Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi!

Welcome celor noi!

Am postat si Evidenta Arms cu cateva minute in urma.

Va reamintesc, cei care aveti 1 Av la job, astept PM cu cele 25 de ture indeplinite.

Ne vedem in game.

@, Daca nu stii ce sa faci normal ca e plictiseala , intretine-te cu ceva ma..

Hmm... adica cu la**? :))

Multumesc frumos, 3n3rgy :)

Salut Dragonilor!

Deoarece am petrecut o periada lunga in aceasta factiune si drept urmare ultimei decizi pe care am luato, am zis sa imi iau ramas bun si de la voi.

Deoare ce nu mai am timp de sa-mp, am decis sa ma las de sa-mp.

Noway iti multumesc inca o data pentru sansa si periada petrecuta aici. Felicitari pentru munca si rezultatele obtinute, ai reusit sa faci o mare familie in aceasta factiune si asta datorita felului tau de a fi si respectului pe care ti l-ai castigat muncind si nu impunandul. Iti urez mult succes in viata reala pentru ca asta conteaza cel mai mult. Te salut cu respect!

As mai vrea sa ii salut si pe colegi care i-am avut in periada care am fost in RDT, m-am simntit foarte bine in pedioada petrecuta alaturi de voi. La fel si voua va urez mult succes in viata reala.

Va pwpa BIBANU!!! :*class=

Edited by PestisoR RETRAS

@, Nu,in joc ma refer..poti sa faci afaceri , poti sa faci materiale , skill la job-uri ..e grele cu tine ma

-Eu skill nu am la ce sa fac, doar la Arms, la restul ori am 5 ori nu imi trebuie,

-Bani pentru afacere nu am,

-Materiale fac de-mi sar capacele, mai ales noaptea cand nu pot sa dorm.

Salut Dragonilor!

Deoarece am petrecut o periada lunga in aceasta factiune si drept urmare ultimei decizi pe care am luato, am zis sa imi iau ramas bun si de la voi.

Deoare ce nu mai am timp de sa-mp, am decis sa ma las de sa-mp.

Noway iti multumesc inca o data pentru sansa si periada petrecuta aici. Felicitari pentru munca si rezultatele obtinute, ai reusit sa faci o mare familie in aceasta factiune si asta datorita felului tau de a fi si respectului pe care ti l-ai castigat muncind si nu impunandul. Iti urez mult succes in viata reala pentru ca asta conteaza cel mai mult. Te salut cu respect!

As mai vrea sa ii salut si pe colegi care i-am avut in periada care am fost in RDT, m-am simntit foarte bine in pedioada petrecuta alaturi de voi. La fel si voua va urez mult succes in viata reala.

Va pwpa BIBANU!!! :*%20class=

Bafta fratioare ne auzim pe mess ! Te pup ai grija de tine !

#Noapte buna baieti ne auzim maine ! :*

Noapte buna! Am moderat putin la gadgets si merg in pat. Maine trebuie sa fac comenzi pe secundar. :| Si mai am si "war" cu TTC poimaine.. M-a mancat in c*r sa-mi fac inca un cont. :|

Celor care au iesit atunci in timpul warurilor nu merita nici macar "bafta in continuare" sa le spuneti.

Ce sa facem? Unii nu au nici macar atata bun simt. :|

Edited by B L A Z E

Noapte buna tuturor!

Am mai facut cateva mats, ma pun in pat si eu.

Vorbim maine dimineata.

NU uitati de sedinta de maine, ora 16:oo!

Maine, 30/07/2013 ora 16:00: sedinta, vreau sa fiti prezenti in numar foarte mare, avem unele probleme pe care tin sa le rezolv. Accept doar cereri cu motive bine intemeiate !

Buna dimineata. Cei on pe la 12::00, alegeti-va unu sa faceti proba surpriza la olimpiada. Eu ma duc la sala acum si nu cred ca ajung ca am si ceva treaba prin oras.

Nu uitati de evidenta de ieri si de sedinta.

Buna dimineata ! Nu imi place ce sa intampla? De ce acum plecati toti? Vedeti ca au inceput Corleone sa cucereasca cateva teritorii? De ce nu demisionati cand aveam tot Las Venturas?... Fiti frate demni si nu il parasiti pe noway !

Hello good morning guys

I'm sad we don't have real players in Red dragon because of losing 3-4 turfs most are leaving one by one that's not a true thing :|

We will take our power back !

Cya at meeting

Fiecare factiune are perioadele ei: uneori esti pe val, domini tot, nu pierzi nici un war, alteori pierzi tot, nu castigi nici un war. Sunt lucruri normale unui gang, asta este ciclicitatea.

Membrii adevarati stau si in acele momente grele, dar si in acele momente bune. Atat am vrut sa spun....

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic