Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai noapte buna gays, ma duc la tv, si ma las afk..

Maine no school for me :X, si bineinteles la multi ani kassa :)!

@Hai la multi ani si tie blue, iti urassc prenumele :)).

GG for wars, ati mers pe banda rulanta, faceti voi misto, va zic, acum se vede valorea.

Edited by Kassadin

La multi ani Chakka_Blood

Felicitari pentru warurile de azi , noapte buna

O seară bună în continuare celor care mai rămân. Felicitări pentru war-urile câștigate în această seară, am fost bestiali. :))

La mulți ani celor care poartă numele de Mihai/Gabriel.

Hai noapte buna gays, ma duc la tv, si ma las afk..

GG for wars, ati mers pe banda rulanta, faceti voi misto, va zic, acum se vede valorea.

Bună dimineaţa, mulţumesc de urări, la mulţi ani Kassadin şi ţie şi tuturor cu numele Sfinţilor Mihail şi Gavril. Ne vedem mai pe seară.

Buna dimineata Corleone!

Acum m-am trezit si eu, ma duc sa mananc ceva si ma apuc de invatat.

Bună dimineaţa, mulţumesc de urări, la mulţi ani Kassadin şi ţie şi tuturor cu numele Sfinţilor Mihail şi Gavril. Ne vedem mai pe seară.

La multi ani! >:D<<'>

La multi ani nab! >:D<<'>

Bună dimineaţa, mulţumesc de urări care nu le-am primit :)) , la mulţi ani Kassadin şi ţie Blue şi tuturor cu numele Sfinţilor Mihail şi Gavril. Ne vedem mai pe seară , bye :* !

Edited by S4G HarrisoN

Salutare, acum cv timp m-am intors de la sc, ehe ce sa-i faci, ziua liceului :), am stat o ora si am plecat.

Mersi de urari, la multi ani si tie Harry potter :)), cre'ca fac cumva sa ies la o "crasma".

Salut Corleone!

Zi de odihna azi, "La multi ani!" celor ce poarta numele Sfintilor, Mihai si Gabriel.

Este si ziua mea de asemenea, ma cheama si Mihai.

Ne vedem in game.

Back si eu de la scoala , dupa ce fac un dus :D ! Cat noroc ca e ziua mea , ma mai cheama si Mihai , am scapat de doi de 4 :)) !

# Maine sa fim toti la war sa le ciuruim tot Lv-u , sa aratam ce inseamna sa fi Corleone :D !

Bună dimineaţa, mulţumesc de urări care nu le-am primit :)) , la mulţi ani Kassadin şi ţie Blue şi tuturor cu numele Sfinţilor Mihail şi Gavril. Ne vedem mai pe seară , bye :* !

Numa' de bine, ce faceti? Vreau sa va urez la multi ani celor cu numele de Mihai si Gabriel, si felicitari pentru war-urile de aseara!!! Ne auzim cat de curand in game.

La multi ani Blue_Blood , Mr.Kassadin , si XXX James .. felicitari

Felicitari pentru warurile de ieri

Salut Corleone!

Zi de odihna azi, "La multi ani!" celor ce poarta numele Sfintilor, Mihai si Gabriel.

Este si ziua mea de asemenea, ma cheama si Mihai.

Ne vedem in game.

Mersi pentru urări, din nou :)). Acum am scăpat şi eu, o să intru în câteva momente în game. La mulţi ani Gabrielilor si Mihailor :)).