Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Slabi rau de tot aseara , nu stiu ce se intampla cu voi fetelor , noua conducere ( aici vorbesc de aman2 subliderii) implicati va mai mult si incercati sa mai intrebati si pe cei vechi ( in lv) de o pozitionare mai buna pe turf. ;)

Salut băieți, ce faceți?

Am luat best dya. :))

Deci omul asta mi-a facut seara mai amuzanta, uitati-va! : https://youtu.be/vEyvYZVubyI

Mihai, lasa-mi te rog in comment modurile de la arme ca le caut de mult, mai ales tec-ul si deagle-ul. Dar vreau tot setu. Dau +1. :))

@, Dupa parerea mea dupa ce ca s-a trezit unu' sa dea attack tocmai in LS in timp ce noi nu suntem in stare sa luam un turf usor in LV sau chiar HQ sa nu se sanctioneze si sa-l pui optional , mai ales ca-i vineri ;).

Deci vreau sa va spun ca eu o sa ma las, cel mult o sa fac un log pe zi, dar nu ma voi mai juca, asa ca am decis sa trec pe aici sa va spun ca trebuie sa invingeti si sa fiti perseverenti pentru a arata adevarata valoare a acestei factiuni!

Don't forget me!

Salutare , colegi inactivi sper sa fiti si voi mai activi de saptamana viitoare si sa va implicati mai mult in warurile ce le vom avea , o sa se tina evidenta asa ca cine nu o sa fie on o sa fie sanctionat eu spun ca este cel mai bine asa deoarece vom fii mult mai activi si cat mai multi la war , cat mai multe sanse !

Bun. Priviti inca o data acest topic -> http://forum.b-zone.ro/topic/118148-red-dragon-triad-anun%C8%9Buri-importanteimportant-announcements/page-26#entry4777482

M-am decis sa dau un Attack cu GSB daca in LV nu am prins altul decat pe HQ. Eu zic ca l-am prins inainte de ala de pe HQ, la ala din LS este optional, insa l-am dat ca sa va antrenati putin pentru warr-ul de pe HQ RDT, pe HQ vreau minim 30 ON !

Bun, deja m-am saturat de leneveala asta in factiune. Sa fim zilnic si zilnic 20 pe turf, imposibil asa ceva. Vreau de maine incolo sa fim minim 30 pe turf, suntem 40 aproape, adica jumate din factiune lipseste? Ganditi-va, sunt doar 2 ore pe zi, este asa greu sa intrati 2 ore? M-am saturat de uni care nu au intrat nici saptamana trecuta deloc, daca nu va pasa de acesta mafie, bagati-va demisia. Simplu, nu tineti locul ocupat.

Citi cu atentie aici, vreau minim 30 !

http://forum.b-zone.ro/topic/118148-red-dragon-triad-anun%C8%9Buri-importanteimportant-announcements/page-26#entry4780719

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic