Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Corleone Family !

Ce naspa ... server off , tocmai acum cand aveam 3 zile libere ... maine e cerc deala nustiu cum si eram liber :(

Incercati sa nu mai faceti spam ... sa nu ne mai inchida iar topicul .

Sall lume serverul am aflat revine sambata , postul lui gabb:

Data in care a fost inchis serverul : 17.11.2011.

Motivul pentru care a fost inchis : Probleme tehnice.

Cat va dura ? : Pana sambata 19.11.2011. Aceasta nu este o data exacta , la care serverul trebuie sa fie neaparat on. Pot exista mici intarzieri.

Salutare The Corleone Family !

cam multe probleme tehnice in ultimu timp. N-au bani? faceti o cheta si platitile hostu :haha:

Amuzant... citeste si prin celelalte sectiuni ale forumului pentru a fi informat:

Omega16[/color]' ]

Acum putin timp am decis sa schimb serverul pe care era hostat rpg.b-zone.ro. Din pacate, serverul nou instalat are mici probleme tehnice, care se pot remedia, dar din lipsa de timp, am decis sa-l schimb cu totul cu un alt server platforma Intel XEON, server verificat si testat.

In prezent, acesta este instalat si configurat, dar din acelasi motiv mentionat si mai sus (lipsa timpului) nu am reusit sa-l duc la datacenter.

Prin urmare:

- cel tarziu la data de 19.11.2011 (sambata) serverul va fi online

- nu se vor pierde datele

- sper ca nu vor mai fi probleme tehnice si downtime minim

- serverul este dotat cu 2 procesoare fizice dual core Intel Xeon si hdd-uri SAS 15.000 rpm configurate hardware RAID 1, deci timp mai bun de raspuns la interogarile la nivel de baza de date

- adresa serverul ( 93.115.207.238:7777) va ramane

In acest sens, nu se pune problema inchiderii serverului RPG, ci din contra, investim in acest proiect si facem toate eforturile pentru a va pune la dispozitie cel mai dezvoltat si stabil server din Romania.

Pe aceasta cale, tin sa va multumesc pentru intelegere si increderea acordata* .

...Uite motivul spus de catre Omega si prin urmare si postul de la downtime al lui Gabb...

@Cu ce va mai plictisiti a? :-?:))