Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ma...se va deschide in 2010,doamne fii si tu mai optimist crezi ca a vrut cnv ca serverul sa fie off? Asta e sa speram ca va fi on maine,numai fii asa negativist.

Fratilor , stire "de ultima ora" ... maine seara se va deschide serverul ... am vorbit cu bobo si mi-a confirmat ... asa ca nu mai deschideti discutii gen " cand se deschide serverul ca mor aici..." .. ok ? :)):)) :))

Spawn , cum ramane frate cu semnatura mea ? de 0 saptamana o tot faci :)):))

Fratilor , stire "de ultima ora" ... maine seara se va deschide serverul ... am vorbit cu bobo si mi-a confirmat ... asa ca nu mai deschideti discutii gen " cand se deschide serverul ca mor aici..." .. ok ? :)):)) :))

Chiar tre sa intrebati din 24 in 24 de ore , cand se va deschide ? Nu puteti trai fara ? :)) Nasol atunci :P

r3 all

e adevarat oare ce zice moshulik asta ? http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA

Neatza,eu unu cred ce zice,nici nu stii la ce sa te mai astepti din partea la astia,am mai auzit si faptul ca de fapt gripa asta e o mare porcarie,fiindca e criza trebuiau sa dea drumu la ceva care sa nu fie atat de periculos,ca sa mai scoate niste bani ceva..

Shlomy stai sa ma trezesc din mahmureala,aseara am fost in vreo 2 cluburi,nici nu stiu cum am ajuns acasa :))

gata am venit si eu de la scoala <:-P

S kol

P rigat

A metit

M ahmur

@ tymy eu cu gripa nu cred nimic oricum eu nu fac vacinu' care il dau ei ;)

ultimile doua eream dupa bal :D/