Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AIM SylvyuGoogle, -2000 si cu asta va bat pe hq pe oricine vreau. :)

#Vad ca acum cine e codat ti-a luat lideru' ban parerea mea, dai CTRL+W si vezi ce se intampla. Si nu mai comenta aici ca eu vad ca tu te bagi in seama nu eu :) Esti in + fiule.

Edited by SKY ZEW BELEAUA

@AIM SylvyuGoogle, -2000 si cu asta va bat pe hq pe oricine vreau. #Vad ca acum cine e codat ti-a luat lideru' ban parerea mea, dai CTRL+W si vezi ce se intampla. Si nu mai comenta aici ca eu vad ca tu te bagi in seama nu eu Esti in + fiule.

Coaieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ai facut romana cu Rey? Daca o faceai cu femeia de servici era bine ca stiai sa legi 2 cuvinte dar e jale ce vad aici. Te mai dai si cu 3 coaie dar nu stii sa scrii. Sau scrii asa de foame?

Coaieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ai facut romana cu Rey? Daca o faceai cu femeia de servici era bine ca stiai sa legi 2 cuvinte dar e jale ce vad aici. Te mai dai si cu 3 coaie dar nu stii sa scrii. Sau scrii asa de foame?

Ce ai patit ma nene ma? Edited by AIM PRINTU

Coaieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ai facut romana cu Rey? Daca o faceai cu femeia de serviciu era bine, ca stiai sa legi 2 cuvinte, dar e jale ce vad aici. Te mai dai si cu 3 coaie dar nu stii sa scrii. Sau scrii asa de foame?

Nu te lega de gramatica cuiva cand si a ta e la pamant.

A fost postata evidenta la waruri de pe data de 23.09.2016, o puteti viziona aici.

Aveti 24h la dispozitie sa platiti si sa postati amenzile aici.

Cine nu plateste amenda in timp de 24h va primi Faction Warn.

Doresc sa il felicit pe Andrey ca a reusit sa prinda doua atack-uri, maine va fi o zi incarcata cu urmatoarele waruri:

qb2g4ON.png

Sper sa fim cat mai multi maine la war, sa vedem cat de buni sunt cei din ELC

Vreau sa va multumesc pentru prezenta numeroasa de astazi. Imi pare rau ca am pierdut pe hq bratva. AM pierdut pe greseala mea ca nu v-am asezat cum trebuie din prima runda. Sper ca maine sa castigam cel putin 75% din war-uri.

Salutari Petru, edu, fiul meu petrolist, gheorghiu, dey, si mai sunteti. Prietenie adevarata :)

@@BestiaL ZEW, m-am enervat un pic la warul ala cu bratva, unii ne-am chinuit sa mergem rambo si sa caram warul(sa facem scor)... altii mergeau in ei si mureau...

Am avut "noroc" :

(kinnnder aici)

@edit: zerglineg e nab

Edited by KHAppa

@@AndreyCiubotariu,Am disuctat cu toti lideri, fara posturi fara nimic,chiar si cu tine ma vorbit pe facebook parca, sau pe joc! TTB/VTB/GSB/SP nu fac post, ne face copilu ala de 9 ani, pe nume "Laur_Baiat_Bun" cica, daca in 24h nu dispare postul, ne mutam toti din vdt in TTB.Astept raport SANKY

@@LaurBaiatulBun, Ce vrei sa ne arati in pozele alea, cum ai tu 5-5 si 2-2 ? =)))))))) Doamne ce copil ma, te mai suporta ma-ta cu tactu'?

Edited by Tuzhky ZEW

@@AndreyCiubotariu,Am disuctat cu toti lideri, fara posturi fara nimic,chiar si cu tine ma vorbit pe facebook parca, sau pe joc! TTB/VTB/GSB/SP nu fac post, ne face copilu ala de 9 ani, pe nume "Laur_Baiat_Bun" cica, daca in 24h nu dispare postul, ne mutam toti din vdt in TTB.Astept raport SANKY

@@LaurBaiatulBun, Ce vrei sa ne arati in pozele alea, cum ai tu 5-5 si 2-2 ? =)))))))) Doamne ce copil ma, te mai suporta ma-ta cu tactu'?

Bai, daca va mutati in LV, ma chemi, oricum ies cu 3/3 cică. Stresul de la war-uri, chestii, iti mai scapa o injuratura, cv. Pwp

Cand va aud ma cu amenintarile voastre. Daca nu retrage postul vin cu ai mei in TTB si va luam tot LV si vrajeli ma. Realizati ca e un joc? Realizati ca suferiti din orice se face impotriva voastra. Daca veniti in TTB ce? Eu zic sa lasi amenintarile de genu. Te-am pupat, sal.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic