Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba baieti BRAVO ! Chiar daca nu se vede , sunt mandru de voi si cred ca si Razvan. Am fost 35 pe la 19 , ceea ce m-a mirat si m-am intristat cand la 21:30 eram 20 :)). Important e ca tinem piept cu brio celor "doua forte magnifice alte LV-ului".

Daca cei din Paterno stiu doar sa verifice pagina noastra si sa faca tot felu' de comentarii rautacioase aratati-le ca nu va pasa :-J. Stim care este situatia si ca intr-o zi le va iesi pe nas.

*Mai dau baietii si quote , sa-ti apara notificare , numai cu speranta de a te uita si a te oftica. :)) Frumos din partea lor.

Noapte buna ! :*

Edited by Madytz

Buna dimineata , am vazut si eu la discutii paterno multe chestii .. in fine .. nu inteleg de ce ne acuza pe noi atat ca noi aducem copi

Faceti si voi diferenta intre membri paterno si membri corleone , cati din paterno sunt banati sau au fost banati si cati din corleone

NU doar warurile conteaza , tineti minte

Real power can`t be given...It must be taken

Edited by Razvan14

Neata Corleone, mai stau putin si plec la fotbal; ne vedem diseara

Buna dimineataaa ! Abea ce m-am trezit si eu. Am avut un sooomn ... (:|

Smecher =)) si totusi just.xes BEST :>

Bravo Just.xes pentru besturile de aseara !!!

Hahaha, pai cum sa nu fim banati daca in Corleone sunt 2 admini si unul dintre ei lider, Oantzah imi da mie ban pentru acuzatii nefondate si normal se face plangere, noroc ca n-am poza din momentul banului...ce motive a gasit si el :| Au si ei comenzi si sufera de ele, ca daca eu fac post unui Corleone pentru acuzatii nefondate ia un amarat de Fw iar eu iau ban ca deh, ei sunt admini, au grade.

Uitati-va la ei cat de bucurosi sunt si mai ales Just.xes care din 2 best-uri s-a scos cu un ban ...

78.96.140.49 JusT.XeS Razvan14 10.11.2012 12:09 13.11.2012 12:09 joypad / aim

=D>

Am scapat de unul , dar au mai ramas destui.

Edited by Madytz

Hahaha, vorbeau ei de joypad / aim =))

Inseamna ca nu i-au vazut pe Shaco si Alexutzu222.

Just, se bucura lumea ca ai luat ban, la mai multe sa-l faci mandru pe bitzica, auzi cica ne prinde.

Urmezi! Sau mai bine zis o sa va duceti toti dupa just.xes!

Nu baieti ?

Edited by oTo

Nu inteleg de ce tot vorbiti despre corleone.Lasati-i pe ei sa sufere,sa creada ca au demnitate.Si eu am dat aseara 2 reporturi pentru shaco, alexutzu22 si sonny.corleone,insa adminii probabil nu au avut timp,sau si-au facut timp doar pentru unii sa stea cu /recon,normal,cui i-ar placea sa-si baneze proprii membri pentru aim?mai ales ca sunt rank 3.Nu mai copiati discutiile lor,nu mai faceti mistouri,lasati-i in pace,nu trebuie sa existe ura asta intre noi,cel mai bine ar fi sa le dovedim prin fapte,nu prin vorbe.Si fara "ajutoare",lasati-i pe ei sa fie cei necurati.Lasati-i in plata Domnului cu tot cu demnitatea lor.

GG b0d0 mare demnitate ce aveti voi,si noi am dat reporturi la greu,stai linistit.Vezi in curtea ta cati cu aim ai si pe urma zi despre noi.Sau la voi e regula sa foloseti aim la war? =))

Edited by oTo