Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stiti de ce v-am comparat mereu cu niste spartani?

Nu vreau sa renuntam, chiar daca suntem dezavantajati atat numeric cat si calitativ, asa cum am fost mereu defapt.

Mereu am luptat si am fost numarul 1 in LV, de 3 ori am luat orasul, am avut 30 turfs, au fost momente cand n-am avut nici hq, insa nu ne-am dat batuti si am iesit mereu invingatori.

Si chiar daca ar fi sa ramanem iar fara hq, macar sa facem le facem viata grea pana la ultimul turf, ca si in acest video :

Nu mai plangeti. Ii aveti pe Nowerbach si Catalin_Catalin. Suferinte pe /f si palete la war. D-aia se destrama un gang, din cauza unora ca astia. Poate ne revedem prin iarna, cand s-or mai schimba lucrurile :). Pacat de unii membri de aici care-mi sunt prieteni.. asta este. Aveti grija, pup!

Cataline, ca tot vorbeai aiurea si prost gen "hormonii de 12 ani". Ia vezi => http://i.imgur.com/MbyeWXG.jpg . Am 12 ani? Pune si tu o poza cu tine ca sa te vad si eu, maimutoiule.

Cine vrea sa-mi dea report, puteti da.. nu-mi pasa. Ciau!

Edited by Sylvyu Google

Cri cri ce liniste a fost aici GG BigDevil esti bun sa moara familia mea de albini. Nu mai cobiti cu R.I.P. RDT ca nu o sa fie asa o sa lupt pana la 3/3 fw daca e nevoie.

Salut baieti, acum am ajuns acasa.

Maine e ziua mea.

Si trebuie sa fiu in coma alcoolica.

Si se pare ca am primit si un FW. Sa moara gibilan, sunt foarte dezamagit.

Asta e .

:\

La mulți ani!

Mâine să fiți on la war's!!!

Nu mai plangeti. Ii aveti pe Nowerbach si Catalin_Catalin. Suferinte pe /f si palete la war. D-aia se destrama un gang, din cauza unora ca astia. Poate ne revedem prin iarna, cand s-or mai schimba lucrurile :). Pacat de unii membri de aici care-mi sunt prieteni.. asta este. Aveti grija, pup!

Cataline, ca tot vorbeai aiurea si prost gen "hormonii de 12 ani". Ia vezi => http://i.imgur.com/MbyeWXG.jpg . Am 12 ani? Pune si tu o poza cu tine ca sa te vad si eu, maimutoiule.

Parerea mea e ca toti ar trebui sa avem poze cu noi la profil, sa vedem in pana mea cu cine vorbim. Te asteptam inapoi atunci :)

M-am gandit mai bine si n-o sa-mi dau demisia pana incepe liceul.

PS: Cand incepe liceul vin la 18:30 si sunt foarte obosit (bar, liceu, etc) si nu vreau decat sa dorm pana la 11:30 cand ma duc iar la liceu.

Edited by EwyHD

Salut, baieti. Azi n-am putut veni, am plecat in vacanta, o saptamana nu o sa fiu cu voi. O sa las factiunea in grija unui admin si a subliderilor. Va rog sa nu va mai dati demisia. Daca chiar vreti sa ajutati mafia, nu va mai dati demisia. Asta e, orice mafie mai si pierde. Eu va salut, spor la war-uri.

Lasa sa fie ei palete la war ca esti tu mai bun

http://imgur.com/W9Zfjp8

Bine ca va dati demisia, sunteti foarte destepti. Ba, in primul rand cand intrat intr-o factiune, intrati pentru totdeauna, nu pentru o perioada ca sa faceti rank 2 sa aveti la about me, hahaha am avut rank 2 mi-am dat silinta si am ajutat factiunea. Sunteti niste chizzzzzzde virtuale care sufera pe jocuri. Eu m-am reapucat acum o luna jumate de sa:mp, de ce? Am vazut putina educatie in BigDevil, asa ca am decis sa intru in Red Dragon Triad. Insa, unii dintre voi intrati in factiuni chiar daca va place chiar daca nu, pai ma frate intri daca iti place, nu ca sa vezi cum e. Ce? Va cumparati iphone 6 si dupa se strica si il aruncati, nu? Pai trebuie reparat, asa si factiunea aceasta.

O lectie pe care am s-o v-o dau acuma este sa nu mai traiti viata pe joc, traiti-va sufletul pe joc!

Salut, baieti. Azi n-am putut veni, am plecat in vacanta, o saptamana nu o sa fiu cu voi. O sa las factiunea in grija unui admin si a subliderilor. Va rog sa nu va mai dati demisia. Daca chiar vreti sa ajutati mafia, nu va mai dati demisia. Asta e, orice mafie mai si pierde. Eu va salut, spor la war-uri.

Da bravo ma putza voriam sa aplic si eu,ti-am mai zis eu ca esti vacuta.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic