Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara Corleone Family !

New signature and avatar :-> .

Ne vedem la antrenament .

HaHa, nice. Avatarul il aveai de ceva timp cu fata aia, iar semnatura e draguta, tu ai facut-o sau e de pe net :)). Inteleg ca esti stelist :)

Mai e putin si antrenament :D

Ma baietii , eu va spun noapte buna ... mi'e cam somn si nu mai raman... maine la ora 7:00 scoala, cam nasol dar asta este .. ne trebuie si scoala...

Pacat ca a iesit Radu_Truda ... era un baiat de treaba ... acum asta este , decizia ramane a lui.... Noapte Buna ! si Welcome celor ce au sosit astazi in Familia The Corleone Family .

O seara placuta in continuare , si bafta maine la scoala , abia astept Weekendu'l.

Neata , azi nu ma duc la scoala la mine e un VAND si o zapada infernala , am decis sa raman acasa azi:x .

Cat despre cei noi , Welcome dar sa ramaneti , dupa cat ma duce pe mine memoria , sese ai mai fost si ai parasit foarte repede , sa vedem acum:)

Din nou Welcome celor noi , 4FUN ! :) Diseara antrenament

Pacat de idiotii mei prieteni AsK si Radu !!:-W niste idiotttttiiii , mai ne vedem noi:))) radule - nU ma las :))))))) sper sa reveniti candva , eu nu prea voi iesi devreme ... as vrea sa ajung aici ... ceva mare. !:) !

Edited by Bogdan phR

Salut Corleone... a inceput sa ninga si pe la mine... dar slabut, eu nu ma simpt prea bine... astazi stau acasa, dar nu cred ca o sa stau mult la PC...

Ne vedem in game...

Welcome celor noi.

Edited by CReaT1Ve