Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Kraps poate vrei sa fi sanctionat, in primul rand nu vad de ce si-ar pune demisiile, in primul rand e 4fun (pentru distractie) si nu sanctionam absentii, in al 2 lea rand decat sa stau sa ma uit pe pereti mai bine merg fac un kill, vad cum e treaba prin alte orase si ma distrez, decat sa stau ca tristu..... Daca te deranjeaza nu veni frate, dar nu mai comenta aiurea.

Krasp,

Doar sa comentezi stii. De unde stii ca noi facem tot posibilul sa atacam in LS? Ce putem face cand la ora 21:30:02 deja sunt date 2 attackuri pe bratva? Dupa ce ca stai doar afk pe turf mai si comentezi ca n-ai waruri unde iti convine. Nu iti convine sa stai afk decat pe hq si bank LV? Inceteaza cu comentariile aiurea si multumeste-te ca primesti timp liber si nu mai ai waruri.

Mnah, din nou avem war la 21, x2 pe SP, sper sa fim cat mai multi ca sa reusim sa ii batem..

Sper si eu ba.. Dar daca nu o sa fiim minim 23 neo luam ca in filme.

https://www.youtube.com/watch?v=eUve34GfTjU&feature=youtu.be

Bine baiatu, el are ban pt coduri si cica ii filmeaza pr altii :)).

Am ajuns sa mi se faca post pt cod :)).

Nu e cod. E inca un adversar in stanga si a tras si el.

Dar asa sunt toti ... repede post.

La 21:00 TOTI IN HQ PENTRU WAR.

Salutare la toata familia! Cu unii am fost coleg, cu altii nu dar am venit sa va cer parerea: mi s.a facut o nedreptate, asta e cod? https://youtu.be/HQ1h74-XZXQ

Ai report pentru ca postezi aici. Tu nu ai ce cauta la discutiile noastre. N-ai voie nici sa citesti, cine te-a invitat sa postezi aici?

Si e cod clar in video, bine ca te-a banat si ca a scapat comunitatea de un alt codat.

@Raul2000 salut! Stim cu toti ca ai fost membru RDT, daca ar fi legat de factiune nu ar fi nimic daca ai fi postat aici, dar asa nu prea vad rostul sa postezi. Si cum am zis te stim majoritatea si stim ca joci cu cod.. cel putin eu stiu, si m-am saturat, sa nu poti sa te joci nici-un joc de distractie ca ti-l strica codatii, deci nu mai pot, vin acasa cu chef de war si cand ajung pe turf imi iau secunda, efectiv mi se duce tot cheful. Asa ca sa nu mai postezi aici si lasa codu frate!!! Nu sunteti mai buni cu!

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

@@diezLLe 07,

N-avem ca-i scump, te lasam sa stai sa dormi :)).

Salutare baieti, acum am ajuns din Brasov.. am avut o sambata grea, inafara de nimic ce-ati mai facut

=] e scump, cum sa nu fie scump,doar nu-i foarte scump. Ce-ai facut prin Brasov nene?

Nici un antrenament azi? Mda, cred ca ultimu' a fost prea .. luat in neserios.(De uni membri ;/ )

Bun.

De maine se schimba cam tot in RDT.

ATENTIE

Cine ia worst cu minus 15 primeste FW.

Cine nu vine o zi la war primeste FW.

Cine comenteaza la rank 4+ primeste FW.

Cine nu asculta la war de Rank 4+ are FW.

Cine se duce Rambo primeste FW.

Cine nu are Jobu Arms primeste FW.

Cine vorbeste aiurea pe /f in timpu warului primeste FW.

Cine nu da Arme la war primeste FW.

Cine sta in HQ cand e war primeste FW.

Cine nu are 30.000 materiale primeste FW.

Cine pleaca singur de la HQ primeste AV.

Cine ia best cu +15 primeste 5.000$.

@@Silviuuu, Mai adauga acolo la bonusuri ca sunt prea multe sanctiuni , daca vreti sa motivati si voi , si pune si regula cu secundele .

A da si scoate regula aia cu r4+ cine nu asculta , ascult de lider si sublider atat .

Edited by Stonely

Erau deja regulile astea, doar ca nu se sanctionau de ciubotariu prea mult.

Am postat sa nu ziceti dupa ce luati fw ca ce am facut.

@@Silviuuu, Mai adauga acolo la bonusuri ca sunt prea multe sanctiuni , daca vreti sa motivati si voi , si pune si regula cu secundele .

A da si scoate regula aia cu r4+ cine nu asculta , ascult de lider si sublider atat .

Am vorbit cu Andrey si de maine trebuie sa ascultati de rank 4+.

Pana acum nu prea a asculta nimeni dar de maine dupa 3-4 fw-uri o sa fie bine.

Daca avem rezultate bune o sa mai adaugam bonsuri.

Asta depinde doar de voi.

Salut. Gata de maine fiecare zi se v-a sanctiona, orice scor pe minus , orice amenda neplatita, orice neascultare de rank 4 +. Nu se poate fara. Trebuie sa ne organizam putin si sa punem factiunea pe picioare. Prin urmare, va rog sa ascultati si sa veniti la war sa faceti un scor cat de cat bunicel.

Destule vorbe, sa vedem si faptele.

Abia astept sa incepeti cu sanctiunile, si sper ca nu au fost doar vorbe in vant. Sa isi dea demisia daca nu le convine sa fie intr-o mafie normala, unde sanctiunile sunt la ordinea zilei, vin altii educati, care o sa ne aduca pe primul loc in topul moral, ca de codati care stau cateva saptamani ne-a ajuns.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic