Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Il facem, si Grif tot imi spune sa facem, spuneti idei, data cand vreti sa il facem, nu e problema.

Bravo, o idee buna ca sa facem un event, Buna dimineata.

Buna dimineata, m-am trezit si eu.

Noway, foarte bine si frumos ai spus lucrururile alea despre Tsar, dar stii cum e romanul, ofticat pana... asta este, nu ii mai luam in seama.

O sa va fac semnaturile si celorlalti care mi le-ati cerut cand am timp. Semnaturile nu vi le voi mai face la fel ca cele facut deja pentru Nowa,Only si pentru mine, am vrut sa fie ceva mai original, nu sa aiba toata factiunea, va voi face doar cu text.

EDIT: Am terminat si semnaturile voastre: http://forum.b-zone....80#entry2234380. Nu ezitati sa dati + :))

Mersi frumos Turner, mi-ar fii placut mai mult daca "kabiX" era la mijlocul " Red Dragon Triad", intelegi? :D Neata si tie.

Neata lumeee, acum m-am trezit si eu :)

Il facem, si Grif tot imi spune sa facem, spuneti idei, data cand vreti sa il facem, nu e problema.

Hmmm, un LCS in parcarea de la noi de la HQ? Si inainte sa inceapa sa aiba toti toate rotiile sparte :))

Vad ca au bagat si un sistem de detectare a aimului, dar oare functioneaza bine? :)) Ca daca sunteti atenti pe chat vedeti ca atentioneaza pe admini cine foloseste aim.

Eu am plecat afara, ne auzim pe seara, succesuri :*

Vad ca au bagat si un sistem de detectare a aimului, dar oare functioneaza bine? :)) Ca daca sunteti atenti pe chat vedeti ca atentioneaza pe admini cine foloseste aim.

Eu am plecat afara, ne auzim pe seara, succesuri :*

Nu detecteaza aimu`, ala nu stiu sigur pentru ce e, nu e pt acel im simplu.

Neata baieti ce facetiii ? :*

Neata baieti ce facetiii ? :*

Salut băieți ce faceți ?

V-am spus clar, NU mai faceti posturi pentru +1, trec la sanctiuni in joc . Ati primit amandoi warn pe forum cum nu ma ascultati.

Salut, m-am intors si eu de afara, ce mai e nou?

@, Este un sistem anti aim , apare cand ceva este suspect dar nu functioneaza foarte bine cred eo ca si la zotag dadea warning :))) Oricum tu nu-ti face probleme ca ii prind pe toti astia care joaca no fair play ... speram sa se intample asa..

Doamne ajuta sa te prinda si pe tine o data, deja atatea besturi.. =))

@, Ce zici ma acolo? Mai ales pe mine sa ma prinda auzi la tine :))) Poi om mai corect ca mine si Vinnie nu exista ma sa stii si tu asta :)) , eu n-am dat niciodata /q ca statea un admin pe mine :))) Asa cum fac majoritatea...numai vorbi prostii ca dupaia se iau astia dupa tine si ma acuza aiurea :))) de parca ma intereseaza dar zic si eu asa.. nabet nob noob newbie pa !

Acum zici asa sa nu iti 'patezi' numele, te stiu eu cand ma intrebai unde gasesti un aim. =))

Ce-ai ma glumeam, tu esti puritatea in persoana, corect intotdeauna :)>-

Seara buna , vezi sa numai postezi "Salut ce faceti" si genul asta de posturi pe aici ca te sanctioneaza nowa cu FW , daca nu stii sa postezi numai posta pe aici ca risti sa fii ars.

@ Eu am plecat pe afara , ma duc dau o tura sa vad ce se mai petrece prin zona , a venit si nasimiu la mine beau o bere si hau hau. Salutare va pupa carter pe portofel.

@, In seara asta iti dau PM cu pozele sa-mi fac semnatura , :) Si fii atent vreau sa-mi retusezi alta poza iti zic prin PM .

Daca e cum mi-a aratat Alcolus nu stiu sa fac :))

Adica daca vrei intr-o semnatura sa apara mai multe poze, despartite intre ele de niste linii negre.

# Noapte buna, am iesit si eu, ne auzim maine, succes!

Edited by SQ Turner

Buna seara baietii :) Ce faceti?

Turner cum nu iti apar pozele ? Mie imi apar de pe aman2 link. Am pus 2 link pentru ca nu puteam uploada toate 8 cu netu ala pe stick ce il am la lucru. Mai uitate si tu o data si vezi !

Noapte buna :*

Daca e cum mi-a aratat Alcolus nu stiu sa fac :))

Adica daca vrei intr-o semnatura sa apara mai multe poze, despartite intre ele de niste linii negre.

# Noapte buna, am iesit si eu, ne auzim maine, succes!

Turner, si la semnatura mea te rog frumos daca poti sa faci nicku, "kabiX" sa fie la mijloc, drept in drept cu Dragon, mersi mult.

Noapte buna tuturor !

Baieti, eu nu sunt maine deloc, poate doar seara, oricum am incredere in voi si in Only. Cand vin maine seara vreau sa vad 25/72 pentru ca sunt Noway25. :- . Important e sa va intelegeti intre voi, sa ascultati de Only si rezultatele o sa apara, el are putere de decizie ca mine, daca zice "x FW" diferenta e ca X nu primeste fw pe loc, cand ajung eu tot il primeste. Mult succes, va pupa Nowa :*

Baieti, eu nu sunt maine deloc, poate doar seara, oricum am incredere in voi si in Only. Cand vin maine seara vreau sa vad 25/72 pentru ca sunt Noway25. :- . Important e sa va intelegeti intre voi, sa ascultati de Only si rezultatele o sa apara, el are putere de decizie ca mine, daca zice "x FW" diferenta e ca X nu primeste fw pe loc, cand ajung eu tot il primeste. Mult succes, va pupa Nowa :*

Imi place discursul tau noway. Problema e, ca si eu sunt AndreyCiubotariu si vreau multe, dar de unde? Sper sa iti indeplinim dorinta. Noapte buna !

Noapte buna,am iesit si eu. In caz ca nu voi veni primele 2 wars adica prima jumatate de ora sa stiti ca dorm :)).

PS: Nowa stai "listinit" ca luam si in ls :)) cu Only organizator

Felicitari pentru waruri baieti, ne-am descurcat super bine. Frumos.

Nu uitati sa postati evidentele!

Ne auzim pe seara, eu ies afara,

Turner crezi ca imi poti face si mie o signature te rog?[TLG]ZaNu. Edited by Paul99

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic