Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna tuturor !

Cat despre tine donz, e a treia cerere de demisie pe care o faci, ti-a dat Oasis 'n' sanse sa ramai, sa te schimbi, tu 'sper sa nu te superi Oasis pe mine' cum sa nu se supere cand tu de cand esti in barzini, de doua luni tot acelasi donz esti pe care il cunosteam, m-ai suparat pe mine, pe oto, am plecat, in seara asta l-ai suparat foarte rau pe unk, de ce nu asculati, ce exemplu esti tu pentru ceilalti membrii de rank 1-2, asa exemplu trebuie noi sa le dam. Unk saracul, isi stoarce creierii cu noi sa ne invete cat de cat ceva, si tu il tratezi in acest fel, scuze ca iti spun dar rusine sa iti fie. Am in calculator 30 de poze cu tine in diferite ipostaze incat incalcai regulamentul. Apropo tu nu vrei sa iesi din barzini pentru ca 'te-a suparat' unk, ci pentru ca tu ne crezi incapabili asa cum ai spus pe family chat si nu cred ca mai are rost sa pun poza. Tu daca nu aveai chef de antrenament crezi ca era cazul sa te 'razbuni' pe unk, ca unk sufera etc. ? Crede-ma unk e un Vicario super de treaba.

Cat despre tine Bad, cerere de demisie facuta pentru ca asa ti-a cerut donz, tu nu ai inca 2 saptamani in factiune.

Inca o data noapte buna si incheiati discutia.

TIKI TAKA BARCELONAAAAAAAAAA 5-0 :X:x:x

A si in legatura cu spam-ul de la demisi : Eddie stai linistit am ss-uri , i le-am trimis lu Oasis , ca vad ca tu minti de rupi ! ss-urile nu mint . Si ieri la war faceai misto de corleone pe tv ( desi el ti-a atras atentia de 2 ori sa iesi ), faceai misto de mine , faceai misto de mecanici ii faceai incapabili , azi faceai misto de noi.

Si ca sa o dam pe fata sa nu mai mintim lumea .

Bad de cand imi zici tu mie "oto taci ! " ?

Yusuf cum sa nu vi la antrenament , dar sa stai cu rifle in mana si sa ne faci zop sti nu? ( si noi strigam pe /f "hitman hitman" ) dar defapt tu erai . Si sa nu ma contrazici , ca zuzu te-a gasit !

So asa ca adevarul este ca Eddie , Yusuf , Bad nu plecati din cauza noastra , ci din cauza voastra.

Eu i-am zis lu Oasis sa nu te ia ca nu te vei schimba niciodata Donz , dar doh el a avut incredere in tine.

Nu o sa ai niciun viitor nicaieri pentru ca esti ZERO !

PUNCT SI NOAPTE BUNA ;)

Edited by oTo

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic