Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bravo UnknownX pentru lider Corleone, chiar iti doreai aceasta functie de mult timp.. Sper sa faci o treaba buna cum ai facut si in NR, si sunt convis ca vei face si aici.. M-ai invatat mult lucruri si iti multumesc, mult noroc.

Scuze ca am postat aici, daca doresti sa imi dai report este decizia ta.

Aaaaa....da....pt rank 6? Bafta...

Am sa explic ce s-a intamplat cu adevarat la sedinta, cine vrea sa asculte ce s-a intamplat cu adevarat, bine. Cine nu doreste, din nou bine, ramane cu o impresie proasta.

Tin sa va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat, de mult timp astept acest moment. Tin sa va mai spun ca NU ma aspteptam sa fiu ales Don Corleone, a fost o surpriza foarte mare pentru mine. Nu am sa va promit ca "nu o sa dezamagesc". Eu nu va promit nimic, va arat.

Am de gand sa le multumesc si celorlalti, care si-au aratat adevarata fata in aceasta seara si m-au facut in fel si chip pentru ca am luat lider aici, cine vrea sa asculte ce s-a intamplat cu adevarat astazi, poate sa o faca, cine nu, ma repet, sa ramana cu impresia proasta.

Am sa explic ce s-a intamplat cu adevarat la sedinta, cine vrea sa asculte ce s-a intamplat cu adevarat, bine. Cine nu doreste, din nou bine, ramane cu o impresie proasta.

Tin sa va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat, de mult timp astept acest moment. Tin sa va mai spun ca NU ma aspteptam sa fiu ales Don Corleone, a fost o surpriza foarte mare pentru mine. Nu am sa va promit ca "nu o sa dezamagesc". Eu nu va promit nimic, va arat.

Am de gand sa le multumesc si celorlalti, care si-au aratat adevarata fata in aceasta seara si m-au facut in fel si chip pentru ca am luat lider aici, cine vrea sa asculte ce s-a intamplat cu adevarat astazi, poate sa o faca, cine nu, ma repet, sa ramana cu impresia proasta.

Felicitari prietene. Meriti.

Succes cu liderul. :)

Felicitări pentru lider UnknownX, sincer nici eu nu mă aşteptam să iei lider, dar chiar meriţi, am văzut şi când eram în NR cât de mult te implicai, sper să te implici aşa şi în Corleone, unde după părerea mea, e mai greu de întreţinut decât o facţiune paşnică, necesită o responsabilitate mai mare, dar avându-l pe Razvan14 ca sublider, lucrurile vor fi mai simple.

Mai stau şi eu o oră în game şi după la culcare, începe o nouă săptămână. Noapte bună!

Gata hai ca ma duc si eu in pat, felicitari UnknownX chiar inainte sa se aleaga lider multi dintre noi ne gandeam la multi alti, dar uite ca s-a declansat o surpriza pentru toti, o sa faci cu timpul o impresie buna la toti dar mai intai sa te putem cunoaste la sedinta, sa vedem ce ai de spus, asa cum ai zis si tu nu se poate ca intotodeauna sa fim "cei mai tari"