Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare all!

Insfarsit am fost debanat pe forum, totusi ban 3 zile ca am zis "ma-ta" e cam mult, in fine asta e regulamentu.

Warurile de azi au mers cam rau dar lasa ca ne revenim noi maine.

Am iesit si eu ma bag la un film cv, ne vedem maine la waruri!

Noapte buna all!

PS: M1h41 sotu meu vezi ca vreau un infernus si vreo 2kk daca nu divort :*

:))=))

Spor la wars , in 0,6s cat a tras poti trage cel mult 5 gl din 5 gl 5 m-au nimerit , eu alergand el tragea din picioare,am testat cu kevin.. la noi la hq si de pe loc dadeam 10/15 gl ...mai zi ceva

EDIT: sunt cam 26 de metri.

Edited by Dragonu aka LioN

Se pare ca aici se incheie perioada frumoasa din aceasta factiune.Sper ca prin plecarea mea cineva sa i-a masuri si acesti membri sa nu mai faca parte din factiunea Red Dragon Triad! Eu unu' tin cont de PRIETENIE ci nu pe un joc banal sau mai stiu eu ce.Daca altora le convine sa ii injure un copil fara scrupule si fara putina educatie fata de persoanele din jurul lui...asta este.

Va doresc tot binele din lume in viata reala cat si in cea virtuala! :-H

P/S V-am :*

Edited by Bizon T o V

@, Cine e "fericitul" zi sa stim.

Noapte buna Red Dragon Triad.. nu mai pot.. vomit la juma de ora... nush cum am stat la waruri.. nu mai pot.. mi-e rau..

Scuzati-mi scorurile dar nu mai pot.. mi-e rau.

Bafta

Se pare ca aici se incheie perioada frumoasa din aceasta factiune.Sper ca prin plecarea mea cineva sa i-a masuri si acesti membri sa nu mai faca parte din factiunea Red Dragon Triad! Eu unu' tin cont de PRIETENIE ci nu pe un joc banal sau mai stiu eu ce.Daca altora le convine sa ii injure un copil fara scrupule si fara putina educatie fata de persoanele din jurul lui...asta este.

Va doresc tot binele din lume in viata reala cat si in cea virtuala! :-H

P/S V-am :*

Atat ii duce titilica, nu ii lua in seama, daca luam eu in seama orice noob care a trecut pe aici eram civil de anu trecut. Mai bine ramai.

- Restul, sa nu va atingeti de mine:

l9fDMgR.jpg

Salut. Tot am incercat sa trec cu vederea peste anumite chestii privind organizarea. De ce nu vreti sa intelegeti si sa ascultati de rank 4 +? Repet: Pentru neascultare war se da Fw. Rank 4 incercati sa dati attack !

Edited by AndreyCiubotariu

Am să vă rog să citiți prima pagină a acestui topic pentru a vă aminti regulamentul.

Topicul se va deschide automat peste o săptămână. Dacă problema persistă după aceste 7 zile, primiți FW în joc și warn/suspend pe forum.

Update:

* În topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

* In this topic you will post only important things, not posts like: "Hello", "Good Night", "How are you?" ,"I'm goint to eat".

In sfarsit topic redeschis. Haideti sa incercam sa postam aici lucruri mai importante si mai ample ca urmatoarea data ne inchide din nou topicul si ne sanctioneaza si pe noi.

Azi avem waruri grele, ca de obicei. Nu vad prea multi on la waruri, nu este activitate. Suntem 36 in factiune, dar in jur de 22 online la waruri si nu facem fata. Vreau cat mai multa prezenta la waruri, de obicei in fiecare zi cam aceeasi absenti nemotivati sunt. Daca stiti ca nu faceti fata la waruri si nu va incadrati in programul de waruri, de ce aplicati intr-un gang?

De maine sa va vad pe toti online in HQ la ora 19:55, exceptie cei cu invoiri si inactivitati.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic