Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna colegi, n-am mai postat de mult pe aici. Pai ce sa zic bafta Mihai69, si welcome celor noi, o sa va acomodati repede :). Mai stau si eu pana la 22:00 sa dau rob si merg la somn, ne vedem maine. Bafta si noapte buna :-H

Edited by NaTLain SV

Noapte buna colegi mafioti!

Ma culc si eu ca am ramas singurul on pe aici.

Maine cat mai multi la WaR sa luam iar LV.

Vorbim cand vin de la liceu.

Neata, ma pregatesc de ziua asta, sa incep bine, ma duc sa fac o tema, dupa intru prin joc.

@ steaua-gloria: 4-1 :)) cica la comentatori gloria a fost generoasa, pai cum sa nu fie, cand ai atacanti de neoprit ai stelei.

Neata, ma pregatesc de ziua asta, sa incep bine, ma duc sa fac o tema, dupa intru prin joc.

@ steaua-gloria: 4-1 :)) cica la comentatori gloria a fost generoasa, pai cum sa nu fie, cand ai atacanti de neoprit ai stelei.

Ce faceti ma? Eu bine am venit de la scoala acum ceva timp si am mancat toate alea si am intrat in game, mai am ceva secunde de la rob si ies si eu, ne auzim in game. Ba kassa tu ai vazut meciul la radio? A fost 4-0 pentru Steaua!!!

Dedicatie pentru Andreynh0 sa moara dusmanii lui ! Edited by NaTLain SV

Salut, am ajuns acasa, vai de mine cate grade sunt afara, crapa pietrele deja, am ajuns rupt de frig.

Hai ca stau prin jail, de.. metoda te suprinde, vin cops w1+kill :-W.