Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sustin ideea lui nowa si only. Felicitari shops pentru functia obtinuta, nu zic ca ai facut o foarte mare greseala cu subliderul dar de ce ai decis sa aduci pe cineva din afara, pe cineva care in acele vremuri ne era rival ca mana ta dreapta? Macar din semn de respect pentru 'veteranii' de aici puteai alege pe cineva care stii sigur ce poate pentru ca ai luptat alaturi de el atat timp. Nici xes nu este un jucator oarecare, dar poate mai avea de asteptat. Iar voi ceilalti.. cei noi de pe aici nu mai ridicati atat in slavi conducerea si nu mai pupati, nu conteaza vorbele astea. Totul se face prin fapte, prin implicare, ca sa stiti si voi. Va pierdeti timpul pupand.. :-J Din moment ce ne vedeti cu mii de posturi pe forum, cu asa level in joc, ca jucam de atat timp, stim si noi ce fel de persoana este Xes s.a.m.d. Mult succes in reluarea LV-ului, nu pot sa fac mai mult de atat, totusi pacat ca s-a ajuns aici, din acel punct, nu a mai fost LV mov cred ca de un an si jumatate.

Remember old red dragons, 'brigada', va pupa Turner :*

Edited by TurnerX

Sustin ideea lui nowa si only. Felicitari shops pentru functia obtinuta, nu zic ca ai facut o foarte mare greseala cu subliderul dar de ce ai decis sa aduci pe cineva din afara, pe cineva care in acele vremuri ne era rival ca mana ta dreapta? Macar din semn de respect pentru 'veteranii' de aici puteai alege pe cineva care stii sigur ce poate pentru ca ai luptat alaturi de el atat timp. Nici xes nu este un jucator oarecare, dar poate mai avea de asteptat. Iar voi ceilalti.. cei noi de pe aici nu mai ridicati atat in slavi conducerea si nu mai pupati, nu conteaza vorbele astea. Totul se face prin fapte, prin implicare, ca sa stiti si voi. Va pierdeti timpul pupand.. :-J Din moment ce ne vedeti cu mii de posturi pe forum, cu asa level in joc, ca jucam de atat timp, stim si noi ce fel de persoana este Xes s.a.m.d. Mult succes in reluarea LV-ului, nu pot sa fac mai mult de atat, totusi pacat ca s-a ajuns aici, din acel punct, nu a mai fost LV mov cred ca de un an si jumatate.

Remember old red dragons, 'brigada', va pupa Turner :*

In primul rand, daca vreti sa mai postati aici, postati despre altceva.

Am ales un sublider din afara pentru ca din interior nu puteam, trebuia un rank 4+.

Si va rog sa nu va mai laudati atat de tare cu old red dragons, daca erati atat de devotati ramaneati sa il ajutati pe Toha, cand avea nevoie. Toti l-ati parasit.

Si consider acest subiect incheiat.

In primul rand, daca vreti sa mai postati aici, postati despre altceva.

Am ales un sublider din afara pentru ca din interior nu puteam, trebuia un rank 4+.

Si va rog sa nu va mai laudati atat de tare cu old red dragons, daca erati atat de devotati ramaneati sa il ajutati pe Toha, cand avea nevoie. Toti l-ati parasit.

Si consider acest subiect incheiat.

Iaaaaa , a prins baiatu' tupeu. Intru pe aici doar sa ma interesez de ce e nou. De ce sa nu ne laudam cu 'old dragons' am fost slabi cumva si trebuie sa ne ascundem? Nu, trebuie sa fim un exemplu pentru cei din factiunea asta. Si cu abandonatul.. ca sa stii si tu nu am abandonat RDT, a fost o alta poveste acolo care nu te priveste. Vad ca nu se mai poate discuta cu tine. Ca de obicei, obtinem functii si suntem zmei, SATUL DE OAMENI CA VOI. Nu te credeam asa Shops, bafta! :*

Ok, a fost parerea ta o respect. Nu conteaza trecutul conteaza prezentul, o sa vedem ce o sa fie si ai sa vezi ca Red Dragon nu o sa fie slaba sau cum te astepti tu. De fapt nu am chef sa ma cert sau ceva, ok multumim pentru acest mesaj.

Hai ba terminati ca deja se vede ca toti ati intrat pentru sublider,de ce pare de ce nu ati fost alaturi de Shopps in zilele grele? :) ,cand era LV mov nimic,acum ati vazut ca puteti intra pentru sublider s.a.m.d,bine ma fie cum vreti voi o sa vedeti ca nu o tineti uniti mafia asta :-J

Hai ba terminati ca deja se vede ca toti ati intrat pentru sublider,de ce pare de ce nu ati fost alaturi de Shopps in zilele grele? :) ,cand era LV mov nimic,acum ati vazut ca puteti intra pentru sublider s.a.m.d,bine ma fie cum vreti voi o sa vedeti ca nu o tineti uniti mafia asta :-J

Stai linistit ca nu ne-am zis parerile pentru sublider, suntem banati de mult. Eu ma lasasem, nu fac parte dintre cei cu aim sau cheats.

Gata, va urez succes in cucerirea LV-ului, bafta multa!

Stai linistit ca nu ne-am zis parerile pentru sublider, suntem banati de mult. Eu ma lasasem, nu fac parte dintre cei cu aim sau cheats.

Gata, va urez succes in cucerirea LV-ului, bafta multa!

Eu sunt de partea ta,ma refeream de ce nu toti cei care au intrat acum in RDT acum nu au fost si inainte daca chiar erau "prietenii" lui Shopps,atunci in vremurile alea cand nu aveam nici un turfs, de ce? pentru ca toti intra pentru functii :-J Vorba aia nimeni nu o sa ajunga la performanetele OLD RDT :)

Deci practic si pe sistem sa va explic faza cu Toha : Eu am fost dat afara din factiune pentru ca a fost un ,,tradator'' in factiune , Noway Turner Teech Mefx etc , au parasit Red Dragon pentru a il ajuta pe Mefx in El Loco. Oricum nu mai conteaza , aproape toti am fost banati.

#swag , valoare.

@Only b0$$

N'seara dragoni. Scuza-ți absența mea de pe forum in ultima perioadă, dar nu puteam să mă loghez pe forum, tocmai descoperisem că era vina Chrom-ului.

Eu unul nu mă bag in „scandalul” cu OLD RTD pentru că in perioada respectivă nu jucam. Dar, spun doar atat: Fiecare are părerea/decizia lui.

Ne vedem la ședință ! Cius.

Edited by CiuleTeXxX01

Mai stau si eu putin si ies, sper sa fim cat mai multi maine la war. Oricum ii facem, i-am facut mereu, doar a fost o perioada mai grea pentru noi, acum ca s-au cam stabilit lucrurile, ne mai trebuiesc cativa membrii si iar se ascund baietii in HQ :)))

Edited by SupranaturaL133

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic