Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@RagnarC, dovada castigator event http://imgur.com/rP6nXaA

Edited by Sk8erLegend

Dragonasi, va multumesc pentru prezenta la sedinta, acolo am discutat cam tot ce aveam de spus, acum sa spun si celor absenti cum sta treaba. N-o sa mai fiu Dragon Head, las functia asta, e o functie care iti ia mult din timp si care te umple de nervi. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat, raman dator, va mai rog un lucru, nu va dati inca demisiile, asteptati noul lider si dupa discutam. Imi pare rau ca n-am putut sa iau orasul dar nu m-am axat numai pe teritorii, am vrut sa impac pe toata lumea si am pus accent intai pe prietenii. Pot sa zic ca am avut ghinion, nu prea am prins momente in care sa nu am adversari cu experienta si asa iesea lumea din factiune. Vreau sa ascultati la war si sa nu lipsiti pentru ca numai asa puteti sa capatati experienta. O sa mai raman rank 5 putin, mai multe vom discuta in joc. Un week-end placut !

@, un lucru corent : #Remembers Dragon Head [AIM]Ragnar

#RememberDragonHeadRagnar

Ultimul meu mesaj aici. Vreau să vă urez multă baftă la examene (a 8-a) și la bacalaureat (a 12-a).

Multă baftă în ceea ce vă propuneți să faceți și sper să ne mai vedem la câte un war, pe viitor. Mulțumesc pentru momentele plăcute petrecute alături de voi. V-am țucat.

@@South Max, multumesc

@@Ragnar C, eu vreau sa ramai tu lider ... dar tu nu mai vrei :( :( erai un lider bun si de treaba....(esti inca)

@, nu o sa mergem la nici o parcare, o sa va puneti toti pe fcr si o sa fac stunt pe LVPD, ca iar pierdem ca data trecuta, ca prostii.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic