Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gata baieti, mergem inainte ! Ce o sa facem acum cand o sa pierdem? ne omoram? NU ! Mergem inainte si vineri e o zi de war poate atunci o sa fim mai organizati si o sa luam niste teritorii... si eu eram sigur ca o sa ne luam HQ in seara asta... dar daca nu s-a putut asta a fost :)

Eu ies baieti,capul sus si pregatiti-va pentru war-urile de vineri,poate o sa castigam 2-3 teritorii pentru ca o sa urmeze vacanta si poate o sa fim minim 30 on..

Edited by K A D D Y

Noapte buna la toata lumea!

Eu nu ma cert cu nimeni si nici nu am nimic cu nimeni pur si simplu i-am adresat o intrebare el judeca colegi nu eu!

Atata timp cat ne acuzam unii pe ceilalti ca vand waruri, sau ne batem joc de colegi daca iau worst, nu o sa castigam nimic. Cei care stau pentru /turfs sau pentru best, sa se obisnuiasca cu ideea ca ei nu fac parte din "echipa", ci sunt membri care lupta pentru ei, nu pentru mafie. Va dura ceva timp pana facem o echipa "competitiva". Tineti minte: nu criticati pe altii, s-ar putea sa va inselati. Acest lucru se vede din postul meu anterior, si anume am luat worst, dar totusi eram pe + cu 2, ca timp MefX a recunoscut ca era pe - cu 2. O seara placuta in continuare.

Ai dreptate. Trebuie sa invatam sa fim uniti. Nimeni nu vinde war-uri, nimeni nu e mana in mana cu politia, bagati bine in cap. Si daca cineva ia worst nu il mai certati, e vina noastra ca a luat el worst. Pentru ca daca eram uniti si ne ajutam unu pe altu nu lua nimeni worst, poate best.

EDIT: De mafioti ca asta avem nevoie :))!

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=2OQA3ES7EGw&NR=1

Ce o fi fumat... vreau si eu :- .

Edited by pH Patriot

Hai salut, off .... Qubix, nu stiu cum se face dar mereu reusesti sa te certi cu cineva, probabil ca esti neinteles :-? ...

@, citeste ora la care este depusa demisia, crezi ca mai vedeam bine tastatura ? Eram la un tovaras si beam, eram beat cand am demisionat :))))

Edited by TL Andreynh0

Neata la toata lumea!

Prea tare omu :)) :

Nick-ul tău: Stinky

Level-ul deținut: 20

Adminul care te-a banat: Dre

Motivul pentru care ai luat ban: Spam

Explicație: Pe la ora 19, 19 si ceva, s-a constat un ban din care n-am putut sa ma joc in liniste deoarece s-a produs un mesaj closed connection din care... puteti vedea, acum postez ..

Screenshot (obligatoriu): http://imgur.com/ECLGY8M

IP-ul tău :

Alte precizări?: Dudes, sa va spun cum s-a intamplat Uat da fagh.

Eram pe o freq cu niste necunoscuti (pedofili probabili dandu-se copii pentru a fura si a vinde pe organe dupa veol), s-a produs un spam INFERNAL dar infernal ba vere ba, i mean, yo know, hard spam, ASDKJASDJKJKSDAJKLSDAJKLASDJKLASDJKLJKL.

Am zis de 3 ori (3 times), am calu mare ( i got a big horse), v-ati gandit ca poate spun un adevar?

De unde stiti voi ca nu spuneam un adevar, poate eu am calu mare.

Rum%C3%A4nien-sommar-129.jpg<-------------- cal mare.

Sper ca m-am facut lamurit.

SANATATE

Salutare.Din acest moment ma apuc si eu sa fac spam pe unde apuc,poate,poate ajung si eu la 1000 post-uri :))

Stai la rand, AndreyNh0 here B-)

#Buna ziua, am scapat mai devreme de la chin :)) Mananc ceva, ma duc pe afara si ne vedem la antrenament ...

Salutare!

Acum am terminat și eu topic'urile. Le-am tradus în Engleză și am refăcut design-ul. Păreri?

Au iesit sooper! Felicitari pentru munca depusa! :)

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic