Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Multumesc ca ai fost alaturi de noi , suntem din aceeasi perioada in Red Dragon Triad. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mafie si pentru ca ai fost unul din putinii membri care veneau la war indiferent de alte preocupari. Sper sa ne mai intalnim pe viitor. Succes in tot ce ti-ai propus.

Ar mai fi multe de spus dar sunt scurt in vorba.

Edited by SQ Slade

@, Cel mai batran dragon isi ia ramas bun de la dragonasi :(.Am fost prieteni ne-am inteles chiar foarte bine.Succes in tot ce ti-ai propus...chiar imi pare rau ca pleci...cum zice Marian

erai printre putinii membri care veneau la war indiferent de alte preocupari
.Ai respectul meu te astept la vara la mare :)). #PLANG

@, Cel mai batran dragon isi ia ramas bun de la dragonasi :(.Am fost prieteni ne-am inteles chiar foarte bine.Succes in tot ce ti-ai propus...chiar imi pare rau ca pleci...cum zice Marian

.Ai respectul meu te astept la vara la mare :)). #PLANG

Eu sunt seful, am venit la toate warurile / antrenamentele / sedintele fara invoiri, recordul e la mine :P.

Welcome HRS, mai am aim ?:))

Bafta iedule, ai fost un coleg grozav, te astept cu aplicatie la LSPD, poate devenim colegi.

Stiu ca am postat ca 2 saptamani voi fi inactiv, dar voi face tot posibilul sa ajung azi la war sa va ajut!

Daca e ne vedem diseara!

Daddy 27 3 560

El face 27 kill-uri in aproape 10min si moare doar de 3 ori, noi il avem pe Alcolus cu 24 kills si are mai multe sec ca el pe zona + tec-9 si combat shotgun.. si ne miram de ce luam secunda la war de pe autostrada de la nu stiu cati km... excelent :-bd.

Am o poza cu el cand era pe auto si tragea spre aia de pe partea stanga ( Imposibil sa duca atat ak47, mai ales ca e naspa la samp ), el face 27-3 si 26-1? serios? :))

Fiti atenti aici, citez din LunG.

@@PATRiOT, Bafta mai departe.

Hmm, am batut TSAR BRATVA PE HQ FOARTE LEJER SI INCEPEM SA NU MAI ASCULTAM? Sa facem ce vrem noi ca doar ne doare in cur de factiunea asta? Inca o seara ca asta si am plecat, poate ca cine va veni in locul meu, va va motiva sa veniti la war si sa stati pana la ora 22:00 pana cand se termina eventul. Deja incepem sa pierdem si nu-mi place. Ori ne mobilizam cu totii, ori lasam factiunea sa se duca pe apa sambetei. Cum si eu imi sacrific timpul liber pentru a veni la war si voi vi-l sacrificati pentru a veni. Maine e 1 MAI, dar FACETI BINE SA VENITI LA WAR CA NU MAI VREAU SA VAD 25 ON SI 5 PE ZONA. Inteleg ca ala vine cu DESYNC pe zona si ne omoara pe toti ca doar asa e frumos, dar nu trebuie sa ne batem joc si sa nu venim pe zona . Nu mai stati dupa heli ca ma enervati. Veniti pe zona cat de repede puteti ca sa ne descurcam. Deja am inceput cu sanctiunile si mai am de daT.

TOPIC CLOSED . DACA MAINE NU VAD 30 DE MEMBRII ON, e jale mare. Vreau sa castigam 3/4. Succes.

AVIZ AMATORILOR :

• Maine, 1.05.2014, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati !
  • De asemenea, cine nu a fost prezent la cel putin 3 WARURI, are factionwarn.

:topic_closed:

# Inactivitatea predomina factiunea si neseriozitatea, asta o voi schimba in weekend.

30.04.2014 22:24 Schultz Received FactionWarn 30.04.2014 22:24 kNr Received FactionWarn 30.04.2014 22:24 Turok Received FactionWarn 30.04.2014 22:21 Ou[T]SiDe Received FactionWarn 30.04.2014 21:46 [uS]Deuce. Received FactionWarn

Maine, vom schimba multe in factiune, la hq va sta padr3 si va va urmari CE FACETI DE NU VENITI PE ZONA, iar eu voi sta pe zona , cine nu este in zona in care ma aflu eu, are fw. De asemenea, padr3 va da find pe toti membrii, cine nu e pe zona sau cine nu e la hq, are fw. Tind sa cred ca nu ganditi.

=))))))))))))))))))))))))))), lung, stai calm omule.. poate plesneste ceva in tine :)), daca iti dam deseara 3/3 ce zici ? ;))

PS: Daca am desync, crezi ca e din vina mea? imi fac eu desync? Sa fim seriosi frate :), daca eu te omor cu desync, atunci ce cauta aimerul de daddy la war ?

Edited by GF Max

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!

Ba, dar ce mai dispera unii ca pierd 1-2 war'uri... Asta e daca nu esti invatat decat sa castigi pe spatele altora. Sper sa pastram HQ astazi, stiu ca e 1 mai, dar incercam sa ne dam silinta. O sa fie putin mai greu, sigur sunt multi plecati de acasa azi, dar nu e nimic. :)

eu am facut 24 de kills si 18 deaths parca.... Gandeste-te ca de vreo 8 ori m-a omorat "cineva" cu AK cand eu ma chinuiam sa dau cu Rifle. Ma rog, nu mai am ce sa zic de oameni de genul.

Edited by SQ AlcoluS

Eu impreuna cu persoana va doresc cat mai putine posturi pentru +1 legate de 1 mai. Cel mai probabil revine Andrei cu retusari peste urarile astea.

Edit: Ne auzim la war'uri, eu ma duc prin oras, daca tot e vremea asta frumoasa...

Edited by SQ AlcoluS

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic