Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba, KASSADIN NU VEZI CA ASTIA IS DAU DEMISIILE PE CAPETE, se pare ca am ajuns mai rau decat credeam, Corleone este o mafie puternica dar daca nu este activitate ce sa mai faci? Mai bine dadeai wipe de cat sa ajungem asa :-J, pacat de ce s-a ajuns acum.

Ba, KASSADIN NU VEZI CA ASTIA IS DAU DEMISIILE PE CAPETE, se pare ca am ajuns mai rau decat credeam, Corleone este o mafie puternica dar daca nu este activitate ce sa mai faci? Mai bine dadeai wipe de cat sa ajungem asa :-J, pacat de ce s-a ajuns acum.

Nu mai dramatiza atat, ai sa vezi ca o sa rezolvam pana la urma.

#Bafta in continuare celorlalti, sper sa ne mai revedem candva.

Edited by Andreynh0

Nu mai dramatiza atat, ai sa vezi ca o sa rezolvam pana la urma.

#Bafta in continuare celorlalti, sper sa ne mai revedem candva.

Ce sa se rezolve ba, trebuie sa facem ceva urgent. Bafta tuturor care o sa paraseasca familia mi-a facut placere sa va cunosc aveti grija de voi. :)

Din cate vedeti,multi si-au dat demisia din motive neclare.

Suntem cea mai buna mafie chiar vreti sa se termine asa?

Daca a plecat 1 din cauza ca nu mai poate sta la war, acum plecati toti?

Kassadin are niste probleme cu net-ul si va reveni.

Astia suntem noi,trezitiva la realitate.

Edited by Socker

Va urez mult succes tuturor celor care si-au scris demisia. Mi-a parut bine sa va intalnesc! In legatura cu restul celor ramasi, sper ca in cel mai scurt timp sa reusim sa ne stabilizam, sa revenim la organizarea de altadata si sa fim mai uniti. Va salut pe toti de pe acuma si va urez o seara cat mai placuta in continuare. Am niste probleme cu internetul si nu stiu daca va mai cadea din nou si cand va reveni. Daca nu se va intampla acest lucru, ne vom mai vedea pe forum. Inca o data, mult succes celor 4 care si-au dat demisia. Colonelul, Meghy, 0merta, ati fost niste membri exceptionali! Sper sa am norocul de a va mai intalni in alte posibile viitoare factiuni.

Nick-ul tău: WhixYCFR

Level-ul deținut: 30

Adminul/Jucătorul pe care vrei să-l reclami: Razvan14

O descriere a situației: Eram la war, il mai faceam pe Remirez "prost" in gluma, nu'mi amintesc sa fi spus ceva mai grav.

Martori: el si cine mai era

Dovezi (Screenshot(s), Video): http://postimage.org/image/l9otgwj0b/

@ In caz de am zis altceva, desi nu imi amitesc sa fi spus pe /say altceva mai grav , imi cer totusi scuze .

Am injurat pe /cw , asta recunosc , dar am injurat cu cine imi permit.

Doresc sa posteze doar Razvan14 sau un admin responsabil pentru a se evita spamul.

2/3 :) bafta sa il iei si pe al 3-lea , il meriti din plin :)