Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bravo te felicit pentru best,dar eu nu sunt fanatic pentru asa ceva,si pentru tot ce mi'ai spus tu acolo nu comentez :) Imi place sa tac din gura nu sa'mi irosesc vorbele pe cineva ca tine..stiu ca nu ma suporti dar asta este man...Asa eram si eu cand nu suportam pe cineva,cum vorbea el ceva deja imi plesnea vena...

Cu stima si respect Dr.CarTer

Cum se face ca tu ca antrenor la war-uri nu ajuti cu mai nimic si aici ma refer la tactici de atac / aparare. Daca ai fi cu adevarat un mare antrenor, ai avea din partea mea tot respectul si banuiesc ca si din partea unora care n-au curaj sa ti-o spuna pe fata. Cu tine n-am absolut nimic, tot ce ma deranjeaza la tine este atitudinea de care dai dovada. Toti suntem egali, nimeni nu este mai presus decat celalalt, este un joc si trebuie sa ne distram. Eu de cand ma joc SA:MP n-am vazut pe cineva care sa fie asa de disperat, pai cum sa-i dai ma omului amenda ca s-a dus pana la baie? poate ca, chiar facea pe el si nu se mai putea controla sau vroiai sa-si mute pc-ul pe WC? :))

Asta este doar una din fazele alea banale la care ai participat si ai dat dovada de ce esti tu in stare, restul nu le mai enumar, te las sa-ti dai seama singur.

Atata timp cat vei fi un antrenor simplu care-si vede de treaba si nu sufera iti spun eu cu cea mai mare sinceritate ca nimeni n-o sa aiba nimic cu tine.

Edited by Dragos12

Parerea mea , e sa incetati cu "cearta". Adica, cel care a inceput.. De ce a trebuit sa postezi aici sa vada toata lumea "problemele" Familiei ? Hai las-o . :|

Nu stiu ce se intampla cu voi.. Dar din cate observ, Sa:Mp-ul numai e o distractie pentru voi, sau o relaxare, sunteti traumatizati de acest joc... Ce e cu voi fratilor ? :) Va blestemati/injurati/dusmaniti din cauza unui joc (:| . Numai puteti voi de 100k amenda. De acuma daca nu aveti bani ba, va dau eu . Ca eu si asa nu prea joc pentru $$ .

Intr-o mafie nu conta toate in /turfs . :)).

Si daca iesi best.. Nu inseamna ca esti cu ceva mai presus de cat noi. Stii mai bine deagle, sau poate ai joy.. Na :)).

Eu zic sa lasati unul de la altul, ca doar suntem o familie.. Asta daca stiti notiunea de "Familie"

Mai stau si eu 1-2 salarii si ma duc la somn . Sper sa va calmati cu tampeniile astea si comportamentul de 14 ani... :|

Seara placuta Corleone

Salutare tuturor, am dormit si eu putin, ma simt mai bine acum dar ma culc inapoi.

Vad ca in ultimele zile a curs cu demisiile din cauza scolii, sunt curios cine va ramane pana la final in Corleone si cine va abandona pentru scoala. Oricum cu aceste updateuri cu euro si cu zvonul despre noul server se pare ca B-Zone Community devine o firma in toata regula nicidecum o comunitate in care sa te distrezi cu prietenii. Acu 2-3 ani cand am intrat prima data pe server era alta atmosfera, alte persoane, era de vis atunci sa joci, insa acum isi pierde usor usor farmecul. Nu il condamn pe Bobo sau pe altcineva, cred ca si eu as fi facut la fel in situatia lui, dar este sincer trist sa vezi copii care cer 300 ron parintilor sa isi cumpere o masina pe un joc, care acum pentru ei inseamna totul. Acea masina o ai cat timp te vei juca pe server, corect, dar si cand va venii vremea sa iti faci o familie ce mai faci cu masina ? io dai lu fitu sa se joace ? de 300 de ron unii traiesc luni de zile ( nu cazul meu sau al vostru cred ) si altii isi bat joc de munca parintiilor. Este foarte trist ce a ajuns serverul de astazi.

Succes la scoala maine, e ziua cea mai grea din saptamana, e joiiii.

@ Am vazut si acest ´´cocalar´s site cu jucatorii de pe B-Zone ´´ sau cum se numeste. Este de toata rusinea. Acolo unii chiar sunt oameni demni de tot respectul nicidecum de dispret, si unii care sunt niste copchii grasi cu ochelari si cosuri pe fata se gasesc sa fie smecheri in fata unui monitor intre 4 pereti, stiind ca nu are ce sa li se intample. Pun pariu ca niciunul care isi bate joc pe acolo nu este instare sa poarte o discutie cu respectivul pe care la jignit fata in fata.

@ Iuliaaa e sexy :-

Edited by Edwin

Nu uitam CarTer, cum am putea uita :)).

d2hH9.gif In alta ordine de idei, cred ca warul asta dupa amiaza duce de tot familia in jos. Spre exemplu astazi la war am fost 5 apoi 10 membri maxim. Inteleg ca este scoala si eu vorbesc din alta perspectiva acum pentru ca inca sunt in vacanta, dar pe 30 cand incep nu o sa mai vad treburile asa. Eu unul as zice sa se mute si warurile astea pe seara pentru a fi prezenti cat mai multi. Stiu ca o mafie nu se caracterzizeaza doar prin cate turfs are ( totusi aici se vede activitatea si organizarea ), ea se caracterizeaza si prin felul in care membri ei se comporta. Nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui, dar nu cred ca ar fi fost cazul sa ajungeti, unii sa va certati pe forum sa vada toata lumea ce se intampla la noi.

d2hH9.gif Altceva acum, multi in Corleone sunt ocupati cu scoala / liceu / facultate, unii chiar sunt intr-un an decisiv pentru viata lor si considera altfel prioritatile, eu unul cred ca cel mai bine ar fi ca acestia sa isi depuna demisia, fara nici o jignire sau lipsa de respect. In locul lor ar putea venii oameni care au timp pe langa scoala si de alte activitati cum ar fi un joc. Repet nu vreau sa jignesc pe nimeni sau sau dau dovada de lipsa de respect, este doar opinia mea aici.

d2hH9.gif Acum legat de ce am vazut la waruri astazi : nu inteleg de ce unii cer cate 2 m4 , 2 rifle , 2 x, pentru ce ? Nu am nimic cu asta, dar totusi unii din noi mai stam sa facem si materiale si asta necesita bani si timp, si nu prea ne convine sa dam 1200 materiale pentru un membru care are el perspectiva de mare erou. Ceri frumos un m4, cand se termina mai ceri unul si tot asa, risipim mii de materiale total aiurea, doar ca sa ne dam importanti..

d2hH9.gif Organizarea la waruri : astazi la ultimul war sustinut de noi am fost maxim 7 membri iar Barzini erau 15 sa zic. Cum de putem in 7 membri sa luam zona si sa o tinem cateva minute ? asta da dovada ca totusi se poate si la noi daca e vointa. Dar in acelasi timp cand suntem 20 la war si Paterno tot 20 cum se face ca murim pe capete si nu facem nimic ? asta trebuie sa lase de gandit serios.

d2hH9.gif Stiu ca sunt doar de cateva zile in Corleone si am si nivelul 12, dar asta nu inseamna ca nu am dreptul la o opinie si la o libera exprimare. Tot ce am scris mai sus si ce voi scrie este doar ce cred eu si vad ca se intampla. Unii poate o sa ziceti : ´´Cine e si asta la level 12 de tot comenteaza si scrie deastea pe aici , cine ******* e asta , vrea sa se dea important pe aici sa obtina o functie sau ceva ´´, nu nu e asa, dupa cum am spus si sustin in continuare nu ma intereseaza functiile sau altceva pentru ca nu am timp sa ma ocup de ele. Am intrat in Corleone pentru a ma distra si de a socializa cu jucatori noi, si pentru a incerca noua metoda de war ( hihihiihih ).

d2hH9.gif La antrenament, faza cu exercitiul acela repetat de 5 ori, dupa mine atunci sa vazut ca nu tine nimeni cont de ceea ce se scrie pe /f sau /s sau /b sau orice chat. Daca reuseam sa facem calumea de prima data numai stateam 10 minute in plus sa pierdem meciul de la TV.

Tot ce am scris mai sus este exact cum vad eu treaba, cei care ma cred pupincurist sau altceva va rog sa imi dai un quoute sau un pm, credeti ce vreti fiecare, nu este ca nu ma intereseaza opinia celor din jur dar nici sa ne jignim pe aici sa ne face de cacao. Noapte buna Corleone, ne auzim la antrenament.

d2hH9.gif In alta ordine de idei, cred ca warul asta dupa amiaza duce de tot familia in jos. Spre exemplu astazi la war am fost 5 apoi 10 membri maxim. Inteleg ca este scoala si eu vorbesc din alta perspectiva acum pentru ca inca sunt in vacanta, dar pe 30 cand incep nu o sa mai vad treburile asa. Eu unul as zice sa se mute si warurile astea pe seara pentru a fi prezenti cat mai multi. Stiu ca o mafie nu se caracterzizeaza doar prin cate turfs are ( totusi aici se vede activitatea si organizarea ), ea se caracterizeaza si prin felul in care membri ei se comporta. Nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui, dar nu cred ca ar fi fost cazul sa ajungeti, unii sa va certati pe forum sa vada toata lumea ce se intampla la noi.

d2hH9.gif Altceva acum, multi in Corleone sunt ocupati cu scoala / liceu / facultate, unii chiar sunt intr-un an decisiv pentru viata lor si considera altfel prioritatile, eu unul cred ca cel mai bine ar fi ca acestia sa isi depuna demisia, fara nici o jignire sau lipsa de respect. In locul lor ar putea venii oameni care au timp pe langa scoala si de alte activitati cum ar fi un joc. Repet nu vreau sa jignesc pe nimeni sau sau dau dovada de lipsa de respect, este doar opinia mea aici.

d2hH9.gif Acum legat de ce am vazut la waruri astazi : nu inteleg de ce unii cer cate 2 m4 , 2 rifle , 2 x, pentru ce ? Nu am nimic cu asta, dar totusi unii din noi mai stam sa facem si materiale si asta necesita bani si timp, si nu prea ne convine sa dam 1200 materiale pentru un membru care are el perspectiva de mare erou. Ceri frumos un m4, cand se termina mai ceri unul si tot asa, risipim mii de materiale total aiurea, doar ca sa ne dam importanti..

d2hH9.gif Organizarea la waruri : astazi la ultimul war sustinut de noi am fost maxim 7 membri iar Barzini erau 15 sa zic. Cum de putem in 7 membri sa luam zona si sa o tinem cateva minute ? asta da dovada ca totusi se poate si la noi daca e vointa. Dar in acelasi timp cand suntem 20 la war si Paterno tot 20 cum se face ca murim pe capete si nu facem nimic ? asta trebuie sa lase de gandit serios.

d2hH9.gif Stiu ca sunt doar de cateva zile in Corleone si am si nivelul 12, dar asta nu inseamna ca nu am dreptul la o opinie si la o libera exprimare. Tot ce am scris mai sus si ce voi scrie este doar ce cred eu si vad ca se intampla. Unii poate o sa ziceti : ´´Cine e si asta la level 12 de tot comenteaza si scrie deastea pe aici , cine ******* e asta , vrea sa se dea important pe aici sa obtina o functie sau ceva ´´, nu nu e asa, dupa cum am spus si sustin in continuare nu ma intereseaza functiile sau altceva pentru ca nu am timp sa ma ocup de ele. Am intrat in Corleone pentru a ma distra si de a socializa cu jucatori noi, si pentru a incerca noua metoda de war ( hihihiihih ).

d2hH9.gif La antrenament, faza cu exercitiul acela repetat de 5 ori, dupa mine atunci sa vazut ca nu tine nimeni cont de ceea ce se scrie pe /f sau /s sau /b sau orice chat. Daca reuseam sa facem calumea de prima data numai stateam 10 minute in plus sa pierdem meciul de la TV.

Tot ce am scris mai sus este exact cum vad eu treaba, cei care ma cred pupincurist sau altceva va rog sa imi dai un quoute sau un pm, credeti ce vreti fiecare, nu este ca nu ma intereseaza opinia celor din jur dar nici sa ne jignim pe aici sa ne face de cacao. Noapte buna Corleone, ne auzim la antrenament.

Eu iti dau quoute pentru pari putin nebun, adica cam vorbesti singur :))(nu am spus-o cu rautate, dar nimeni nu-ti spune nimic, totusi te faci singur pupincurist sau altceva..). Iti recomand sa-ti deschizi un blog. Ma scuza-ti pt ieri, nu am putut fi activ, dar am ajuns tarziu si serverul era inchis. Am plecat la sala, sper sa ajung mai devreme in seara asta.

Sunt putin mai nebun Mich, nu ma supar stai linistit.

Ma duc sa vad care e faza pe B-Zone2, ne auzim mai tarziu.

Buna dimineata !

Salut:) am revenit si eu de la invatat..inca tot nu imi dau seama cum din primele zile de scoala am atatea de facut..:)) Deci..nu stiu ce sa zic, nu va mai inteleg..ce treaba aveti mai cu, carter ;)) el isi face treaba..adica daca face aceleasi exercitii de n ori..nu vad o probelma..poate el crede ca noi nu am inteles indeajuns..si la war-uri ne certam aiurea:-s parerea mea este ca cei doi antrenori ( carter si ghostx ) au fost pusi sa ne '' dezvaluie '' metodele lor..pentru ca unkx, bestial nu a pus pe oricine, au pus doi playeri vechi pe server.. Asta este strict parerea mea..poate voi aveti alta parere:P

Multa bafta Corleone mi-a facut placere sa fac parte din aceasta mafie dar din cauza timpului nu pot ajunge la nici un war si am fost nevoit sa ies din factiune, m-am simtit foarte bine aici si mi-am facut cativa prieteni, va urez multa bafta.

Multumesc pentru sansa acordata.

Mult succes UnknownX & [F4L]Bestial, sa duceti mafia cat mai sus.

Bine ai revenit x.

Dupa cum apareti on as putea spune ca vom fi multi la war, macar sa mai recuperam si noi teritoriile.

Edit dupa war: am fost 9 membri : Wanna.Fly, Effacer, Dragos, Nutline, Reload, Mr.Andrew, Popcorn, Eu, Anghelos.

De ce am fost doar 9 din 32 ? la un eveniment anuntat ? pentru ca unora chiar nu le pasa. Barzini au fost 15-20 si am incercat sa facem ceva acolo, am avut chiar si zona cateva minute dar unora chiar nu le pasa deloc.

Ma duc la somn, succes.

Edited by Edwin

Cam atat a fost sederea mea aici. Va urez tot succesul din lume baieti, sa fiti cuminti si sa reusiti pe toate planurile afirmarea ( REAL LIFE si IN GAME )..

Eu ma voi muta pe RPG 2 alaturi de 10 tovarasi de la bloc pentru a ne distra. Continuati asa cu activitatea si veti ajunge foarte sus. Daca vreodata aveti nevoie de ceva imi puteti da un PM..

Va pupa Edwin.

Cam atat a fost sederea mea aici. Va urez tot succesul din lume baieti, sa fiti cuminti si sa reusiti pe toate planurile afirmarea ( REAL LIFE si IN GAME )..

Eu ma voi muta pe RPG 2 alaturi de 10 tovarasi de la bloc pentru a ne distra. Continuati asa cu activitatea si veti ajunge foarte sus. Daca vreodata aveti nevoie de ceva imi puteti da un PM..

Va pupa Edwin.

Multa bafta Edwin , imi pare rau ca pleci , distreaza-te pe RPG 2 :)

Am revenit si eu intru imediat in game sa vad ce mai faceti :D. Carter am luat si eu worst dar macar am incercat sa ajut cu ceva la war probabil ca din cauza mea au pierdut dar na... asta este nu conteaza Best sau Worst conteaza sa te distrezi :D