Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau ca aceasta regula nou bagata in regulament sa o aplice toti

In timpul warului / antrenamentului , daca veti fi prinsi ca stati AFK fara sa anuntati pe /f sau sa cereti voie , veti fi sanctionati cu Faction Warn .

Salutare colegi, am ajuns si eu de la liceu. Ce stresant e atunci cand iti inveti o gramada ca stii ca ai sanse foarte mari de a te asculta profesorul, iar el sa nu te asculte ... Ma duc sa mananc, imi fac niste teme, si voi intra in game pentru war.

Welcome celor noi.

Sarumana tuturor, welcome celor noi sper sa ne intelegem cat mai bine !! Eu mai stau putin si ies si intru pe la 17:30 iar sa ne aparam ! Ne auzim in game. Aimmer nu te mai uita la discutii [-X

Edited by NaTLain SV

Salutare Corleone, back de la scoala, ma duc sa mananc ceva si ne vedem in game :D

Buna dimineata !

In cateva minute plec si eu la scoala.

Incercati ca maine sa fiti cat mai multi ON daca vreti waruri si sa nu mai iesiti / va puneti afk in timpul acestora.

Bafta !

Buna seara Corleone, fac un dush si ne vedem in game :D

Buna dimineata coceni !

Sunt socat ... azi noapte am visat sfarsitul lumii. :|

Eu astazi o sa incerc sa ma invoiesc de la ultimele 2 ore , sa fac repetitiile mai repede si sa ajung acasa sa mai luam ceva. Poate vine si Razvan mai repede.

Welcome Blue_Blood. Ma bucur ca ai ales sa vii intr-un sfarsit. :)

Adreynho , Seeker.Vicious , Zozom - Aveti timp pana deseara sa postati amenzile de la antrenament altfel luati FW in grup !

Sa aveti o zi buna ^_^.

Buna dimineata coceni !

Sunt socat ... azi noapte am visat sfarsitul lumii. :|

Eu astazi o sa incerc sa ma invoiesc de la ultimele 2 ore , sa fac repetitiile mai repede si sa ajung acasa sa mai luam ceva. Poate vine si Razvan mai repede.

Welcome Blue_Blood. Ma bucur ca ai ales sa vii intr-un sfarsit. :)

Adreynho , Seeker.Vicious , Zozom - Aveti timp pana deseara sa postati amenzile de la antrenament altfel luati FW in grup !

Sa aveti o zi buna ^_^.

Am postat madytzule, dar nu am fost singurii intarziati. in fine, apreciam daca imi scriai nickul corect =))

Neaţa, prima mea zi de war, nu ştiu dacă o să am timp, ajung pe la 20 de la liceu şi mai sărbătoresc şi ziua lui tata..deci cred că o să intru pe la 21:30 - 22:00

Salutare colegi,back de la scoala.Am avut ore de la 7 azi si trebuia pana la 14:00 sa stau insa am scapat de 2 ore.Welcome Blue_Chakka era si timpul sa te tii de promisiune.

Pe data de 13 Octombrie 2012 , la ora 21:00 va avea loc sedinta saptamanala . Cine nu poate veni sa imi dea PM mie sau lui MadyTz cu un motiv bine intemeiat

Loc de intalnire : Corleone fmaily HQ

Deasemenea vreau ca maine sa fiti online sa raspundem eventualelor atacuri , preferabil de la ora 11 : 00

Felicitari pentru warurile de azi >:D<<'>