si astept waru:>

Salut, pai cand intru in samp imi zice ca am ban pe ip..mi sa mai intamplat numai ca atunci am dat un rr si s-a rezolvat dar acuma Nu.

Astept decizia lui Kelton, eu nu am facut nimic ilegal ca sa primesc ban + ca nu imi apare de la cine am luat ban + motiv..asa ca..

Edited by Sexy Clau

Salut colegi. Am ajuns si eu acasa dupa prima zi de scoala (:|. Foarte obositoare.

Ne auzim in cauteva minute in joc, mai am cate ceva de scris.

Salut.

Aproape am terminat de lucrat... sper sa ajung la war.

Salut, pai cand intru in samp imi zice ca am ban pe ip..mi sa mai intamplat numai ca atunci am dat un rr si s-a rezolvat dar acuma Nu.

Astept decizia lui Kelton, eu nu am facut nimic ilegal ca sa primesc ban + ca nu imi apare de la cine am luat ban + motiv..asa ca..

Iti apare mesajul: "You are banned from this server" sau "Your IP is banned"? Daca da... da un restart la conexiunea la net sau la modem.

Salut.

Aproape am terminat de lucrat... sper sa ajung la war.

Iti apare mesajul: "You are banned from this server" sau "Your IP is banned"? Daca da... da un restart la conexiunea la net sau la modem.

Imi apare Your ip is banned on this server..

Imediat incerc, dar momentan e mama la pc...

Ma bucur ca ai rezolvat.

Ce mai war..Doamne ba si le ziceam sa nu faca pe Rambo . X((

Ce mai war..Doamne ba si le ziceam sa nu faca pe Rambo . X((

Va faceti nervi pentru nimic. Indiferent daca castigam, in viata reala nu aveai nici un avantaj, deci... nu ai de ce sa te superi. Membri buni avem, insa multi nu asculta si astfel toata organizatia se duce de rapa.

Am vazut ca multi se dau drept lider, Kobra zice un lucru si voi repetati ca papagali cu spam pe /f ceea ce a zis el, ca voi sunteti liderii nu el... alt lucru care nu mi-am placut... multi considerati sfaturile ca ordine si pentru ca nu vin de la lider nu le ascultati... . Lasatii pe cei care se pricep sa va dea sfaturi nu mai repetati ce zice liderul, daca dati sfaturi dati unele bune si noi. Cat despre lucru in echipa, prietenie, ajutor reciproc nu prea am vazut... sper sa nu ramana lucrurile asa.

Altceva... Kobra, am auzit ca vrei sa iei o decizie si una foarte proasta. Gandeste-te bine la ce vei face nu e "de ici de colo" sa iei lider... totul o sa decurga bine daca o sa ii inveti sa lucreze in echipa.

Nu mai comentez altceva pentru ca nu are rost.

Nu stiu daca mai pot sta la urmatoarele waruri... azi avut o zi prea plina la fel ca si urmatoarele... si merg sa ma odihnesc. Sper sa faceti o treaba buna ... si luati aminte la cele precizate mai sus.

O seara placuta, poate intru mai tarziu.

Edited by LTG CreaT1Ve

Salut. Am ajuns si eu in cele din urma acasa de la scoala (:|

Mi-a placut warul cu Corleone de ieri, chiar daca am pierdut. Acum cu "masina de besturi" banat avem o sansa next time :))

S-au schimbat mult warurile de cand am fost eu ultima data in mafie.

Acum necesita mai multa strategie si mai multa atentie, ceea ce este foarte frumos, zic eu.

Ne vedem in game dupa ce imi termin si eu temele :|

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic