Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, ies si eu in cateva min, este epuizant sa iesi dupa-amiaza, mai ales cand ma intorc din drum sa astept un but(blue) :)), hai o seara buna, sper ca v-a placut primul antrenament desfasurat, zic eu intr-un mod linistit pana la urma, ati fost cuminti :), ne trebuie mai multa incredere si atentie, poate chiar determinare.

Imi pare rau, dar nu am putut face cerere de invoire fiindca forumul nu a mers.

Buna dimineata coceni !

Vreau sa va rog frumos ca astazi , chiar daca nu vom fi on eu sau Razvan , pana la 20:30 , sa rezistati daca veti fi atacati. Cel mai probabil o sa ataca Barzini, pe HQ-ul lor si Paterno pe unde apuca. Daca va strangeti si ascultati de Kassadin si Shaco , totul va fi OK. Daca pierdem ceva , cand vin dam atacuri si recuperam dar sper sa nu fie cazul. Succes !

Buna dimineata coceni !

Vreau sa va rog frumos ca astazi , chiar daca nu vom fi on eu sau Razvan , pana la 20:30 , sa rezistati daca veti fi atacati. Cel mai probabil o sa ataca Barzini, pe HQ-ul lor si Paterno pe unde apuca. Daca va strangeti si ascultati de Kassadin si Shaco , totul va fi OK. Daca pierdem ceva , cand vin dam atacuri si recuperam dar sper sa nu fie cazul. Succes !

Incercati sa ascultati de membri experimentati astazi la war , ajung si eu pe la 8 ca am antrenament deci ... succes

sa faceti ss la score , va rog sa pun la sig :> (si daca castigam si daca nu)

salutari , sa faceti poze la score din primu war ( nu conteaza daca e pierdut sau castigat )

salutari , sa faceti poze la score din primu war ( nu conteaza daca e pierdut sau castigat )

Salutare colegi, am ajuns si eu de la liceu. Sper sa fie totul bine azi la war, si sa nu pierdem nimic. Daca e sa pierdem ceva, ar fi bine maxim 1 turf, nu mai mult. Acum voi raspunde la cererile Photoshop, si dupa voi intra in game.

Salutare colegi, am ajuns si eu de la liceu. Sper sa fie totul bine azi la war, si sa nu pierdem nimic. Daca e sa pierdem ceva, ar fi bine maxim 1 turf, nu mai mult. Acum voi raspunde la cererile Photoshop, si dupa voi intra in game.

Salut tuturor. Ma Alpha ce nesimteala ai in tine :)) , ceapa ta de ce mi-ai inchis topic-ul :-W mai voiam sa vad si altele, si am pus aia la semnatura ca nu aveam ce sa pun. Intru si eu in game imediat, ne vedem la uar. Edited by NaTLain15

sig update cu wins din seara asta.

Cand uitam scorul, tu esti primul la care apelam in a-l intreba :)).

Eu va spun o seara placuta tuturor, am iesit. Mi-a placut aceasta seara, pentru ca nu am pierdut cumva vreun teritoriu, si in plus, am si castigat unul

Salutare tuturor , vreau sa va multumesc pentru ca m-ati ascultat pana sa intre mr.kassadin si vreau sa va felicit pentru treaba excelenta pe care ati facut-o. Daca o tinem tot asa , ajutandu-ne intre noi , vom fi mereu cei mai buni. Ma simt mandru ca fac parte din aceasta minunata familie. Noapte buna tuturor , ne auzim maine.

Edited by nB FreddyxD

Salutare baieti!Back de la scoala,maine am noroc fiindca s-a anulat scoala (ziua cadrelor didactice parca) si am scapat de 3 ore de romana 2 x info franceza si mate :) .Ne auzim in game mai tarziu.

Salutare colegi, back de la liceu. Pot spune ca pentru mine a inceput weekend-ul, deoarece maine nu fac ore :D. Pacat ca unii dintre voi, gen Freddy, faceti ore :)). Vai, ce bine e sa stai acasa :D. Maine, sper sa reusim sa luam tot LV-ul, daca nu maine, macar sambata.

Salut colegi, am ajuns si eu acasa, dar imediat rebuie sa plec la medic :|

hi guys,yesterday night we won most of turfs :> gg all :)) , c ya in game

Yea bro :D Real power can't be given... It must be taken!

Salutare colegi, back de la liceu. Pot spune ca pentru mine a inceput weekend-ul, deoarece maine nu fac ore :D. Pacat ca unii dintre voi, gen Freddy, faceti ore :)). Vai, ce bine e sa stai acasa :D. Maine, sper sa reusim sa luam tot LV-ul, daca nu maine, macar sambata.

Ce bine o duci :)) Da si eu sper!

Edited by Nimrod

http://www.eveniment...ii-sefilor.html

http://asmagna.info/...razvan-gorovei/

http://www.bzi.ro/ju...n-spital-317927

Hbk , despre ce ti`am zis la scoala despre incidentul de la meciul de duminica :D

Cat de rapid afla presa , tot afla indiferent daca vrei sau nu ..

Ce sa-i faci razvane,asa e in Romania intotdeauna presa o sa-si bage nasu'..

name='Alpha287' timestamp='1349352454' post='1434449']

[/b]

>:P

Ce mai faceti? eu imediat trebuie sa plec de acasa, posibil sa nu ajung la antrenament..Ne auzim.