Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Wild Angel, ai facut double-post, ai grija pe viitor.

Numai postati asemenea mesaje ''Salut''. Nu vreau sa ne inchida topic-ul. Si lasati-o mai usor cu spamu.

Si ce-i daca o sa dea T.C? De parca o sa avem noi ceva de pierdut, eu GM-I cv de castigat...

Felicitari tuturor care au fost aceasta seara la war . Inca unul reusit .

As vrea sa organizez un event FightStyle dar am nevoie de sprijinul vostru . Vreau sa formez o suma de inceput de macar 700.000$-1.000.000$ , eu voi pune 300.000$ din start + daca vor mai fi sponsorizari . M-am gandit sa pun Organizator Corleone Family si sa facem ceva frumos , de aceea apelez la voi . Cei care vreti sa ma ajutati va rog frumos dati-mi Pm cu o suma cat de mica/mare puteti pune . Multumesc !

Noapte buna Corleone Family , ies si eu in caeva minute .

Felicitari pentru war, sunt mandru de voi, mai putin de unul din membrii care m-a dezamagit profund, se stie el..

Voi posta logul antrenamentului in decursul urmatoarei zile.

Noapte buna tuturor

►Nick-name: TRisons!

►Nick-uri anterioare: TRIsons!SF

►Prenume real: Turcu

►Varsta reala: 23 dar merg pe 25

►Level-ul caracterului din joc: LVL 1 dar am RP de 69

►Skill-uri la joburile secundare: La rob am skill 5 si la restu am skill 4 si 3 exceptand mechanic la care am skill 4 si detective la care nu am skill pentru ca nu am

►Poza cu /stats: nu merge

►Warn level: 2/3 pentru ca tot scriam asta /report /ad vreau si eu bani de LVL

►Factiuni anterioare: Am fost in PD dar m-au respins

►Motivul pentru care ati parasit/fost demis din factiunea anterioara: (Completati doar daca ati avut una) nus tiu

►De ce doresti sa intri in Fireman/Paramedic? (Minim 20 de cuvinte): Poi e tare, vreau sa ma duc la apelurile celor care au nevoie de heal si sa ma uit la ei cum mor ca niste porci de craciun.

►De cat timp joci SA:MP pe B-zone?: Mult..

►Cate ore acorzi jocului pe zi? (Fara /sleep): multe dada, absolut

►Esti pe blacklist-ul vreunei mafii? (Daca da, specifica mafia): Da, sunt la 8 mafii pe black list pentru ca ei ma platesc ca sa fiu pe black list ca is prea bun la arme (ps, folosesc s0beit)

►Esti dispus sa platesti pentru a fi scos de pe eventualul blacklist?: ei platesc pe mine

►Esti capabil, in cazul in care va fi nevoie, sa lucrezi in echipa?: Da

►Cu ce se ocupa un Medic ? (Minim 10-20 de cuvinte): Cu de toate

►Alte precizari?: Multumesc si sper sa faceti toti cancer sa pot rade de voi. Bafta-n gura.

Mor de ras. =))

►Nick-name: TRisons!

►Nick-uri anterioare: TRIsons!SF

►Prenume real: Turcu

►Varsta reala: 23 dar merg pe 25

►Level-ul caracterului din joc: LVL 1 dar am RP de 69

►Skill-uri la joburile secundare: La rob am skill 5 si la restu am skill 4 si 3 exceptand mechanic la care am skill 4 si detective la care nu am skill pentru ca nu am

►Poza cu /stats: nu merge

►Warn level: 2/3 pentru ca tot scriam asta /report /ad vreau si eu bani de LVL

►Factiuni anterioare: Am fost in PD dar m-au respins

►Motivul pentru care ati parasit/fost demis din factiunea anterioara: (Completati doar daca ati avut una) nus tiu

►De ce doresti sa intri in Fireman/Paramedic? (Minim 20 de cuvinte): Poi e tare, vreau sa ma duc la apelurile celor care au nevoie de heal si sa ma uit la ei cum mor ca niste porci de craciun.

►De cat timp joci SA:MP pe B-zone?: Mult..

►Cate ore acorzi jocului pe zi? (Fara /sleep): multe dada, absolut

►Esti pe blacklist-ul vreunei mafii? (Daca da, specifica mafia): Da, sunt la 8 mafii pe black list pentru ca ei ma platesc ca sa fiu pe black list ca is prea bun la arme (ps, folosesc s0beit)

►Esti dispus sa platesti pentru a fi scos de pe eventualul blacklist?: ei platesc pe mine

►Esti capabil, in cazul in care va fi nevoie, sa lucrezi in echipa?: Da

►Cu ce se ocupa un Medic ? (Minim 10-20 de cuvinte): Cu de toate

►Alte precizari?: Multumesc si sper sa faceti toti cancer sa pot rade de voi. Bafta-n gura.

Mor de ras. =))

=)))))

Neatza corleone..