Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incepusem ziua atat de bine , cu 10 teritorii si spre seara s-a darmat totul. Asta e , le luam inapoi.

Maine e posibil sa facem SEDITA , depinde si de cand revine Razvan deci fiti cu ochii pe forum.

Noapte buna !

Salutare colegi.Se pare ca ieri nu a fost o zi foarte reusita insa asta e ,se mai intampla.Lasam totul dat uitarii si ne concentram pe saptamana care vine.

Neata Florin, neata colegi! Da, ai dreptate, nu ieri a fost ultima zi de war!

Neata colegi ce faceti? Tocmai ce m-am trezit si eu acum ceva vreme, cica azi avem war cu News Reporter le luam turfu nu-i problema, oricum in Las Venturas facem curat de luni in colo asta este ne-au prins cand eram putini n-ai ce sa le faci. Florin ma bucur sa vad ca nu ai luat nimic, pana la urma s-a dovedit adevarul :)

Buna dimineata !

In cursul zilei de astazi daca hotaram sa facem sedinta voi posta AICI deci fiti cu ochii pe forum in urmatoarele 2-3 ore.

Neata Mady, o sa fiu cu ochii pe forum sa vedem daca intra si Razvan14 vedem noi. Eu mai stau putin si am iesit, dar revin asa ca o zi buna!

Salutare colegi, va salut de la un gratar. Se pare ca am reusit sa intru si pe forum de pe acest PC pe care il am aici.

Succes in continuare NPS. Sper ca in locul tau sa vina un membru activ, si sa nu mai avem probleme cu inactivitatea membrilor la war-uri.

hai noroc, am ajuns pe acasa, putin ma simt ametit asa de la caldura asta :)), intru si eu in game, astazi nu ne crapa rezistenta, e zi libera, un war cu NR :)), tot ma batea la cap un coleg cu asta.

Noapte buna colegi , ne auzim maine.

Incercati sa intrati in numar cat mai mare maine pe la ora 17:45 , trebuie sa recuperam teritoriile pierdute sambata.

Bafta mai departe NpS.