Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multumesc de urari baieti si sper sa nu dezamagesc , maine la ora 20:30 antrenament , sa intrati

Salutare, o sa intru mai tarziu in game pentru ca ma doare tare rau maseaua :-W, ne auzim mai tarziu bafta! In al 2-lea rand felicitari ba Razvane, acuma toti nabii iau admin :-H, sper sa faci o treaba buna. Bafta

Salut negrilor :)) !

Eu din pacate nu voi putea ajunge la antrenament, am o activitate cu scoala la 19:3o.

Vorbim cand vin. Bafta tuturor si sa fiti cuminti.

Buna seara, am ajuns acasa, o zi cat de cat buna azi, am luat ceva note, ah dupa ora pacat ca m-am intors din drum de la pariuri X(

Oricum am vazut cota pariurilor, steaua favorita :), dabia astept meciu.

Dar pana atunci avem antrenament ora 20:30, veniti in nr. mare!

Bun.Povestea mea se termina aici pe RPG 1 in familia Corleone,am facut o prostie de care nu sunt mandru...postez aici pentru ca aici am petrecut o lunga perioada de timp de care nu voi uite nici o data si sunt mandru ca am realizat ceva aici si nu doar aici.Sunt multe amintiri frumoase...dar nu stau sa scriu amintiri

placute si neplacute care mi-au iesit in cale in cei 3 anii de zile petrecute aici...

- Felicitari pentru admin Razvan14,inca un vis implinit.

Bye,si poate mai vorbim...

uIIxC.jpg?1

Bun.Povestea mea se termina aici pe RPG 1 in familia Corleone,am facut o prostie de care nu sunt mandru...postez aici pentru ca aici am petrecut o lunga perioada de timp de care nu voi uite nici o data si sunt mandru ca am realizat ceva aici si nu doar aici.Sunt multe amintiri frumoase...dar nu stau sa scriu amintiri

placute si neplacute care mi-au iesit in cale in cei 3 anii de zile petrecute aici...

- Felicitari pentru admin Razvan14,inca un vis implinit.

Bye,si poate mai vorbim...

uIIxC.jpg?1

Felicitari pentru tot ce ai realizat in Corleone Golden Member Five .. poate o sa iei si tu unban ... sau daca nu . poate te gandesti sa platesti .. in fine mai vorbim pe mess , cius five :* tradatorule :))

Buna dimineata !

Azi am 3 teste si trebuie sa prezint un proiect :|. Abea astept sa ajung iar acasa ca acusi plec :)).

La 17:50 sa fiti in linie in HQ.

Edited by Madytz

Neata Corleone, acum plec si eu deacasa ne vedem la war :D