Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max,

Slade off : "Nu ascult de nimeni, sunt sigur/a ca nu ma sanctioneaza astia ' -> Daca incepe Eff sa sanctioneze nu o sa mai plece nimeni de capul lui.

*Lag, imi cer scuze pentru double-post.

Edited by andRaa

@@andRaa, Bun, dai sanţiuni, şi? Ce rezolvi? Nu vezi că fără lider suntem cam 50 la sută morţi? Încercaţi să ascultaţi de rank 4+ şi apoi vedem noi. Ştiu şi eu că vor să ne baneze şi se activează alţii pentru că de, exista mai nou: /recon RDT.

Nu mai e tristul ala admin, in sfarsit.

@, Nu mai e admin ala.

Ultimul lui ban a fost pe un membru RDT. Deci clar ca ala statea numai pe RDT. Om ratat. :)

@@andRaa, Nu cred ca ti-ai dori sa se tina de cuvant. Daca poate va iarta azi, nu inseamna ca puteti sa incepeti sa va bateti joc.

Oricum ati facut-o deja. 30 on si 15 pe turf. :-J.

Maine care vad pe la HQ afk ii fac dovezi si PM. M-am saturat sa ne bata aia, mai mult ne bat la prezenta.

@, Momentan permanent? :)))

Uite-l ma. Cati a secerat in 30 secunde. Avea minigun? :)http://i.imgur.com/SaWs4RV.jpg

Ne vedem maine baieti. Sper ca sa facem maine ceva la war-uri... Sa fim on.

Ce spam cu FW-uri. :\ .

Aici intra cine vrea, ramane cine poate asa e nu? :))

Nu prea avem dornici de aplicare. :))

Ca sa avem o reusita la war-uri, nu trebuie sa facem totul de capul nostru cum ne vine noua... Dar nici sa nu va duceti aiurea pe turf, cate 1-2 si apoi vedeti ce se intampla. Trebuie sa fim online , 30+, minim 25 pe turf, fara spam sau lucruri care nu priveste de war pe /f ( ca sa nu mai fie nevoie sa se inchida chat-ul factiunii, pentru ca ne este cam greu fara el la waruri ) ,organizare si sa ascultam de Slade, Effacer si ceilalti. Daca am avea o colaborare mai buna, nu am avea asa multe probleme pe turf.. in fine astea sunt niste lucruri de baza pe care ar fi trebuit sa le respectam. 2 ore nu e mult ca sa fiti online pentru la waruri, daca stiati ca o sa faceti asa, de ce ati mai intrat intr-un gang?

So, ne vedem la waruri ! Atentie maxima la waruri, ca se poate! :) Nu exista "nu pot", mai ales in contextul asta :))

@@andRaa, Ai post ;*.

Bă, am zis că discutăm în joc unele chestii. În primul rând, EFFACER & SLADE, NU MAI DAŢI VERE FW LA SCOR, GANDIŢI ŞI VOI, LOL, cum să sancţionezi la scor când toţi au scor prost şi nu poţi face + ca dau ăia de la 500 metrii? Uite aşa ne ducem la vale, în loc să stăm uniţi, să ne gândim la unele strategii, noi dăm afară ca de, suntem jmecheri. Bine că îi scoateţi acum când e Slade plecat, excelent..

@CĂTRE TOŢI MEMBRII: VREAU SĂ FIŢI TOŢI ON ASTĂZI LA WRURI SĂ VEDEM CE TREBUIE FĂCUT, AM UNELE IDEI.

@@andRaa, Ai post ;*.

Bă, am zis că discutăm în joc unele chestii. În primul rând, EFFACER & SLADE, NU MAI DAŢI VERE FW LA SCOR, GANDIŢI ŞI VOI, LOL, cum să sancţionezi la scor când toţi au scor prost şi nu poţi face + ca dau ăia de la 500 metrii? Uite aşa ne ducem la vale, în loc să stăm uniţi, să ne gândim la unele strategii, noi dăm afară ca de, suntem jmecheri. Bine că îi scoateţi acum când e Slade plecat, excelent..

@CĂTRE TOŢI MEMBRII: VREAU SĂ FIŢI TOŢI ON ASTĂZI LA WRURI SĂ VEDEM CE TREBUIE FĂCUT, AM UNELE IDEI.

Zici tu ba max. Dar de ce uni pot face + si unii nu? :)

Pentru-ca vin pe turf doar sa faca secunde, (ar fi bine daca ar face asta)

Vin pe turf astia numai sa zica ca au fost prezenti la war. Si li se rupe lor de scor.

YELLOW.

A fost bine la waruri, păcat că nu am fost mai atenţi la primul war că aşa era şi ăla WIN şi făcea 4/4. DAAAR, să nu fim răi şi să îl lăsăm pe Şisu să se bucure de prima sa zonă ca lider.

PS: RED DRAGON TRIADS O SĂ FIE UN GANG PERICULOS, CU - FĂRĂ CODURI, AŞA CĂ NU MAI SUFERIŢI CĂ SUNTEM 0 FĂRĂ CODURI.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic