Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru Wars dragoni!

Vorbim mai tarziu, eu iau o pauza.

Poate dam un Rob mai incolo.

Bafta all!

Salut. M-am intors si eu de afara. Succes in continuare Carlos si Kvb.

Frumos ca s-au pus adminii pe banuri, in sfarsit se va juca corect la waruri, cei care au ramas sigur scot de frica... adica speram sa scoata de frica :)). Oricum, aimul „nesimtit” s-a dus astazi. Sa speram ca numai ia nimeni de la noi.

P.S: Postati evidentele!

na ma, 25 de turfs, ti-am indeplinit dorinta :D :D :X

Din pacate s-a ales Kvb cu ban... Bine ca nu doar el s-a ales, si altii care "trag bine" :))

A, poi normal, un lider care isi cunoaste membrii stie de ce sunt in stare. I-am dat si aseara PM lui Only si am zis 23 in LV, 2 in LS si e perfect. Lasa, e bine ca iese adevaru la suprafata, pe mine asta ma bucura cel mai mult.

@, Bai faza este ca , acum astia care au ramas o sa joace tot asa , pentru ca , codatu tot codat ramane tati...nu ai ce sa-i faci tu poti sa-l platesti el tot asa va ramane...acum mai nou sunt suta la suta convins ca se baga la scriptat CLEO-uri mai tari sa nu-i descopere sa fie ei mai buni...Eu cred ca sa ajuns la asta pentru besturile astea...daca era doar scor si fara best poate se reducea la jumatatea cheaturilor...

Da, ai dreptate, dar sunt prinsi. Azi,maine,peste o luna-doua-trei sunt prinsi, ai vazut. Ne mentinem ei cu coduri noi fara, au luat doar 3 de la noi de cand sunt eu in RDT ban pentru coduri, in rest? Nimeni? Si la ei doar azi au luat vreo 5-6. O sa ii prinda si pe cei ramasi.

Felicitari pentru cei cu rank up, eu nu va prea felicit pentru asta, cei care mi-au luat azi rank up merita mult mai mult decat un amarat de rank. Oricum, va felicit si eu pentru waruri, stiu ca v-a placut mai mult fara mine, sa nu mintiti. :))

Maine nu avem nici-o activitate, aveti rezultate bune, am zis sa va las mai liberi, daca vreti putem sa facem eventuri intre noi, pe server, veniti cu propuneri pe unde ma gasiti si le punem in practica. Noapte buna sa aveti !

Felicitari pentru cei cu rank up, eu nu va prea felicit pentru asta, cei care mi-au luat azi rank up merita mult mai mult decat un amarat de rank. Oricum, va felicit si eu pentru waruri, stiu ca v-a placut mai mult fara mine, sa nu mintiti. :))

Maine nu avem nici-o activitate, aveti rezultate bune, am zis sa va las mai liberi, daca vreti putem sa facem eventuri intre noi, pe server, veniti cu propuneri pe unde ma gasiti si le punem in practica. Noapte buna sa aveti !

Multumim.Continuam tot asa si in cateva luni aveam toate turfurile :))

Hope we will get some good boys tomorrow without cheats on wars :))

Noapte buna

Edited by TrNA

Dau si eu un rob mic, daca mai am cu cine si merg la somn :)) {[F4L]Carter: Activule :)}

Felicitari celor ce au luat Rank UP ! Meritati din plin

Vorbim maine cand ma trezesc.

Va reamintesc, cei ce aveti 1 Avertisment la Job, astept PM cu 25 de ture din partea voastra, sa nu va treziti cu FW dupa, sa ziceti ca nu v-am amintit.

Buna dimineata, m-am trezit si eu.

Multumesc de felicitari, si ma bucura foarte mult sa vad ce a scris Nowa.

Buna dimineata, azi antrenament?

Nu, antrenamentele se anunta pe forum.

Dau si eu un rob mic, daca mai am cu cine si merg la somn :)) {[F4L]Carter: Activule :)}

Felicitari celor ce au luat Rank UP ! Meritati din plin

Vorbim maine cand ma trezesc.

Va reamintesc, cei ce aveti 1 Avertisment la Job, astept PM cu 25 de ture din partea voastra, sa nu va treziti cu FW dupa, sa ziceti ca nu v-am amintit.

E o problema la avertismente. [bTD]Danny are 1AV luat pe nimic, a postat raportul de fiecare data. Tin minte ca i l-ai dat atunci cand am fost plecat, m-am intors si am vorbit despre el. Ai zis ca il scoti, dar cred ca ai uitat sau nu stiu.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic