Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara Corleone Family.

Nu uitati :P :

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 20:30, va avea loc sedinta saptamanala.

Loc de intalnire: Corleone family HQ

Vreau cat mai multi membrii ONLINE, Cine nu poate venii sa posteze in topicul "Invoiri Corleone Family"

Haha .. am dat vineri teza la info si am luat 7 ..

Back de la scoala.. haha am dat teza la info si i'au 8+ :P si la cotoroanta aia de chimie ne'a dat test cu subiect de teza..am luat cea mai mare nota( 6 ) nici eu nu stiu cum am scos nota asta (doar putin am copiat) :))

Back de la scoala.. haha am dat teza la info si i'au 8+ :P si la cotoroanta aia de chimie ne'a dat test cu subiect de teza..am luat cea mai mare nota( 6 ) nici eu nu stiu cum am scos nota asta (doar putin am copiat) :))

Chakka Blue tot Chakka Blue ramane

Deci este INCREDIBIL dau 70 de milioane pe un calculator si nu poti instala un amarat de san andreas incredibil.....

pana maine seara nu pot intra.....

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce drac de calculator ti-ai luat de nu-ti merge sampu? =)))))))))

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce drac de calculator ti-ai luat de nu-ti merge sampu? =)))))))))

Samp-ul imi merge dar nu-mi mai merege instalat san andres-ul de imi bag **** in el...... dar vine maine unu care il rezolva instant ca nessu' cu nishte tactici pe care la aplic si eu adica doua sututi in PC si se rezolva dar eu nush unde sa le trag el stie punctele sensibile:))

Mai stau putin si ma culc..bine ca a fost amanata teza la romana ca nu aveam nici un chef..Am tinut azi ultima sedinta Corleone Academy,vreau sa ii multumesc lui Razvan ca mi'a dat sansa aceasta si lui Chev ca m'a lasat in continuare lider academy dupa ce a luat lider si sper ca nu v'am dezamagit.