Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mai faceti baieti? E cam liniste pe aici....si pe /f .... Mai dati un semn de viata ca ma plictisesc :)) Oricum vineri batem recordul, facem 31 :X :X

We've got girls: http://rvictor13.tumblr.com/

Sper sa va placa cadoul meu pe care l-am facut pentru gangul El Loco Cartel : http://forum.b-zone.ro/topic/154084-b-zone-tv-el-loco-cartel-presentation/ ^_^

Edited by AlcoluS

Salut, am terminat meciurile, intru imediat în joc.

De mâine mă apuc să citesc și eu Gazda :X356897.jpg am auzit că e bestială cartea și am achiziționato.

Ce alte cărți SF cunoașteți care să merite cumpărate ?

@@kabiX, Maine la ora 14:00, a anuntat Turner. Ce frig sa lasat afara, am iesit sa fumez o tigara pe balcon si era racoare. :|

Mda, tarziu am vazut ca a postat, noapte buna tuturor !

Hai noapte buna all!

Acum am ajuns si eu acasa din oras.

Ma pun sa dorm, vorbim maine la antrenament.

Sper sa fim in numar cat mai mare.

Yeaahh 2 Luni Dragon , Neață lume , astăzi am făcut și eu 2 luni de când sunt în facțiune , m-am distrat foarte mult alături de voi cât și de colegi care au părăsit facțiune , sper ca asa va fi în continuare cât timp voi mai stai pe aici , sper sa ajut facțiune cu tot ce pot la war și cu altele :) mulțumesc noway25 pentru șansa acordata de a intra în aceasta facțiune , dacă o fi sa plec mereu veți rămâne mici mei dragonasi. Ma bucur ca am intrat aici și nu în alta facțiune , și lui NAB-UL Only care nu poate da un fvr când îl ceri. Mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine sunteți niște colegi de nota 10+ :*:X chiar dacă ma bate pe mine romana dar merge !! Si sper sa luam tot lv tot ls si tot sf !! New record pe server !! FORTA RDT !! A si in special Turner , Bowsaw , Cosmin , Alcolus pentru prieteni nebuni ca ei nu o sa mai găsești nicăieri !! Sper sa nu credeți ca fac asta pentru ca vreau sa ma dau pe lângă nu știu cine nu știu ce dar nu știu cât timp o sa mai stau alături de voi pentru ca o sa înceapă școala și anul acesta nu știu dacă o sa mai joc sa-mp.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic