Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

"Sunt fericit şi mă simt bine, scopul vieţii l-am găsit..". =))

"Aduceţi-ne echipe" http://www.realitatea.net/gigi-becali-aroganta-maxima-aduceti-ne-echipe-sa-jucam_1039228.html

Noapte bună, felicitări Tătăruşanu şi restul, ne vedem mâine la war :* Ofticaţi-vă în pace steliştilor, baftă.

Buna dimineata, astazi am doar 4 ore, adica pana la ora 16 dar de la 18 plec la bal asa ca n-am sa ajung la war, sper sa vad negru cand ajung acasa :D adica tot LV-ul sa fie negru, bafta la war-uri :*.

Si desigur, FORTA STEAUAAAA! =))

Edited by Yell0w

Buna dimineata, astazi am doar 4 ore, adica pana la ora 16 dar de la 18 plec la bal asa ca n-am sa ajung la war, sper sa vad negru cand ajung acasa :D adica tot LV-ul sa fie negru, bafta la war-uri :*.

Si desigur, FORTA STEAUAAAA! =))

Sa-mi zici si mie cum o fost la bal :X Cu cine mergi ba ? Cu aia de care mi-ai zis ? :))

In fine, 14, se pare ca a luat steaua aseara frumos :))

Buna dimineata, bai degeaba faceti spam pe aici cu rasu', doar stiti ca.. fie vorba intre noi, o recunosc si eu stuttgart a avut o seara buna, pe locu 12 in Germania :O, ma rog, ceea ce e trist e ca pt Dinamo nu va faceti grija de retrogradare, insa incepeti sa va bucurati si voi ca a fost infranta Steaua DUPA 17 meciuri fara infrangere ! Nu stiu, cand o sa se califice si dinamo macar in playoff daca nu in grupe.

Hai bafta, la retrogradare :)). Ma duc sa invat am teza.

Edited by Kassadin

Buna dimineata, Corleone ~o) . A fost frumos aseara, fara dedicatiile noastre acel radio nu ar mai avea "clienti". O sa intru si eu imediat in joc si mai vorbim acolo. Saptamana urmatoare dau si eu ultimile teze. Abia astept sa scap de ele.