Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Hai ca incet incet scapam si de inactivi. Mai bine 20 si activi decat 40 si inacitivi. E bine acum ca nu se mai intreaba nici in timpul war-ului cati pe members si poate nu vom mai avea atata spam pe f, zic si eu :-"

Nick: Michael.

Rank: 1

Vechime în factiune: 3 saptamani si 5 zile.

De ce doresti sa pleci?: Vreau sa incerc un alt Gang.

Sunt de acord sa primesc Faction Punish 60/60 în caz ca se dovedeste ca nu am stat minim doua saptamani în factiune: Da.

Alte precizari: Va multumesc pentru ca mi-ati acordat aceasta frumoasa oportunitate si sunt bucuros ca am putut sa va fiu coleg. Am invatat foarte multe in aceasta luna si am reusit sa-mi revin intr-un ritm normal. (chiar daca am fost sanctionat si cu ban din cauza ca nu am stiut o noua regula) Va urez mult succes si sunt sigur ca veti domina LV-ul in continuare.

Frateeee. Nu-ti da demisia :( Serios acum,ce gang mai e ca RDT ? Poate nu suntem cel mai bun gang,dar suntem cei mai uniti si mereu vom fi ca o familie... Gandeste-te la asta !

Iti multumesc pentru sfat Gabi. Vreau sa va urez tuturor sa va distrati pe B-zone si sa nu va pierdeti niciodata rabdarea, ati vazut ca de la un turf acum RDT are o mare parte din LV. Felicitari membrilor care au ramas in acea perioada grea. Va multumesc pentru sustinerea acordata si pentru ca ati avut rabdare cu mine. Efffacer iti multumesc ca tu m-ai ajutat cand nimeni nu a facuto si chiar am inceput sa trag mai bine :)) si sper ca te vor ajuta sfaturile mele de antrenament.

Mult succes baieti!

PS: Astazi nu voi putea intra decat dupa ora 21:00, fiind Duminica ies pe afara.

Salutare dragoni, ce faceți? Eu unul m-am plictisit .. Cred că mă duc să mananc și apoi somnu' de voie :)) !

Naga, foarte bun locu' ăla ! :))

Maine, e luni .. Deci, WAR, 19:45 la HQ ! Preferăm să fiți in număr cât mai mare. Sper să ne descurcăm și săptămana asta.

Ne mai auzim prin game, cius.

Edited by CiuleTeXxX01

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic