Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Bun, in primul rand o sa ii dau dreptate romanului ca altfel nu e multumit. V-am promis ca nu o sa vorbesc personal cu cineva, dar, vad ca cineva imi pune nervii la incercare si exprimarea. Da, sunt inactiv de o perioada de timp, eu intrand intr-o monotonie care imi spune sa ma las, dupa 2 ani incotinuu de mafii, nu ai idee pentru ca nu stii cu ce se mananca serverul asta inca, fiind si la conducere degeaba.

Nu o sa ma lungesc foarte mult. Daca poti, te rog eu frumos, sa imi spui ce ai facut tu pentru mafia asta cat ai fost la conducere? A, iti spun eu, nimic. Tu esti in pozitia sa imi spui mie ca sunt inactiv? Daca nu stii, iti spun eu, acum 2 luni "cand eram activ" am fost de 3 ori pe punctul de a te da afara din cauza inactivitatii, dar, nu am facut'o, ti-am acordat incredere, fiind o decizie foarte proasta, pentru ca, uite ce faci si ce vorbesti, fara stire si fara cap.

Sa iti reamintesc de unde am inceput cariera ca lider? Da, iti reamintesc ca am inceput cariera de lider cand se aflau doar 20 de membrii in factiune. Si, cu toate astea am construit un complex, am adus noi membrii, am reusit sa luam 20 de teritorii, am ajuns de la 20 de membrii la 40 intr-o saptamana, eu punand eforturi imense pentru mafia asta, renuntand la alte activitati scolari si multe altele. Iti reamintesc si tie si celor care au dat + la acel post, fara macar sa isi aminteasca lucrurile bune pe care le-am facut pentru mafia asta. Dar, stiti de ce? Pentru ca totul este pe interes acum, daca nu ai teritorii membrii se revolta si se duc la putere. Da? Ok, va inteleg, nu toti ati crescut ca mine, dar, nu sunteti in stare sa comentati la capitolul asta cat eu sunt inca aici si am facut ce am facut. Voua va place? Nu, bineinteles ca nu va place, nici mie, pentru ca nu sunt singurul care strica doar pentru ca nu intru. Daca nu stiu eu, explicati-mi voi, care este vina mea? Pot sa intru la waruri si sa organizez, dar, cu metoda asta este complet DEGEABA pentru ca e nevoie de ACTIVITATE iar, 20 de membrii din 40 sunt la cules, plecati.

Edu, sa iti reamintesc ce ai facut tu cat am fost eu plecat? Ai fost demis si ai avut noroc cu inima lui Teylo. Daca nu iti dadea invite iarasi si rank 4 ramaneai singur, nu spun vorba romanului.

Te rog un SINGUR lucru, sa te uiti in oglinda inainte sa vorbesti, si sa iti speli ochii de c***.

Asta e, pentru ca toti ii sar in cap liderului cand da de greu, pentru ca nu au TERITORII, in loc sa il inteleaga. Cei drept, nu v-am spus lucrurile astea. Eu pot pleca oricand, dar, nu vreau, deoarece stiu ca va pot ajuta. Monotonia asta trece odata, aveti voi impresia ca daca vine un lider nou o sa luati LV sau teritorii? Ahah, ce gluma buna, va inselati amarnic pentru ca vina nu este a mea la waruri, ci a voastra pentru ca nu va prezentati si nu va dati interesul (Nu toti). Nu sunt in pozitia in care pot marii activitatea prin sanctiuni deoarece este o metoda noua, pana ne obisnuim cu ea, facem evidente. Intelegeti-ma ca NU POT sanctiona aiurea, sanctiunilea acelea trebuie insotite cu niste dovezi FOARTE CLARE, atentie, am spus FOARTE CLARE, nu pentru ca pierzi un war si nu s-a prezentat x.

P.S: Pentru cei care nu inteleg, nu o sa las liderul.

Astepta parerea CONDUCERII ADEVARATE si parerile voastre.

Edu, lucrurile astea ti le spun pentru prima si ultima data, fa bine si asculta ce spun, baga-ti orgoliul ala intr-o masca si puneti-o pe cap si las-o(masca) acolo.

@ Va salut, acum mi-am facut un dus, nu am atacat pentru ca nu am dorit, nu pentru ca nu am putut, sa stiti. La 2 jumate ma duc sa ma tund si revin pe la 15-15:30, ne vedem atunci. V-am pupat. :*

Destema si Yomarian, astept parerea voastra CONCRETA aici in discutii.

Pentru cei care ii intereseaza, sa citeasca tot si sa nu isi mai dea aiurea cu parerea. Ma deranjeaza si pe mine cand aud lucruri negative, daca sunt adevarate imi dau seama si incerc sa ma schimb. V-am promis, pentru ca multi mi-au promis, dar, ei nu s-au tinut de promisiune iar eu automat am pierdut tot. Mi s-a spus ca o sa primesc sprijin din brigada veche, dar, nu am primit NIMIC.

Edited by AndreiLolzaa SEF

Ce ai facut ma tu? Ai avut un amarat de rank 3 sau 4 aici, si cand totul s-a destramat ai plecat sa pupi in cur pe la alte factiuni..

Ai ajuns lider doar pentru ca ti-a dat Hunter sublider, atata tot. Nu mai spune ca ai facut ceva pentru RDT pentru ca iti curg mucii pe tastatura la cat minti.

Unde erai cand a venit Vinnie lider si era factiunea la pamant? Unde erai cand eram 5 in linie la war, dar totusi dadeam attack? Unde ai fost in ultimile 2 saptamani ?

Alti lideri, nu dau nume, si-au riscat chiar si liderul pentru a face ceva din factiunea asta... Care in 2 saptamani a dat telefoane la toata lumea sa ii invite sa aplice. Si? 13 turfuri intr-o saptamana de war-uri. Asta inseamna sa te implici. Nu sa intri la 19:45 si cand toata lumea se cearta pe /f tu sa te vaiti ca nu esti in stare sa faci 1 kill.

Cat timp ai avut oameni in factiune care se descurca si singuri ai avut turfuri, ce sa zic , ai facut tu ceva.

EDU a vrut sa plece atunci tot din cauza ta, pentru ca erai un mucos care era inctiv si nu se facea nimic.

Si sa revenim la tine. Esti un muci'n'ciai de 13 ani care sufera. Gandeste-te ca este un joc si lumea vrea sa se distreze, intra intr-un gang sa tina war-uri, sa castige , sa se bucure. Nu sa stea sa te asculte pe tine sau pe celalalt mucos de sublider.

Se vede ca esti praf. Esti inactiv , vai mama, ti-a crescut un floc pe coaie si suferi, nu poti sa intri. NU POTI? PLEACA IN PULA MEA LA MATA ACASA.

Spune , haide, spune ce ai realizat? Ai adus 5 maimutoi de level 5 in factiune si te lauzi?.

Si de alcolus... mai bine il puneai sublider pe MacuJunior.. se descurca mai bine...

Daca ai avut un rank 4 intr-o factiune nu inseamna ca sti sa conduci o factiune..

Uita-te la topicurile altor gang-uri, sa vezi acolo lideri activi. Nu ca tine, din 21 topicuri, doar la 2 ai tu ultimul raspuns...

2 copii care nu au ce face cu viata lor, decat sa tina 20 de oameni degeaba intr-un joc..

Ce sa le ceri...

Decat sa fi un lider fara nici o realizare, dar sa te pupe toti retarzii mintali in cur.. mai rank 1 intr-un taxi..

De ce nu intri pe contul adevarat ca sa postezi aici daca te crezi asa smecher?

@, Bun, in primul rand o sa ii dau dreptate romanului ca altfel nu e multumit. V-am promis ca nu o sa vorbesc personal cu cineva, dar, vad ca cineva imi pune nervii la incercare si exprimarea. Da, sunt inactiv de o perioada de timp, eu intrand intr-o monotonie care imi spune sa ma las, dupa 2 ani incotinuu de mafii, nu ai idee pentru ca nu stii cu ce se mananca serverul asta inca, fiind si la conducere degeaba.

Nu o sa ma lungesc foarte mult. Daca poti, te rog eu frumos, sa imi spui ce ai facut tu pentru mafia asta cat ai fost la conducere? A, iti spun eu, nimic. Tu esti in pozitia sa imi spui mie ca sunt inactiv? Daca nu stii, iti spun eu, acum 2 luni "cand eram activ" am fost de 3 ori pe punctul de a te da afara din cauza inactivitatii, dar, nu am facut'o, ti-am acordat incredere, fiind o decizie foarte proasta, pentru ca, uite ce faci si ce vorbesti, fara stire si fara cap.

Sa iti reamintesc de unde am inceput cariera ca lider? Da, iti reamintesc ca am inceput cariera de lider cand se aflau doar 20 de membrii in factiune. Si, cu toate astea am construit un complex, am adus noi membrii, am reusit sa luam 20 de teritorii, am ajuns de la 20 de membrii la 40 intr-o saptamana, eu punand eforturi imense pentru mafia asta, renuntand la alte activitati scolari si multe altele. Iti reamintesc si tie si celor care au dat + la acel post, fara macar sa isi aminteasca lucrurile bune pe care le-am facut pentru mafia asta. Dar, stiti de ce? Pentru ca totul este pe interes acum, daca nu ai teritorii membrii se revolta si se duc la putere. Da? Ok, va inteleg, nu toti ati crescut ca mine, dar, nu sunteti in stare sa comentati la capitolul asta cat eu sunt inca aici si am facut ce am facut. Voua va place? Nu, bineinteles ca nu va place, nici mie, pentru ca nu sunt singurul care strica doar pentru ca nu intru. Daca nu stiu eu, explicati-mi voi, care este vina mea? Pot sa intru la waruri si sa organizez, dar, cu metoda asta este complet DEGEABA pentru ca e nevoie de ACTIVITATE iar, 20 de membrii din 40 sunt la cules, plecati.

Edu, sa iti reamintesc ce ai facut tu cat am fost eu plecat? Ai fost demis si ai avut noroc cu inima lui Teylo. Daca nu iti dadea invite iarasi si rank 4 ramaneai singur, nu spun vorba romanului.

Te rog un SINGUR lucru, sa te uiti in oglinda inainte sa vorbesti, si sa iti speli ochii de c***.

Asta e, pentru ca toti ii sar in cap liderului cand da de greu, pentru ca nu au TERITORII, in loc sa il inteleaga. Cei drept, nu v-am spus lucrurile astea. Eu pot pleca oricand, dar, nu vreau, deoarece stiu ca va pot ajuta. Monotonia asta trece odata, aveti voi impresia ca daca vine un lider nou o sa luati LV sau teritorii? Ahah, ce gluma buna, va inselati amarnic pentru ca vina nu este a mea la waruri, ci a voastra pentru ca nu va prezentati si nu va dati interesul (Nu toti). Nu sunt in pozitia in care pot marii activitatea prin sanctiuni deoarece este o metoda noua, pana ne obisnuim cu ea, facem evidente. Intelegeti-ma ca NU POT sanctiona aiurea, sanctiunilea acelea trebuie insotite cu niste dovezi FOARTE CLARE, atentie, am spus FOARTE CLARE, nu pentru ca pierzi un war si nu s-a prezentat x.

P.S: Pentru cei care nu inteleg, nu o sa las liderul.

Astepta parerea CONDUCERII ADEVARATE si parerile voastre.

Edu, lucrurile astea ti le spun pentru prima si ultima data, fa bine si asculta ce spun, baga-ti orgoliul ala intr-o masca si puneti-o pe cap si las-o(masca) acolo.

@ Va salut, acum mi-am facut un dus, nu am atacat pentru ca nu am dorit, nu pentru ca nu am putut, sa stiti. La 2 jumate ma duc sa ma tund si revin pe la 15-15:30, ne vedem atunci. V-am pupat. :*

Destema si Yomarian, astept parerea voastra CONCRETA aici in discutii.

Pentru cei care ii intereseaza, sa citeasca tot si sa nu isi mai dea aiurea cu parerea. Ma deranjeaza si pe mine cand aud lucruri negative, daca sunt adevarate imi dau seama si incerc sa ma schimb. V-am promis, pentru ca multi mi-au promis, dar, ei nu s-au tinut de promisiune iar eu automat am pierdut tot. Mi s-a spus ca o sa primesc sprijin din brigada veche, dar, nu am primit NIMIC.

Andrei, stiu ca este imposibil sa stai on 24/24 avand scoala si viata sociala dar vreau sa-ti zic ca este timpul sa facem ceva, sa ne reorganizam,am ajuns factiune pasnica si asta este o rusine.Parerea mea : O Sedinta ar prinde bine, acolo am putea sa lamurim tot.

Nu este vorba de activitatea sau inactivitatea cuiva,mai ales a liderului,este vorba despre inactivitatea tuturor membrilor si despre starea noastra sociala.Noua metoda de war cere implicarea tutoror membrilor in war si munca in echipa,ceea ce nu facem noi. Sanictiuni mai drastice nu ar strica oricum, este scandalos ca din 40 de membri sa intre doar 20, ma mir cum aseara au fost 24,in mod normal sunt 18-20.Cam am avut de zis, astept o sedinta unde imi voi exprima pararile si ideile mai bine.

Nu stiu daca pot comenta la discutia voastra aprinsa deoarece am o saptamana in factiune(si cei de intrati de curand nu cred car ar trebui sa zica ceva ).

Dar totul incepe cu DAR

Va garantez ca Andrei a luat lider pentru ca este capabil pentru face ceva pentru factiune, a fost ales de catre Administratori.Daca nu erea capabil sa faca ceva cu aceasta factiune nu erea ales intr-o functie foarte inportanta in aceasta factiune. Nu a fost el la 2 war-uri gata inactiv, nu e asa, poate chiar el vrea sa ajunga la war dar are ceva inportant in viata reala, ESTE DOAR UN JOC CARE VA LUAT MINTIILE.

@, esti pe dinafara mai bine nu comentai de membri care se pun bine cu lideru si au o saptamana in factiune suntem satui pana peste cap . Atat timp cat nu stii situatia si esti pe dinafara nu vad rostu postului tau aici.

Edited by SQ Slade

@, Ah, scuze ca n-am experienta ta in mafii. Nici nu joc SAMP de 5 ani de zile(dublul perioadei tale) si nici nu am avut lider la o mafie pe serverul concurent B-zone-ului in perioada 2008-2010 unde in acelasi timp am detinut si functia de helper. Scuze ca nu stiu cum se conduce o mafie cu 30 de oameni si ca liderul este cel care da tonul peste tot, chiar daca are n-spe mii de rank 4+. Scuze ca nu sunt eu acela care am renuntat la acele functii pentru ca am stiut ca nu mai putea fi atat de activ in perioada aia ca la inceput si ca decat sa ma laud doar ca apar pe lista cu lideri si cu helperi mai bine las pe altii care pot fi activi si se pot implica mai mult.

Nu cred ca eu am spus in postul de mai sus undeva cum ca eu as fi la conducere si ca am rank 5 si ca nu stiu ce mare si tare sunt. Am spus tot ce am spus mai sus pentru ca sunt dinainte de a lua tu lider aici si pentru ca pe toata perioada cat ai fost tu lider, eu am fost tot aici. Nu e greu sa observi problemele, zic. Din cate iti aduci tu aminte, acum 2 luni am avut cerere de inactivitate si desi eram in perioada cu sesiunea tot intrat la war-uri pentru ca na, incercam si eu sa ajut acolo, cu bune si cu rele. Nu eu am acceptat inactivitate, te las pe tine sa ghicesti cine. Vorbesc fara cap? Hai sa mor eu ca vorbesc fara cap? Oricine poate observa ca factiunea e la pamant si ca nu-ti prea mai dai interesul chiar daca nu face parte din factiune.

A zis cineva ca nu ai facut lucruri bune pentru factiune? N-a zis nimeni asta, cel putin eu nu am zis-o. Mai citeste inca odata postul meu si poate vei intelege de ce anume m-am legat.Am luat 20 de teritorii, dar cat timp le-am pastrat? O saptamana, maxim 2, pentru ca dupa iar ai intrat tu in perioada de inactivitate. Ce rezulta de aici? Iti spun eu, lider inactiv= membrii inactivi= lipsa de interes.

Legat de cererea de demisie pe care am pus-o atunci si de uninvite-ul pe care l-am primit. Stii macar cum a fost toata treaba? Stii ca in ziua aia am pierdut HQ-ul pentru ca eram doar 20 on si pentru ca toti se laudau pe f ca au + si cand de fapt era pe dos? Stii ca am retras cererea dupa 10 minute pentru ca am zis ca nu e frumos fata de tine sa ies cand tu esti in perioada de inactivitate dar deja era prea tarziu pentru ca primisem uninvite fara nici macar sa ma anunte? Tu stii doar ca mi-a dat uninvite Teylo si ca mi-a dat invite iar dupa 20 de minute.

De ce sa-mi spal ochii, pentru ca am dreptate? Niciodata. Daca tu te multumesti cu trecutul imi pare rau, dar e nasol rau de tot. Nu trecutul este cel care conteaza in momentul de fata sau in viitor. Trecutul este trecut. S-a intamplat si nu o sa mai ai cum sa ai parte la actiunile ce s-au desfasurat in trecut numai daca nu ai vreo masina a timpului ascunsa prin casa.

Ce orogoliu ca nu inteleg? Orgoliul ca vreau ca aceasta factiune sa-si revina odata si sa nu se mai multumeasca cu promisiuni? Sau orogoliul ca sunt singurul care ti-am zis tot pe fata fara sa te pup in dos? Fa diferenta intre cuvinte, toate au sensuri diferite. Daca te uiti la persoanele care mi-au dat like la comentariu ii poti observa si pe Destema si pe Marian (Slade). Din cate stiu eu like sa de la posturile care iti plac si cu care esti de acord. Nu dai like doar asa de ochii lumii. Ei poate nu ti-au spus asta in fata dar eu ti-o spun pentru ca mi-e indiferent viitorul pe SAMP si mi-e indiferenta parearea altora despre mine atata timp cat eu imi vad de treaba pe care o am de facut. Orgoliul e al tau pentru ca tu zici ca desi nu te mai atrag mafiile si ca vrei sa te lasi, tot tii de lider. Asta se numeste orgoliu. Nu fapul ca am spus un adevar pe care oricine il observa dar nu toti pot si doresc sa ti-l zica. Scuze ca eu sunt ala in plus aici si ca doar eu ti-am zis de activitatea ta.

@, Joci, dar, cu ce folos? Nu arati asta, altfel nu as fi spus ca nu stii cu ce se mananca serverul asta. Nu ma intereseaza ce ai fost, unde ai fost, ce functie ai avut atata timp cat nu ai o atitudine potrivita. Helper nu sunt, nici nu am cautat functia aia vreodata. Lider, nu ma asteptam sa il primesc atunci. Si nu am primit lider pentru ca am plecat {,} ca rank 6 de la Hunter. Am avut un trecut de 6 luni aici. Daca calculez exact, am aproape 1 an aici. Nu esti in pozitia sa imi reprosezi aici nimic. Degeaba ai 5 ani prosti.

Asa cum ai avut tu inactivitate, asa pot sa am si eu. Iti explic din nou, chiar daca vreau sa refac tot aici, nu o sa pot de unul singur, deoarece nu liderul inseamna TOT. Observi macar ca nu isi da nimeni interesul pe aici? Eu sunt pe punctul de a ma schimba, dar altii? Cat despre laudat, nu am de ce sa ma laud sau nu dovedeste nimic asta, pentru ca ai un topic unde spune ca nu suport "pupincurismul". Doresti sa folosesc intrebari retorice ca tine? Sa-ti demonstrez cate prostii spui pe gura? Ok, asa am sa fac. Te asigur, 100% ca sunt aici dinainte sa apari tu, in factiunea asta, vorbind de vechime continua deoarece nu-ti stiu trecutul si daca ai mai trecut pe aici. Vrei sa-ti reamintesc cine te-a trecut la arme si cine te-a adus aici? (Daca ma insel imi cer scuze). M-am implicat destul, iar tu nu arati deloc ca faci asta, mai ales prin interesul acordat si inca o sa ma implic, dar, voi nu vreti sa intelegeti. Credeti ca eu sunt multumit? Daca voi sunteti toti intorsi pe dos daca sunt offline, si daca nu puteti sa va descurcati singuri? Ei, iti spun concret, aici eu am gresit, eu mergand pe un ritm lent de la inceput, iar daca o sa ma schimb, o sa va schimbati si voi radical si nu o sa fie usor. Nu e vorba ca ai avut inactivitate sau altele, implicarea ta a fost 0 aici. Daca tu spui ca sunt dupa lauda si dupa functii, ia da o raita pe la factiunile mele si vezi unde si cum m-am realizat, dar, inainte verifica si liderii te rog. Si nu, nu am intrat deloc in perioada de inactivitate, nu de aceea am pierdut tot. Vorbesti fara sa stii. De ce, oare, de ce? Pentru ca ai fost INACTIV. Cauza pierderii a fost pentru ca au intrat toti din [sEF] in pimps, cei buni, care nu mai sunt azi si au fost acum 1-2 luni. Am fost la egalitate, am plecat o saptamana, v-am anuntat, v-am spus ca plec si voi ce ati facut? Cand m-am intors era o zarva totala, pierduseram tot, nu mai erau alte sperante. Am hotarat sa o iau de la 0, asta am facut. Am ajuns de la 0 teritorii sa luam HQ'ul si santurile, apoi, a aparut metoda asta noua care a dat peste cap tot. Stiu exact ce s-a intamplat cu tine, poate ai inteles gresit, stiu ca ai facut demisie si ca ai retras'o, ai avut noroc ca Teylo a avut inima. Iar asta demonstreaza ca esti un ipocrit. Stiai ca sunt plecat, ati fost 20 on iar eu eram in situatia in care nu puteam face nimic iar tu, te-ai revoltat si te-ai enervat, stiind ca sunt plecat si ca se putea intampla lucrul asta. Si da, poate au spus ca au +, iar, daca eram acolo luam masuri, dar, uite ca nu am fost. TU de unde sa stii asta? O vai, orgoliul tau vrea sa se trezeasca factiunea asta? Mai bine te trezesti tu si iti mai masori cuvintele, daca se poate, sa te uiti putin in oglinda. Daca o sa dai quote, sa-mi NUMEROTEZI ce ai facut pentru mafie, sau ce faci in momentul de fata (ca tu traiesti in prezent). Destema si Marian au diferite motive, nu sunt asemanatoare cu ale tale, chiar daca ti-au dat +, am si explicat celor care au dat +, ma asteptam sa dea, de aceea am spus sa isi spuna parerea aici. Treaba ta este sa dai log on si sa faci -, aia e? Asa cum eu merit parerea ta, tu o meriti pe a mea, iar ORGOLIUL tau nu te lasa sa te privesti pe tine si sa citesti ce iti spun eu aici. Ideea e ca pentru tine TOTI inseamna 5-6 oameni, carora incerc sa le explic si acum. Scuze ca ti-o platesc cu aceeasi moneda. Poti sa imi mai reprosezi, sunt liber sa iti raspund, pana nu sunt "inactiv" iarasi. "cough" ." Scuze ca eu sunt ala in plus aici si ca doar eu ti-am zis de activitatea ta." - Scuze acceptate.

P.S: Sorry pentru double post.

Edited by AndreiLolzaa SEF

@, Vrei parerea mea ? Bun e simplu nu vreau sa ma amestec in nici o cearta ,in mare parte are si Edu dreptate si chiar daca nu vrei sa recunosti, are dreptate. Nu a spus nimeni ca nu meriti functia sau ca esti degeaba . Parerea mea este ca trebuie schimbat ceva ori marim activitatea si asta nu de la 20 de membri la 25. Toata lumea stie programu de war , toata lumea stie ca trebuie sa fie de la 19:45 la 22:00 online , cine nu intra inseamna ca nu il intereseaza. Nu poti face nimic ? Ba da poti tine evidenta tuturor membrilor online si asa ii depistezi si pe cei inactivi , sunt membri care ma uit pe rpg si ma intreb de cand e membru Rdt. Daca activitatea continua sa ramana asa prefer sa ma retrag , am ajuns in situatia in care intru pe Sa:mp si ma plictisesc in timp ce alte mafii au war noi facem duele deagle la hq sau mergem la war cu 10 membri. Bugul de la noul sistem ni se potriveste (Red Dragon Triad -1 pe turf ) . La inceput aveam o activitate destul de buna si am reusit sa cucerim 20 de teritorii , nu e vina celor din [sEF] ca au plecat in pimps, e vina noastra ca nu am facut nimic sa acoperim locurile libere , e vina noastra ca acceptam doar inactivi si dupa ne plangem ca de ce pierdem si de ce suntem putini online. Pana acuma era problema war-urilor pentru ca se facea -(foarte mare) ei bine odata ce acum se bazeaza pe activitate si noi tot nu reusim sa crestem , ar trebui sa ne punem un semn de intrebare nu ? . Iar acuma pentru tine Andrei o factiune activa o face liderul, ai trecut de multe ori cu vederea si nu ai sanctionat ca lider nu trebuie sa fii "de treaba" sa zica toti "vai da ce lider bun e Andreilolza nu ne sanctioneaza deloc", trebuie sa te impui si sa sanctionezi atunci cand este nevoie pentru a invata si ceilalti membri, asa daca te uiti la topicu de inactivitate si de invoiri , sunt maxim 6,7 dar maxim 7 , calculand mai departe mai adaugam 15 online , unde sunt restul ? aa nici macar nu sau obosit sa puna invoire (pentru ca oricum nu patesc nimic ).Iar acum despre "lasatul liderului": Nu are nimeni dreptu sa iti spuna sa pleci sau sa lasi pe altcineva pentru ca e munca ta ,ai muncit sa ajungi aici te-ai realizat atat aici cat si in alte factiuni , nu are nimeni de ce sa iti comenteze trecutul. Dar fa ceva cu prezentul si incearca sa maresti activitatea, noi ca rank 5 , 4 chiar si sublideru nu putem face nimic mai mult decat sa le zicem mereu sa fie online , asta fiind degeaba.

Pe scurt parerea mea este ,ca trebuie sa recurgem la sanctiuni pentru a mari activitatea si ca trebuie sa fii mai mult online pentru a reusi asta. Iar membrii pentru ai inlocui pe cei inactivi se gasesc ,daca te gandesti ca o sa plece membrii.

Aveti dreptate, mai bine il punea sublider pe Gogumen.

+ daca ma sustineti

Scuze ca te intreb,dar cine esti tu?Nu de aia dar intreb sa stiu cu cine incep sa ma cert si eu...De cand ajungi tu sa critici oameni pe care nu-i cunosti in viata reala?Nu stiu cum reactioneaza alcolus, dar daca ma criticai pe mine astfel ajungeam rau.Daca mai bine era Gogumen sublider inseamna ca tu erai perfect,deabea astept sa vad cum te-ai descurca ca sublider,ti-ai da demisia in secunda 2.Stiu cat de greu poate fi sa ai lider/sublider de pe alte servere,chiar daca a fost un server cu 100 de playeri maximum a fost greu, ce sa zicem aici unde trebuie sa intretina 30 de oameni?

Pe alcolus nu am apucat sa-l cunosc prea bine,nu am intrat in discutii dar se vede ca e un om bun,daca cineva zice ca sunt lingusitor n-are decat sa zica,mie nu-mi pasa, nu linguesec pe nimeni.Din cate am vazut Alcolus mertia aceasta functie si s-a descurcat bine, pacat ca si-a dat demisia si n-am apucat sa-l cunosc mai bine.Mi-a acceptat singura cerere de invoire de 2 sapt de cand sunt in Red Dragon Triad si alaturi de aprobare a stat o urare frumoasa, i-a urat " La multi ani " mamei mele desi nu o cunostea,am vazut ca este foarte haios si stie sa se faca pe plac tuturor,om de treaba,daca crezi ca te-ai descurca mai bine ca el iti astept aplicatia si sa te vad sublider...

Edited by BigDevil

Lasati sfada, va rog eu. Nu am stat sa citesc romanele voastre , dar sunt sigur ca ati pierdut multi nervi, DIN CAUZA UNUI JOC, DIN CAUZA UNUI JOC BAAA , VA DATI SEAMA??
Lasati sfada , eu va respect pe toti asa cum sunteti, invatati sa respecati si voi pe altii. Si inainte de a comenta pe cineva , inainte de a injura pe cineva , inainte de a jigni pe cineva , dati-va o palma si amintiti-va ca e DOAR UN JOC.

P.S. Nu fiti aroganti. Asta am vrut sa spun.

Edited by KentMD

Ba asculati aici la mine NU VA CONVINE EXISTA TOPICU DEMISII , si va pupam , il cunosc pe Lolza de ff mult timp isi dorea lider la Tattaglia dar nu a avut atunci norocu , acuma a obtinut de a vrut , poate are o perioada mai grea . O sa revina va zic eu .

Edited by AIM Raw

Assos93 - Imi place de tine esti foarte amuzant, dar pacat pentru tine esti putin cam fraier. De ce? Vrei sa fi smecher?Fi frate smecher pe pielea ta, nu iti face conturi dastea pentru a te amuza :D.

Lasati sfada, va rog eu. Nu am stat sa citesc romanele voastre , dar sunt sigur ca ati pierdut multi nervi, DIN CAUZA UNUI JOC, DIN CAUZA UNUI JOC BAAA , VA DATI SEAMA??

Lasati sfada , eu va respect pe toti asa cum sunteti, invatati sa respecati si voi pe altii. Si inainte de a comenta pe cineva , inainte de a injura pe cineva , inainte de a jigni pe cineva , dati-va o palma si amintiti-va ca e DOAR UN JOC.

P.S. Nu fiti aroganti. Asta am vrut sa spun.

Zici bine ce zici:D

Gata mă.. ştie lolza ce are de făcut, dar pe o parte e şi greseala voastră, pentru că suntem 40 de membri şi abia 20 on ma ? Să vă fie ruşine. Dacă ar intra lolza cu sancţiuni în voi, apoi v-aţi da demisile şi aţi plânge, dar dacă nu vă face nimic, e ok, nu?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic