Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Anonimul asta se pisa pe tine si pe ce ai tu mai drag, esti o mare paleta. Mi se rupe mie ce faceti cu VTB, pana la urma nu suntem pasnici, avem si noi mai mult de jumate din LV, tu vezi-ti acolo de factiunea ta ca ma pis pe voi din picioare, vezi ca trebuie sa-mi reinnoiesc licentele, te astept maine.

Bai avatar cu desene. Eu am vrut sa fac o mica caterinca ca m-am plictisit si tu o dai in fantasme la mine? Cu scoruri, cu injuraturi si cu alte prostii. Daca tot o dai in scoruri, aduna plusul tau pe ziua de ieri si aduna-l pe al meu, apoi suna-ma.

Hai pa ca deja m-ai plictisit paleto, ti-am acordat prea multa atentie si deja iti creste valoarea.

Felicitari pentru warurile din aceasta seara.

Show in action for another day, biatchessssssss.

Hai, ne vedem maine, va tzuc.

In RDT ai ajuns acum ma drace? A plans Bulaie cand ai pus demisia? =))) Hai baiatule rau ia-te de noi ( de astia din ls care vin la tine la discutii). Epical inchide de acum topicul ca se lasa urat. Felicitari totusi pentru /top, nu ma asteptam sa sariti cateva locuri.

In RDT ai ajuns acum ma drace? A plans Bulaie cand ai pus demisia? =))) Hai baiatule rau ia-te de noi ( de astia din ls care vin la tine la discutii). Epical inchide de acum topicul ca se lasa urat. Felicitari totusi pentru /top, nu ma asteptam sa sariti cateva locuri.

Ba nai tu valoar3a m3a, pa.

Felicitari pentru warurile de aseara. In seara asta vreau prezenta foarte mare sa nu ne facem de ras la warul cu vdt. VREAU SA CASTIGAM NEAPARAT WARURILE DE DISEARA SI SA NE CONTINUAM SERIA DE VICTORII. O SA SE SANCTIONEZE DRASTIC ABSENTA DE LA WARURI SI NEASCULTAREA ORDINELOR. DECI DISEARA SA VA VAD PE TOTI IN HQ. O zi placuta sa aveti.

Edited by W l a d y s l a w

Felicitari pentru warurile din aceasta zi.

Avem 4 bucati maine, sper sa fim mai activi si sa ascultati mai mult.

Ne vedem, noapte buna!

Ce vrei sa arati cu acele poze? Ai primit acele sms-uri (unul dupa altul) din cauza ca vorbesti prost si te bagi aiurea-n seama. Eu am facut o mica caterinca aici in forumul RDT deoarece am n-shpe mii de prieteni pe aici si-mi permit si tu zici sa-mi vad de pasnica mea Verdant, tare..

Cand jucam pe aici - http://imgur.com/a/F6BOJ- tu te jucai cu putzulica-n praf. Poate d-aia imi si permit sa fac glume pe seama RDT-ului, nu crezi? Asa ca eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai dai cu ciocul aiurea (faci rau si gangului actual din care faci parte). Bafta!

Da yo va astept.

Check rpg, ca show asta e prea puternic.

Felicitări vdt pentru oras, va tzuc.

Felicitări rdt pentru 4/4. Cam prost cu activitate in ultima vreme, dar e ez.

Ne vedem mâine la aceeasi ora, noapte buna.

Da yo va astept.

Check rpg, ca show asta e prea puternic.

Felicitări vdt pentru oras, va tzuc.

Felicitări rdt pentru 4/4. Cam prost cu activitate in ultima vreme, dar e ez.

Ne vedem mâine la aceeasi ora, noapte buna.

Tu nu esti sanatos? Cum stati prost cu activitatea cand sunteti lejer peste 30 seara de seara, nebunule mic care esti. Vrei 41 am impresia :))).

Asta numai daca vor baietii 3 orase, daca vor sa se opreasca la 1.. nu mai are rost :))).

Daca se ofera bombardierii sa vina aici pentru 2...hai 3 orase, sunt invitatii mei :D

Deocamdata nu avem mafie de 2 orase mai ales vs VDT sau ELC :P

Tu nu esti sanatos? Cum stati prost cu activitatea cand sunteti lejer peste 30 seara de seara, nebunule mic care esti. Vrei 41 am impresia :))).

Nu suna rau 41. Eu am nevoie de cativa playeri care sa traga bine si sa scoata pe plus.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic