Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

N'seara baieti. Vai, au venit membrii cu plugusoru' lor de aur, welcome, toate ca toate, da cre'ca ne bucuram prea mult pt ziua asta :)), nu, mai bine nu spun ce-as vrea sa visez noaptea asta.. Ma duc la tv, noapte buna.

Daca aveti idei , propuneri in legatura cu metoda de war sa imi dati PM . Daca sunt idei bune , vom schimba metoda de war (cei aflati in zona de war wanted 1 + kill)

Spammer nenorocit !

Welcome celor noi !

Maine sunt de serviciu in scoala deci ... n-am treaba. Presimt ca o sa-mi stric ziua si o sa-mi toc nervii la war cu super-mega-ultra-sucara metoda. :|

Pentru o propunere au facut metoda aia si mai urata.Oare ei gandesc?Cum sa ies din propiul hq si sa iau wanted?Sunt nebuni?Daca e asa, ajungem sa fim toti pasnici si ei ajung la confiscat permise si droguri.Aiurea rau de tot..nu m-as fi gandit..

@Buna dimineata, se vede ca vor sa le fie numai la departamente bine, ca deh, trebuie sa faca si ei raport de zeci de mii de puncte, sa ii vada lideri, sa ia rank-up, sa traiasca pe sa-mp, sa faca un post la complaints pentru joypad ca nah, cred ca nici nu da testul de arme in asa zisele ,,departamente". facem o propunere sa nu ni se mai dea wanted asa usor si ei o fac si mai nasoala X(:-J...

Edited by BTD Andreynh0

Am revenit si eu de la scoala . Vreau sa va spun ca sa nu faceti vreun pas gresit si sa va ganditi sa va dati demisia din cauza acestei metode de war deoarece nu cred ca va fi asa si o sa regretati dupa . Astazi vom vedea cum e cu metoda propusa de ei , daca nu o sa fie intelegeri o sa dicutam despre asta impreuna .

Salutare tuturor. Am ajuns si azi mai devreme acasa.

In legatura cu metoda de war, aceasta s-a schimbat din cauza celorlalte mafii pentru ca ei considerau ca nu ne dau politistii wanted si nu intram in jail. Noi mereu cand intram in jail iesim afara datorita lawyer-ilor, dar ei nu inteleg asta. Se poate intampla ca uneori in timp ce un politist alearga pe acolo sa prinda dovezi, nu a reusit sa faca un SS bun care sa dovedeasca ca acea persoana trebuie sa primeasca wanted. Acuma na.. au vrut schimbare, schimbare au primit, sa nu se mai planga acuma nimeni din mafiile adverse ca ce e cu regula asta. Mai bine taceau din gura.