Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna all!

Toti maine ON la War!

Vorbim cand ma trezesc, sper sa cucerim din nou LV.

Buna dimineata baieti. Astazi este o zi importanta, mancati si faceti tot ce trebuie sa faceti pana in waruri, ca sa luam si sa mentinem tot Las Venturas. Trebuie sa fim multi on si sa dam tot ce avem mai bun. Nu folositi coduri, nu are rost sa luati ban pentru nimic, cu totii suntem buni si fara coduri! Ne auzim pe la 12:30.

@, Ia uite ce amintir mi-a trimis Bogdibmx ma :)) , uite si mefx ce periculos era gica camataru zici ca era :))))))))))))))) http://postimg.org/g...nds5k/44349a86/ bai ce amintiri frumoase ma :)))))))) mor de ras la dm-u ala cu snizel :))

Ce tanar eram. Ba, deci cel mai tare skin avut vreodata il aveam in Tattaglia, are baiatu ala la rank 5 un biceps de se trage lumea cand il vede pe strada...

Si acesta este primul meu videoclip :) Sper sa va placa, am muncit ceva la el. Are unele greseli, stiu, uneori melodiile se termina sau incep brusc, dar ma perfectionez cu timpul ;;)

Like/Plus daca va place :)

Si acesta este primul meu videoclip :) Sper sa va placa, am muncit ceva la el. Are unele greseli, stiu, uneori melodiile se termina sau incep brusc, dar ma perfectionez cu timpul ;;)

Like/Plus daca va place :)

Pentru primul film este bun, felicitari pentru munca depusa.

Eu pana aici am fost astazi la waruri, am luat ban din cauza serverului, e problema aia cu lag-ul. Bine ca sunt pe stick si nu am ban pe ip bun de la netul principal. Cand imi revine netul mai pot intra si eu in joc. Succes in continuare la waruri si felicitari pentru tot LV!

@@TrNA,

Dreams..

Hehe I wasn't dreaming my dream becomes true by practicipate our good co-workers :D

Thanks to all who come to wars today

Good after-noon

Felicitari pentru War-uri dragoni!

NoWay va fi foarte mandru de noi.

Am mai achizitionat un HQ la colectie :))

Iau o pauza, revin mai tarziu sa dau un rob mic.

Felicitari pentru War-uri dragoni!

NoWay va fi foarte mandru de noi.

Am mai achizitionat un HQ la colectie :))

Iau o pauza, revin mai tarziu sa dau un rob mic.

Hai acum 3n3rgY la un rob !

Salut băieți , felicitări pentru warr-uri a fost foarte frumos sa vedem dacă putem sa luam și din LS câteva și sa batem record-ul. Ne auzim duminica plec cu prieteni în camping bafta.

Ceeee eeeeee cu linisteaaaaaa asta aiciiii? avem cea mai tare mafieeee. Felicitari baietii mei !!

Nu vrem sa fim sanctionati, ca altel aveam 4000 de pagini acum =))

Salut, am ajuns si eu de afara. Felicitari inca odata pentru waruri.

Ceeee eeeeee cu linisteaaaaaa asta aiciiii? avem cea mai tare mafieeee. Felicitari baietii mei !!

Nu ne felicita doar pe noi, si tu ai contribuit la mafia asta, fara tine,only si noi ceilalti membrii RDT nu era unde e acum. Felicitari tuturor din factiunea asta, si mai ales celor vechi. Fara cuvinte de repros.

E MACARENA MACARENA MACARENA EEEE MACARENA

Ca sa rupem tacerea

Da , iar plang Bratva ca nustiu sa joace corect si fara conduri = 0? :))))))))) Vorbiti ca virginu despre pasarca si habar nu aveti ce ziceti , mai uitati-va in fasolea voastra acolo ca nustiti sa pierdeti :))) Inainte erau aia care au primit ban si erati si voi mai tari ,acum ce facem se duce vorba ? :)))) Cat pot sa rad la fazele astea , oricum mie nu-mi pasa de turfurile voastre nici ale noastre pentru ca habar nua veti ce inseamna egalitate si fairplay , pentru mine teritoriile noastre sunt = 0 exact cum sunteti si voi astia din tsar pentru noi , egali cu 0 pentru ca asta ati dat dovada , zilele bune erau cand participau la war cei care au murit :)))

Le-ai zis-o, Carter :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic