Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da ma, tot noi suntem codati.. iau secunda cu rifle / m4 de la distante mari, si tot noi avem " cod " =)).

@, MAX RANK 4. :))

Mai inchina-te ba:)) a luat si el r4 :-< pai nu iau si eu? =))

Ce faceti RDT?

Acum serios , sa nu fim ipocriti , oftica este mare , sa fim seriosi si noi am acuzat : codati , norecoileri => cand o mafie e sus e considerata codata , daca akm fac SP-ul asa sa-i vedeti cand o sa fie LV rosu.

Ce fac dragonasii mei preferati @S C H W E P P RDT si @South Max ?

Nervii astia sunt chiar degeaba,nu ai ce sa le faci mometan la RDT si-a facut ala o mafie de codati,e doar o chestiune de timp pana cand vor fi banati asa unul cate unul cum s-a intamplat si cu TTB si cu altele asa ca aveti rabdare,"talentele peste noapte" au viata scurta.

Noapte buna.

Ok domnule...noi suntem o mafie de codati...Daca suntem te rog sa-i precizezi pe acesti "codati" ... Am avut unul...A primit ban imediat, ok?

Hai sa ne uitam putin la ban list sa vedem din toata istoria B-zone, incepand cu Barzini family pana in gangul actual Red Dragon Triad cati membrii au primit ban...Vreo 10...Acum sa ne uitam la Paterno-Actualul Southern Pimps ... 80% dintre membrii care au intrat aici au sfarsit prin a primi ban...

Urmatoarea lista am gasit-o la ban list in DOAR 5 MINUTE!Acestia sunt doar din Southern Pimps si doar in perioada in care am fost in Red Dragon Triad...Atentie,am cautat cei mai mari codati de aici DOAR PE CARE I-AM VAZUT EU CU OCHII MEI CA AU LUAT BAN, iar dupa ce am stat 2 minute sa verific 20 factiun logs la voi am vazut ca inca vreo 2 au primit ban...Jalnic si totusi ziceti de noi,de-as fii in locul vostru sa acuz o mafie intreaga de cod m-as impusca...

109.100.103.197 mara007 Bogdibmx 12.06.2014 20:54 12.07.2014 20:54 cheats

IP Player Admin Time Duration Reason
79.118.126.214 Marynyk Bogdibmx 29.05.2014 16:06 28.06.2014 16:06 Cheats
offline Marynyk Ice. 21.09.2013 15:38 Permanent Cheats
IP Player Admin Time Duration Reason
78.97.22.137 iNflueNza.X Bogdibmx 08.04.2014 22:33 Permanent cheats
78.97.21.189 iNflueNza.X Scarface 16.10.2013 14:26 Permanent Aimbot
+ domnul Exxxxperiment ... la care nu am mai avut timp sa dau copy.
Salpa.
Doar o singura data mai zic...I-am gasit in 5 minute... si in 20 de pagini cu faction logs.

Salut.

Hai cu TESTELE TW .

Mam saturat de codatii ( RDT )

Si tu la fel.
Apropo...du-te la scoala.

Edited by BigDevil

Ca bine zici dragul meu@BigDevil .

Lasa-i sa vorbeasca cu timpul isi vor da seama .

Lasa-i sa astepte sa ia ban toata mafia .

Newlife asteapta mult si bine

Edited by M1H41

Salut!

Va rog eu frumos nu mai aduceti in discutie PIMPS,stiti vorba aceea ''Cainii latra ursu merge''

Vorbim mai pe seara acum merg la nunta hihihi hiiiiiiiiiiii

Bafta!

Bai baieti ce faceti ma, iar incepe scandalul? Mai lasati-o naibii de treaba ca nu ajungeti nicaieri daca incepeti sa va certati.Lasatii pe alti sa comenteze, voi sa fiti buni sa castigati.Nu mai bagati de seama ce zic ei

''Cainii latra ursu merge''
.

Salutare colegi, nu am intrat zilele astea in joc deoarece nu mi-a mers netu, si in continuare nu-mi merge. Acum am intrat de la un tovaras, dar pana luni-marti nu voi putea intra mai deloc....voi ce mai faceti? :D

PS: FELICITARI pentru warurile de joi, nabilor :*

nu pot sanctiona asa ceva, daca tragea in tine poate era alta poveste. Esti responsabil de BlackList'ul factiunii, ar trebui sa stii si tu ce se sanctioneaza si ce nu si sa il ajuti pe M1H41 care chiar isi da silinta.

Persoane care au gresit fata de Red Dragon Triad

Kodreanu.- 2/2 adv.- Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. Kodreanu..png

[oWn]hoxtorr-1/2 adv.-Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. %5BoWn%5DHoxtorr.png

Lung[ZEW] - 1/2 adv. - Limbaj fata de un membru Red Dragon Triad. LuNg.png PLATIT

crazy_wolf - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. crazy_wolf.png

.Jok3r. - 2/2 adv. - Deranjul unei activitati si Kamikaze pe 7 membrii. .Jok3r..png PLATIT

Bogdan_Bobo - 1/2 adv. - Mistouri aduse unui membru Red Dragon Triad. Bogdan_BoBo.png PLATIT

RedBull109 - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. REDBULL109.png

reTz. - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. ReTz..png PLATIT

[jack]daniels - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. %5Bjack%5Ddaniels.png PLATIT

ori_tavi - 1/2 adv. - Limbaj fata de un membru Red Dragon Triad. ori_tavi.png

Cristiano. - 2/2 adv. - Limbaj, deranjul unei activitati a factiunii. Cristiano..png PLATIT

Bogdangati4 - 1/2 adv. - Deathmatch pe un membru Red Dragon Triad.Bogdangati4.png PLATIT

Ba da eu nu mai sunt lider asasini de mult timp. Credeam ca stii asta.

nu pot sanctiona asa ceva, daca tragea in tine poate era alta poveste. Esti responsabil de BlackList'ul factiunii, ar trebui sa stii si tu ce se sanctioneaza si ce nu si sa il ajuti pe M1H41 care chiar isi da silinta.

Persoane care au gresit fata de Red Dragon Triad

Kodreanu.- 2/2 adv.- Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. Kodreanu..png

[oWn]hoxtorr-1/2 adv.-Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. %5BoWn%5DHoxtorr.png

Lung[ZEW] - 1/2 adv. - Limbaj fata de un membru Red Dragon Triad. LuNg.png PLATIT

crazy_wolf - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. crazy_wolf.png

.Jok3r. - 2/2 adv. - Deranjul unei activitati si Kamikaze pe 7 membrii. .Jok3r..png PLATIT

Bogdan_Bobo - 1/2 adv. - Mistouri aduse unui membru Red Dragon Triad. Bogdan_BoBo.png PLATIT

RedBull109 - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. REDBULL109.png

reTz. - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. ReTz..png PLATIT

[jack]daniels - 1/2 adv. - Deatmatch pe un membru Red Dragon Triad. %5Bjack%5Ddaniels.png PLATIT

ori_tavi - 1/2 adv. - Limbaj fata de un membru Red Dragon Triad. ori_tavi.png

Cristiano. - 2/2 adv. - Limbaj, deranjul unei activitati a factiunii. Cristiano..png PLATIT

Bogdangati4 - 1/2 adv. - Deathmatch pe un membru Red Dragon Triad.Bogdangati4.png PLATIT

Ba da eu nu mai sunt lider asasini de mult timp. Credeam ca stii asta.

Gresisem si am uitat sa dau edit, sorry.

Salutare nabilor ce faceti? In cateva zile revin si eu .. am mari probleme cu pc'ul.. mai exact mi s-a ars placa video de la laptop:))

Acuma scot din garj vechiul pc... sper in 2 -3 zile sa-l stabilizez , trebuie sa schimb cate cva:D

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic